Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre Robentin

Chcel by si vedieť aké to je? Nemôžem dýchať a mám pocit, že nepatrím do svojho tela. Jednoducho to nevydržím. Chce sa mi plakať a kričať a chcem zaliezť do nejakej diery a necítiť nič. Ničí ma to a bolí to aj keď necítim bolesť. Najradšej by som si roztvorila hruď, aby to zmizlo, odišlo. Alebo len jednoducho zmizla z tohto sveta. Koniec koncov na čo tu som, aj tak len predstieram, že som budúzca spisovateľka, ale to je len môj hlúpy sen. Nemám na to talent a aj keby som mala na slovensku je skoro nemožné sa v niečom takom presadiť. Všetci vravia, že na to mám ale čo keď len predstierajú? Aby mi neublížili, no pritom to ma bolí ešte viac. Ja nechcem. NEchcem tu byť, riešiť to, odpovedať na otázky a trpieť. To že život je jedno veľké utrpenie už viem dávno,  no mňa už nebaví vravieť, že to stojí za to, pretože nestojí. Stojí to za hovno. Samá predsudky, nádeje a sklamania. Chcem si len ľahnúť a zaspať. Nič viac ale ani to nemôžem spraviť. Lebo ešte aj tak by som všetko zničila. Cítim, že niečo musím urobiť ale tu nejde urobiť nič. Nemôžem sa ani pohnúť, tak na čo žijem? Nikto sa ma nepýtal, či chcem žiť. IDe sa mi rozskočiť srdce a ja to nevydržím. Neviem čo mám robiť. Chcem zabudnúť na všetko, dokonca aj na to, že dýcham ... na to že žijem.

O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. život
    nie je utrpenie, ale aj to do neho občas patrí.
    Napriek tomu že je to určené pre Roba, pridávam svoj koment aj ja.
    Mával som tieto stavy, o ktorých hovoríš. Pomohlo mi vypadnúť medzi ľudí a zakázal som si premýšľanie.
    publikované: 30.03.2013 08:21:39 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. V tom máš pravdu
    Teraz to už viem, no ak poznáš tie stavy, vieš, že vtedy všetko vyzerá tmavo a nepekne. A keď to zmizne, zase vidíš ten istý svet a vidíš ho zo svojho uhľa pohľadu. Počas toho stavu, akoby niekto myslel za teba. To, že to poznáš aj ty mi pomáha ... tak nejak ma to upokojuje . :))
    publikované: 30.03.2013 11:59:14 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Vtedy všetko vyzerá...
    A keby Ti ten "démon" vnukal niečo svetlé a pekné, tiež by si bola znepokojená?
    publikované: 01.04.2013 17:48:35 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Tak táto otázka napadne fakt len teba... :DD
    Tak to by som asi pri návale veselosti nemusela ani chodiť k psychologičke a nehovor tomu prosím ťa démon :/ je to totiž extrémne zvláštne...
    publikované: 01.04.2013 21:33:58 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Pri návale veselosti...
    Teda neznepokojovalo by Ťa že ani toto nie je celkom normálne? Tieto stavy... akoby niekto myslel za teba. To by si brala? Brala by si keby taký "anjel" myslel za teba?
    publikované: 02.04.2013 20:42:38 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Anjel...
    No to musíš brať tak, že ľudia nejdú za doktorom, keď sú zdravší ako by mali byť aj keď je to len zdanlivé. Tak by som neriešila problémy, pretože by to problémy neboli...
    publikované: 02.04.2013 21:16:10 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Moja téma
    "Zdravší ako by mali byť," hmmm... to si povedala trefne. Ako z|draví by mali podľa Teba ľudia byť? Napríklad zoči-voči blogerovi vteleného do zamestnanca naštvaného na manažérovo správanie sa k podriadeným ako k partnerom ktorých psou povinnosťou je _však buď akceptovať že šéf má vždy pravdu aj keď ju nemá alebo potom ísť do preč - hľadať si iný flek. Ako by mali podľa Teba zmýšľať?
    publikované: 03.04.2013 02:38:12 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Hmmmm....
    Ak by boli "zdravší, než by mali byť", boli by taký optimistický, že by v tom asi ani nevideli nejaký problém, ale určite by aj toto malo nejaké nepríjemné dopady na život, len mám problém začleniť to do života. To je na mňa príliš. Ak by boli "zdraví", mali by problémy udržať svoj názor, ak nevyhovuje okoliu. No problém je, že teraz, v dnešnej dobe si človek musí udržať, čo najlepšiu prácu a to si vyžaduje obete. No tým nevravím, že je šanca nájsť si iné miesto a oveľa lepšie, no aj tam by biol pravdepodobne nejaký ignorant a to rovno na špičke spoločnosti, kt. by si sa musel podriaďovať. Mne to príde nejak tak, že je lepšie riešiť problémy, než im unikať, pretože oni sú rýchlejšie a dokonca si môžu zobrať posili.
    publikované: 03.04.2013 20:08:30 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Problém začleniť to...
    Ako z/draví by mali podľa Teba ľudia byť zoči-vočí takému optimistovi :) čo si povie svoj názor aj navzdory ignorantom? Takto znela moja otázka. Ako by mali podľa Teba zmýšľať? "Problémy je lepšie riešiť než im unikať," hmmm, čo to znamená v danom prípade? Podujala by si sa ho liečiť :) z toho jeho "zdravia" alebo by si sa (aspoň v duchu) postavila na jeho stranu a bola tiež takpovediac naštvaná :) na manažérovo správanie sa k podriadeným ako k partnerom ktorých psou povinnosťou je _však buď akceptovať že šéf má vždy pravdu aj keď ju nemá alebo potom ísť do preč - hľadať si iný flek; ako tu zmýšľaš? Myslíš hlavne na udržanie si práce :) alebo niečo iné by Ti tu vystúpilo do popredia? Čo by to bolo? Morálka? Hrdinstvo? "TVAŘ SE ŽE SPOLUPRACUJEŠ. Jinak Tě zabijou," sa pre mnohých stalo krédom. Sťaby sme boli u Veľkého brata na dvore. "1984," poznáš ten Orwellov román?
    http://www.odaha.com/george-orwell/dilo/1984
    publikované: 06.04.2013 01:57:13 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  10. No...
    V skutku netuším, ale ako sa poznám myslím, že moja tvrdohlavosť a hrdosť by mi nedovolili odísť a ostala by som aj napriek tomu. Zaťala by som zuby, to totiž robím dosť často. Ale to som, každý sme iný a teda naše rozhodnutia sa líšia. Pre mňa by bolo asi najlepšie toto, inak by som si to vyčítala. Že som sa tak ľahko vzdala.
    PS: Čo sa týka toho románu, ešte som nemala tú česť ... zatiaľ
    publikované: 08.04.2013 19:35:45 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Tvrdohlavosť a hrdosť...
    okej. Teda ako z/draví by mali podľa Teba ľudia byť zoči-voči takému optimistovi :) čo si povie svoj názor aj navzdory ignorantom? Mali by ho "umravňovať" :) alebo sa (aspoň v duchu) postaviť na jeho stranu? Čo by podľa Teba malo u nich prevážiť vo vzťahu k nemu? "TVAŘ SE ŽE SPOLUPRACUJEŠ. Jinak Tě zabijou," toto mu zvyknú radiť, čo myslíš, nenapomáhajú tým tak panovaniu orwellových svíň?
    http://www.odaha.com/george-orwell/dilo/farma-zvirat
    publikované: 09.04.2013 01:43:49 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Ehm...
    Končia sa niekedy tvoje otázky ?? :D
    publikované: 09.04.2013 18:31:48 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Moje otázky
    Odpovieš mi konečne na čo sa Ťa pýtam v svojich posledných troch komentoch? -: Ako z/draví by mali podľa Teba ľudia byť zoči-voči takému optimistovi :) čo si povie svoj názor aj navzdory ignorantom? Čo by podľa Teba malo u ľudí prevážiť vo vzťahu k nemu? Vo vzťahu k nemu, k tomu optimistovi! Chápeš? Chápeš čo sa Ťa pýtam? Vyjadril som sa dostatočne zrozumiteľne? Dokedy to treba omielať? Alebo ignoruješ moju otázku? To hádam nie. Len si stojíš na kábli, :) či mýlim sa?
    publikované: 10.04.2013 02:22:01 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Robentin, čo si ty vôbec za človeka?
    Nikto nemusí odpovedať a vyžadovanie odpovede je neslušné a chrapúňske, ale ty sa správaš ako chrapúň už dlhšiu dobu. Pozerám že keď neurážaš Bonnie, tak začneš urážať každého, kto s tebou prehodí tri vety. Chápeš? Uvedomuješ si to vôbec? Vyjadril som sa dostatočne zrozumiteľne?

    A okrem toho sú tvoje otázky a odpovede off topic, lebo to ako ti ublížil nejaký vrátnik, lebo si si musel štikať kartičkou cez otvorené dvere sa tu nerieši.
    publikované: 10.04.2013 07:28:08 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Sorry promisingwriter,
    že ti tu takto oné... zúrim.
    publikované: 10.04.2013 07:30:20 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. ešte doplním
    že na kábli si stojíš asi ty Robo, lebo PW to určite nie je.
    publikované: 10.04.2013 07:32:00 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. konečne odpoveď...
    sama poznám takého optimistu :D zvyčajne sa javí drzo, ale dá sa to zniesť :)) iviak .... pohodička :D stres sanemá potláčať :D a je dobré keď povieš čo si myslíš :DD
    publikované: 10.04.2013 13:03:28 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  18. ...je neslušné a chrapúňske.
    "(...) sa javí drzo ale dá sa to ziesť," hmmm, to má byť odpoveď na otázku: Ako z/draví by mali podľa Teba ľudia byť zoči-voči takému optimistovi :) čo si povie svoj názor aj navzdory ignorantom? - Ako to myslíš že dá sa to zniesť? Čo cítiš keď takto vravíš? Nesympatizuješ s ním? Čo by podľa Teba malo u ľudí prevážiť vo vzťahu k nemu? Mali by ho "umravňovať" napríklad ako Iviak umravňuje :) mňa tu v tejto našej debate? Viem že nikto nemusí... ale veď Ty hádam nie zámerne odpovedáš akoby Ti niekto imho stál na kábli? Sorry za tu málinko :) urážlivú metaforu ale mne fakt pripadá dostatočne zrozumiteľné o čo sa zaujímam (v týchto-hľa nasledujúcich vetách): Ako z/draví by mali podľa Teba ľudia byť zoči-voči takému optimistovi :) čo si povie svoj názor aj navzdory ignorantom? "TVAŘ SE ŽE SPOLUPRACUJEŠ. Jinak Tě zabijou," toto mu zvyknú radiť, čo myslíš, nenapomáhajú tým tak panovaniu orwellových svíň?
    http://www.odaha.com/george-orwell/dilo/farma-zvirat
    publikované: 11.04.2013 01:20:19 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Orwellove svine...
    ... som nečítala, nemám na to bohužiaľ čas, takže to rovno preskakujem, ten zvyšook .... optimista, o ktorom hovorím je priateľská, aj keď býval plachý, tomu sa teraz chce vyhnúť a preto vraví svoj názor a nechce sa opäť vrátiť späť, ak sa mi to aspoň javí. Na ľudí, ktorý túto osobu dostatočne nepoznajú, pôsobí drzo a povýšenecky, to že hovorí, čo si myslí je však podľa mňa len úprimné, čo je v dnešnej dobe veľmi ojedinelé, teda sa k tomu ľudia stavajú inak než by mali. Ako sa k takému optimistovi správať? Nerobiť unáhlené názory a snažiť sa túto osobu pochopiť. Keď však prekročí medze neuškodí upozornenie, umravňovanie nie je na škodu. Avšak nie uraziť tú osobu, len poukázať ako to vidia iní.... Stojí to za to..... mať pri sebe aj takúto osobu, ktorá vám zakáže upadať na duchu a povie vám svoj názor za každú cenu.
    publikované: 13.04.2013 19:49:42 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Však prekročí medze...
    "Nerobiť unáhlené názory a snažiť sa (...)," hmmm, ale Iviaka chváliš že dobre že nepotláča svoj stres a umravňuje :) ma tu aký som ja len neslušný a chrapúňsky keď Ťa opakovane vyzývam odpovedať na čo sa Ťa pýtam lebo si imho stojíš na kábly, hmmm... "TVAŘ SE ŽE SPOLUPRACUJEŠ. Jinak Tě zabijou," toto mi zvyknú radiť, čo myslíš, prospieva takýto ich postoj k dobru spoločnej veci?
    publikované: 28.04.2013 15:48:02 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014