Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Očami dieťaťa

myslím uplne malého dieťatka (tak do 5 rokov)...

Sedel som s kamarátmi (aj kamarátkami) v meste proi fontáne, rozrávali sme sa a to čo ma upútalo bol hlúčik malých detí. Beztarostne pobiehali, hrali sa s fontánou, proste život bol pre nich fajn. A to im závidim.

Čo im treba ku šťastiu? niejaké tie hračky, ale hlavne lásku. Myslím, že s tou nemajú problém, vedia si získať snáď srdce každého. Spriateliť sa s iným človekom pre nich nie je problém. Ich nevinnej tváričke snáď nik neodolá. Skoro nič ich netrápi a preto si môžu užívať život plnými dúškami. Ich svet nepozná lží, sú úprimné. Vedia sa tešiť z maličkosti, zabávať na hocičom a skoro s hocičím.

Svet ich očami je omnoho väčší ako je ten náš, majú viac šance sa zabávať, nemajú starosti.  A ja už len môžem na to spomínať. No najviac im závidim tú bezstarostnosť....


Pozerať na svet... | stály odkaz

Komentáre

  1. Tiež som bol jeden z vyvolených
    a padol tam vtedy jeden názor (nebol môj, ale súhlasím s ním), že v každom ľudskom veku má človek istú formu bezstarostnosti a mal by sa vedieť "zabávať" na maličkostiach. Čiže vínimočne s tebou nesúhlasím a nezávidím im, len sa teším z toho čo mám teraz a nasmútim za tým, čo som mal včera.
    publikované: 05.05.2005 20:26:40 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sdfsa&dgagr
    choďte sa radšej hrať, chlapci
    publikované: 19.06.2005 20:45:48 | autor: b. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014