Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cuduj sa svete, cize Rumuni na LGP do Klingenthalu ...

Listina prihlasenich do Klingenthal. Rumuni dvaja, Slovak jeden!

Vela fanusikov si mysli, ze na sutaziach LGP ci PS startuju len najlepsi svetovi skokani. Ved donedavna sme tu mali len jedineho naseho skokana - Martina MESIKA. Teraz v jeho slapajach ide dalsi Slovak- Tomas ZMORAY.

Su ti nasi skokani taki neschpni ze nesiahaju na tuto sutaz? No pozrime sa na listiny prihlasenich na finale do Klingenthal. Okrem viacerich znamych skokanov najdeme tu aj take mena ako Bulhar Pavlov ci Rumuni KOZMA a TUDOR. Nielen ze zo skokansky neznameho v poslednych rokoch Rumunska, to dokonca ziaden z nich nema ani ukoncene 18 rokov. Nejake zazracne skokanske talenty? No ano ... O ich zazracnosti dokazuje aj to, ze na Fis Cup na Strbskom Plese obsadili zhodne obaja raz 47 miesto a potom 41 miesto!!! Pamatame si este ze vacsina nasich tam aj bodovala? A lepsie od nich skacuci Patrik LIchy nema ani prava sutazit v pretekoch Kontinentalneho Pohara?

FIS ked vymyslal tie hluposti s bodmi zabudol, ze moze zabrzdit rozvoj skokov v naozaj najchudobnejsich skokanskych krajinach, ktore nebudu mat dosta peniazy aby cestovat pre body zdarma na druhy koniec sveta.

A tak zatacame kruh; nemame peniaze, lebo nie su vysledky, nie su vysledky lebo nemame peniaze na poriadne treningy a starty v rozlicnych sutazaiach pre juniorov ako trebars to Fis Cup (poza uzemim Slovenska), Alpen Cup ci inimu zahranicnymi sutaziami (v Polsku, Cesku, Nemecku, Rakusku, Slovinsku).

Naozaj by sa tu nedalo prilakat OMV, ktore sponzoruje viacere skokanske zvazy a plati aj za start Rumunov v Japonsku?

Listina prihlasenych na Klingenthal:

http://www.klingenthal.de/vsc/vsc-home.htm 

 


SGP- Letna Velka Cena | stály odkaz

Komentáre

  1. ktovie
    So sponzormi je to asi tazke hlavne teraz. A hlavne by s nimi musel mat na slovensku niekto skusenosti keby ich chcel prilakat na sponzoring skokov. Pokial viem tak napriiklad vCechach sa o to stara plateny sportovy zvezovy riaditel Rostislav Jozifek. Tu asi takych ludi nieto aby oslovovali sponzorov
    publikované: 25.09.2009 13:46:34 | autor: builder (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sponzori
    Ked sa robil cirkus s premenuvanim slz na sla, tak to mali urobit ako prve, cize vybrat niekoho kdo bude hladat sponzorov. To je zial v dnesnom svete a dnesnom sporte najdolezitejsie. Bez sponzorov sa neda napredovat.
    publikované: 25.09.2009 18:18:26 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014