Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"climategate"= globálne otepľovanie=HOAX IV.

ten komu rastie "tretia noha", je nebezpečný pre celú spoločnosť!
čo znamená, slovko "climategate"? odpovede sú tu:
vyhľadávanie climategate na google
Hide The Decline - Climategate (you tube)

šiel raz jeden štatistik, vyvenčiť psa..
keď sa z vychádzky vráti, odviezli ho rovno na psychiatriu !
čo sa mu stalo?
ZISTIL ŽE MU RASTIE, TRETIA NOHA
spolu so psom, boli dvaja, a dohromady mali šesť nôh
štatisticky vzaté, na každého, TRI

keby sme si s toho nakreslili graf,  na ktorom mal "vedec" celý deň dve nohy, a až večer, keď šiel vyvenčiť psa, začala mu rásť tretia, vznikne na konci grafu, zakrivenie (rast) smerom hore. ak predpokladáme že tento rast bude rovnakým tempom pokračovať aj v ďalších dňoch, teda (vďaka matematickej modelácii) že už zajtra ráno "pánovi" narastie štvrtá noha a do večera ich bude mať šesť, nakreslíme na grafe tzv. "manovu" hokejku..

takto podobne vznikol hoax, tzv "globálneho otepľovania", bohužiaľ dotyčný vedec cestou k psychiatrovi stretol bulvárneho novinára, ktorému o svojom probléme porozprával, ten o tom napísal článok, ktorí si prečítalo veľa ľudí, večer šli niektorý z nich venčiť psa, pričom zistili, že AJ IM RASTIE, TRETIA NOHA !!!
keď rastie "tretia noha" jednému "štatistikovi", píše sa o tom len v bulvári, keď sa tento jav objaví u určitého percenta populácie, premení sa to na "celospoločenský problém", o ktorom informujeme "mainstream", ktorý predsa informuje o "dôležitých veciach"..
nakoniec sa o celej veci dozvedeli aj politici, bohužiaľ mnohý s nich mali doma tiež domáce zvieratká, a chodili venčiť
(keby radšej chovali hadov, bolo by to, s tohto uhla pohľadu prospešnejšie)
navyše k tak populárnej veci sa v médiách, začali vyjadrovať najrôznejšie populárne osobnosti (to je už osud populárnych vecí aj osobností), herci, umelci a hlavne modelky, ktorým "tretia noha" vadila pri predvádzaní na móle
následok? bez komentára..
prešiel nejaký čas, a vznikli továrne, v ktorých ste si mohli kúpiť špeciálnu "tretiu topánku" na vašu "tretiu končatinu"
vznikol noví obor "liečiteľstva", ktorý vám zaručoval, že vás "tretej nohy" bezbolestne zbaví
skúmala sa aj prevencia, si predstavte, zistilo sa že "tretia noha", keďže ľuďom rastie práve na prechádzke so psom, v rámci "prevencie" treba zlikvidovať celé psie plemeno (vrátane líšok a iných psovitých šeliem) na celej planéte.
...
tejto rozprávke dám radšej dobrí koniec (mám rád psi).. posledná veta:
"v tom sa všetci zobudili, a vytiahli ruky zo šerbľov.."
...
ale ako dopadne, "globálno otepľovacia" realita, to si predpovedať netrúfam..
ale mohlo by pomôcť, keby sa všetci, pozreli na to, ako vypadá realita bez okuliarov pavedy "matematického modelovania" (skutočné údaje, sú tie modré):

GW hoax | stály odkaz

Komentáre

  1. nie tak
    to modre je udajne vystup z modelov bez posobenia CO2 a to ruzove akoze namerana realita, co ma ukazovat priamy vplyv CO2.
    realita je vsak taka, ze arkticka hokejka je prachsprosta loz, kedze merane teploty v arktide vyzeraju takto: http://www.junkscience.com/MSU_Temps/Arctic75Nan.html
    Zaroven neexistuje lepsi dokaz o nezmyselnosti teorie AGW - kedze v arktide je studeny vzduch s nizkym obsahom vlhkosti (vodna para=hlavny tzv. sklenikovy plyn), narast CO2 sa musi prejavit omnoho viac nez v tropoch kde je vzduch velmi vlhky. Vzhladom na fakt, ze teploty v 40tych rokoch boli v arktide podobne dnesnym, realny efekt CO2 na teploty je nemeratelny. Pravidelne stupania a klesania teplot su sposobene prirodzenymi oceanskymi variaciami. Pri solarnych minimach sa naviac cela krivka teplot prepadne hlbsie - vid zaciatok 20. storocia.
    biker

    publikované: 09.12.2009 22:28:32 | autor: biker (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Sledujem toto forum so zaujmom. Cakam odpoved na bikerovu poznamku.
    Velmi silny protiargument ma ten biker...
    publikované: 09.12.2009 22:53:55 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ahoj cokomilka! dík biker!
    "Cakam odpoved na bikerovu poznamku." ehm.. tu je..
    "chtip" je v tom že keď sa "matematicky" odmodelije, čo sa tam najprv primodelovalo (teda odstráni sa teoretický vplyv co2).. dopracujeme sa k niečomu čo sa podobá na tzv "raw data" teda surové údaje priamo s meteo staníc.. (pohľad priamo teplomer, podľa mňa je vedeckejší, a lepšie zodpovedá skutočnosti, ako celé "modelovanie")
    problém bol ten, že "modelárskym vykukom" sa akosi surové dáta zverejňovať nechcelo. momentálne sa to mení, a rví výsledok je tu:
    http://wattsupwiththat.com/2009/12/08/the-smoking-gun-at-darwin-zero/
    surové raw data s auatálie, nádherne ukazujú ako bolo celé "otepľovanie" umelo vyrobené, a skutočnosť skutočne zodpovedá, tej "modrej farbe" na obrázku v článku
    no čo už austrálčania neboli taký pokrokoví ako chlapci s CRU a zabudli raw spláchnuť do "AHA", preto ich bolo možné nachytať s "gaťami" dole..
    publikované: 09.12.2009 23:19:07 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014