Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Krásna bezsenná noc

Oslovenie kráľ je asi trocha domýšľavé. Prečo som ho teda použil, nieže by som sa za neho považoval vlastne nie som si istý či takého vôbec mame. Jeden človek, herec ktorého som si vážil a od ktorého mi to prišlo viac ako všetky známky v škole povedal ,, popravde nepáči sa mi to, prečo? Lebo..Ale ty raz budeš kráľom slovenského hororu tak makaj,, potom ako som mu dal prečítať jednu z mojich poviedok, nehovorte že toto by na vás neurobilo dojem.

Píšem už čo si pamätám, keď sa ma učiteľka s pohŕdavým pohľadom spýtala v šiestej triede na základnej škole čim chcem byt povedal som spisovateľom. Asi jej to medzi samými až budem veľký budem futbalista alebo policajt znelo divne, hlavne od chlapca trpiaceho dislekciou. Ale ani po rokoch sa na tom nič nezmenilo..

Keď sa pýtate prečo blog, tak preto že blog považujem za akýsi otvorený denník. Mam dojem že nie je dobre byt zo svojimi myšlienkami sám. Veď všetky čo ľudia kedy urobili boli najskôr myšlienkami či už to bolo veci dobre..alebo naozaj zle. Každopádne to možne byt zaujímavé a veľmi sa teším ako a kam ma to posune v tom čo milujem a v čom chcem byt dobrý.

To je na úvod asi všetko.. možno


niečo nové | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014