Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako Robko Fico oslavoval MDŽ

Nezabudol na zvyky spred roku 1989 a spravil si z toho ešte aj trápnu show.
Keď som sa dnes dostal k tejto fotografii, akákoľvek zlá nálada bola v momente preč. Nechce sa mi to obsiahlo komentovať, ale jednu vec si uvedomujem. Pán premier si nostalgicky zaspomínal na časy pred rokom 1989, okorenil to imidžom moderného sociálneho demokrata, ktorý sa vie baviť aj s8m na sebe (inými slovami sa strápniť) a nevadila mu pri tom ani prítomnosť médií.

No ako je tak je, show must go on a tak sa môžeme tešiť na 1.máj, transparenty už máte nachystané?

Mimo túto tému by ma zaujímalo, z akých peňazí bola zaplatené včerajšie prianie k MDŽ v Novom čase. Žeby Ficovci doma držali 40-dňový pôst a nič nejedli?

Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. upravil si to, ale citujem:
    Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo<b> elektronickým<b> spôsobom aj v inom než slovenskom jazyku bez písomného povolenia vydavateľa je zakázané.

    teda nemas pravo ukazovat ani "ELEKTRONICKYM" sposobom moju fotku!!!

    ...oki .. teda prejdeme na iny sposob vymahania uhrady
    publikované: 09.03.2007 13:18:01 | autor: photo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. k autorovi photo
    Zaujimave je, ze e-mail, ktory uvadzas na TASR je nefunkcny. Okrem toho, autorom fotografie, je pani Cibulkova zo SME, a TASR ani, ziaden ich fotograf si nemoze narokovat ziadne prava na jej dielo.

    Takze pokial autorom vyssie uvedeneho komentara nie je priamo pani Cibulkova, co ani nie je, mozem pre zmenu podat tresne oznamenie za pokus o podvod na autora komentara ja, nakolko sa odo mna snazi podvodnym sposobom vymoct sumu 1600 Sk, co mi zaslal spravou do odkazu autorovi.
    publikované: 09.03.2007 13:49:54 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. vyborne!
    cudujem sa, ved Fico predsa nie je taky stary, aby zialil a zboznoval socializmus. Skor je vychcanym demagogom a rovnako je schopny vzyvat 17. November...
    Pre "photo" - ja som dostal mailom tuto fotku asi 4 krat. Teraz neviem, ci mam niekomu zaplatit 4*1600,- SKK za ten hriech. Alebo co mam robit? A co mam robit v pripade, ked dennik zverejnil moju fotku s tym, ze .. citujem .. "autor:internet" ?
    dufam, ze dmiba popise nasledujuce vzrusujuce chvile s "photo"
    publikované: 10.03.2007 00:45:40 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
  4. kaslite na politiku....
    publikované: 10.03.2007 21:42:21 | autor: peterS (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014