Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Horúca novinka

Dobrý deň čitatelia,

Mám pre vás úžasnú novinu. Knihu o ktorú ste sa zaujímali začala autorka Veronika Tragícia Letoštiaková vydávať po častiach na wattpade. Nájdete ju pod názvom Svet drakov. Je to zatiaľ provizórny názov 1. dielu. Možno ho neskôr zmení.

Je tu pre vás obsah 1. dielu :

Na začiatku Biengatar nebol taký aký by ste si ho predstavovali. Bol pustý a prázdny. Až keď jednorožce vystúpili zo svojej zeme ktorá bola jedinou úrodou časťou Biengataru sa celá krajina dostala do rozkvetu. Jednorožce vytvorili ľudí, welfov a drakov ktorí mali udržovať rovnováhu sveta.<>/p No ukázalo sa že ustanoviť jedného z nich za vládcu nad životom a smrťou nebol celkom dobrý nápad. Valrog zviedol ľudí a jednorožce museli ľudí a welfov od seba oddelit vodou....

Od týchto udalostí ubehlo veľa rokov a ľudia sa nepoučili zo svojich činov naopak boli ešte horší. Mnohí z nich sa pokúšali dostať zo svojej rodnej zeme a podmaniť si ostatné krajiny. Vždy im ale cestu skrížili medené draky odhodlaní udržať rovnováhu za každú cenu aby sa Valrog nikdy nevratil.

Nakoniec sa ľudia z dediny Beor rozhodli usporiadať poslednú plavbu ktorá oproti ostatným nemala rovnaký úmysel. Bol tos skôr útek pred zlom v ľudskej zemi.

Teraz osud plavby závisí od kapitána a jeho syna. Dokážu sa vyhnúť zraku medených drakov? Odložia medené draky svoje predsudky voči všetkým ľuďom a nechajú tuto posádku dôjsť na kráľovský ostrov Etendaria?

Ak máte záujem tu je obrázok z titulnej strany stránky:

A Malá ukážka provizornej titulnej strany knižky(originál si autorka kreslí sama)

V marci tohto roku autorka dokončila ďalšie dva diely tejto trilógie a mali by byť zverejnené najneskôr v polke septembra. Ako bonus mam aj titulnu stranu knihy

Ďalším bonusom je mapa Sveta drakov pred a po zásahu jednorožcov


Drakologia knihy Svet drakov | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014