Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ceska sporitelna - spam

Spam náš každodenný, odpusť nám naše...
Nuž, človek by si hádam aj mohol zvyknúť, že spam vládne svetu. Až takmer Tolkienovsky - jeden spam vládne všetkým. Dlho som si myslel, že som na internete dostatočne nezaujímavý na to, aby mi chodil mail. Aj sa tak dialo. Až s príchodom gmailu a registrovania tejto adresy kade-tade po nete mi spam začal chodiť. Aj som bol rád, znamenalo to, že až taký bezvýznamný nie som. Alebo áno?

V poslednej dobe sa začal množiť spam od "České spořitelny", takmer výlučne adresovaný pre "drahoušek zákazník". Dobre, to tu už bolo, každý sa nasmial a v podstate už aj tieto maily obťažujú. Mňa ani nie, nakoľko na novom maili funguje filter spoľahlivo. A keby nefungoval, mal by som to veru ťažké. Niekoľko jednotiek až desiatok mailov od banky, ktorá mi vraj chce len čím ďalej, tým viac zabezpečiť moje (neexistujúce) konto. Do niektorých mailov nakuknem, že čo je nové. A dnes som skoro spadol zo stoličky. Veď pozrite sami, je to ten nápis v červenom obdĺžničku. Čo sa to len stalo z tej "spořitelny".

OpenText | stály odkaz

Komentáre

  1. spam - phishing
    Presnejšie: ide o phishing.

    http://sk.wikipedia.org/wiki/Phishing
    publikované: 16.03.2008 10:19:17 | autor: rony (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nooo
    no hej, phishing je to, ak si ten mail otvorim a naletim. kym ma to len otravuje, tak je to spam. ale beriem.
    publikované: 16.03.2008 18:42:38 | autor: kotrcka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014