Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vizitky herečiek

Adéla Noriega

11.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Adéla Noriega
Dátum narodenia:24.10.1969
Vek:38
Miesto narodenia:Mexiko
Znamenie:Śkorpion


ŽIVOTOPIS ADELY NORIEGA

Adela Noriega sa narodila 24.10.1969 v Mexico City. Rodina ostala čoskoro bez otca, ktorý umrel a Adelu s o dva roky staršou sestrou vychovávala matka sama. Hereckú kariéru začala už v pätnástich rokoch. Debutovala v telenovele Juana Iris a súčasne sa stala hviezdou v televíznej šou Chcacu Chacun. V roku 1987 zažiarila v telenovele Yesenia ako mladá cigánka - rebelka a čoskoro si zahrala s hviezdou telenoviel Thaliou v seriáli Quinceanera. Domáce úspechy Adelu povzbudili, na dva roky sa usadila v USA v Miami. Po USA a Kolumbii sa v roku 1997 vrátila vrátila do vlasti a a s jednou významnou produkčnou spoločnosťou podpísala lukratívnu zmluvu na šesť rokov. Začala natáčať telenovelu Maria Isabel, kde si zahrala hlavnú úlohu po boku Fernanda Carrilla, s ktorým ju diváci začali okamžite spájať. Medzi nimi však nič nebolo. Potom prišla telenovela Právo na lásku a s ňou si Adela konečne získala celosvetovú slávu. Po dokončení nakrúcania tohto seriálu Adela dva roky odmietala všetky filmové ponuky. Potrebovala úplne vypnúť a načerpať novú energiu. V roku 2001 sa ale znova postavila pred kamery. Prijala hlavnú úlohu v telenovele Prameň lásky - Alfonsinu. A čo jej súkromie? Keďže je mladá a ešte stále slobodná, je táto záležitosť vďačnou témou juhoamerických časopisov. Adela má ale jednu zásadu: nikdy nič nekomentovať. Nevyjadruje sa ani k početným klebetám o jej ľúbostných vzťahoch. Keď ju však novinári dávali dokopy s prezidentom Carlosom Salinasom De Gartanim, to už bolo na ňu priveľa a akýkoľvek vzťah s ním nekompromisne poprela. V súčasnosti natáča novú telenovelu - Amor real, v ktorej je jej partnerom známy Fernando Colunga (Esmeralda).

 

Danna García

10.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Dana García
Dátum narodenia:4.2.1978
Vek:28
Miesto narodenia:Kolumbia
Znamenie:Vodnár


ŽIVOTOPIS DANNY GARCÍE

 Danna Garcia sa narodila v roku 1978 v Bogote, v štáte Kolumbia. Svoju kariéru odštartovala vďaka reklamám, v ktorých účinkovala so svojou sestrou Claudiou. Odvtedy delila svoj čas medzi školu, reklamy a divadelné hry. Prvú väčšiu úlohu získala v telenovele Café con aroma de mujer (táto telenovela bola začiatkom úspechu telenoviel v Kolumbii, a neskôr sa stala podkladom pre u nás veľmi úspešnú telenovelu Keď budeš moja). Ako 17-ročná prijala úlohu v mexickej telenovele Al Norte del corazón. Potom hrala na striedačku raz v Kolumbii (telenovela Perro amor) a raz v Mexiku (Háblame de amor - Hovor mi o láske). Po natočeníj telenovely Pomsta sa presťahovala do Miami. Jej zatiaľ poslednými telenovelami sú Skrytá vášeň (Pasión de Gavilanes) a Te voy a enseňar a querer (Naučím ťa milovať). A aká je Danna v súkromí? Sama o sebe tvrdí, že je veľká romantička a sníva o svojom princovi na bielom koni.

Lorena Rojas

03.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Seydi Lorena Rojas González
Dátum narodenia:10.2
Miesto narodenia:Mexiko
Znamenie:Vodnár
Povolanie:Herečka a speváčka
-hrala hlavnu úlohu Isabel v telenovele El cuepro del deseo (Túžba tela)

Ludwika Paleta

03.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Ludwika Paleta
Dátum narodenia:29.11.1978
Vek:29
Miesto narodenia:Mexiko
Znamenie:Strelec
-hrala hlavnú úlohu v telenovele Duelo de pasiones (Súboj vášní)

Natalia Streignard

25.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Natalia Streignard
Dátum narodenia:9.9.1970
Vek:37
Miesto narodenia:Madrid (Śpanielsko)
Rodina:Je najmladšia z piatich detí má dve sestry a dvoch bratov/ je rozvedená
Domáci miláčik:Perzká maččka menom Pompeyo

Natasha Klauss

25.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Natasha Alejandra Rastapkavicius Arrondo
Dátum narodenia:25.6.1975
Vek:30
Miesto narodenia:Cali (Kolumbia)
Hobby:Fitness a čítanie
Rodina:Vydatá za Marcela Greca
Znamenie:Rak
Zaujimavosťi:Natasha chodila na balet ale po auto nehode mala problémy s kolenom tak sa baletu musela vzdať a začala byť herečka

Norkys Batista

25.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Norkys Yelitza Batista Villarroel
Dátum narodenia:30.8.1977
Vek:30
Miesto narodenia:Caracas (Venezuela)
Znamenie:Panna

Paola Rey

25.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Paola Andrea Rey
Dátum narodenia:19.12.1979
Vek:28
Miesto narodenia:Kolumbia
Znamenie:Strelec



100 percentná kolumbijčanka Paola Rey sa narodila 19.12.1979 v Bogote. Chcela sa stať inžinierkou, ale štúdium nedokončila a svoju hereckú kariéru zahájila v telenovele "Fuego Verde". V roku 1998 sa objavila v telenovele "Amor Prohibido" a o rok neskôr si zahrala v "Por que diablos?".V roku 2003 prišiel fenomén Pasion de Gavilanes (Skrytá vášeň), kde hrala jednu z titulných rolí- Jimenu Elizondo. Neskôr bola obsadená do dvojitej úlohy v telenovele La mujer en el espejo- Žena v zrkadle. Jej najnovšou rolou je zatiaľ Amores de Mercado, kde tvorí ústredný pár spolu s Michelom Brownom, ktorého poznáme ako Franca z PDG.
  • Najväčšia vášeň: rýchle autá
  • Najobľúbenejšia farba: žltá
  • Najobľúbenejšia vôňa: Ralph Lauren

Silvia Navarro

24.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Silvia Navarro
Dátum narodenia:14.9.1978
Vek:29
Miesto narodenia:Mexiko City (Mexiko)
Znamenie:Panna



ŽIVOTOPIS SILVIE NAVARRO

Silvia Navarro sa narodila 14. septembra 1978 v Mexico City. Už odmalička bola veľmi rebelantská a emocionálna.  Debutovala ako jednoročná v telenovele Nápadná žena a pred kamery sa vrátila po štúdiu herectva v mexických divadelných školách. V roku 1997 moderovala televíznu šou Cachi Cachi klub. O rok neskôr sa objavila v hlavnej úlohe telenovely Perla, po boku Leonarda Garciu. Pre Silviu to bola prvá veľká úloha. Nie všetci jej schopnostiam úplne dôverovali. Sám Leonardo neskôr priznal, že spočiatku ani on neveril vo správnosť tohto výberu, pretože šlo o úplne novú tvár. Ale Silvia všetkým dokázala, že volili správne. Po Perle nasledovala telenovela Catalina a Sebastián, kde bol jej partnerom Sergio Basaňez. Aj v ďalšej telenovele - La calle de novias /Ulica snúbeníc/ zažiarila práve po jeho boku. V tom čase sa objavovali rôzne špekulácie o ich nie čisto profesionálnom vzťahu. Po skončení nakrúcania však ich románik skončil. Štvrtou Silviinou telenovelou je Keď budeš moja, kde bol jej partnerom už do tretice práve Sergio. V súčasnosti chodí s priateľom Salvadorom. Pred svadbou a tehotenstvom má ale Silvia panický strach. A jej záľuby? Rada tancuje pri pesničkách Shakiry či Rickyho Martina a dobre spieva. Momentálne natáča telenovelu La duda (Pochybnosť), v ktorej hrá postavu menom Victoria.

Thalia

24.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Ariadna Thalia Sodi Miranda
Dátum narodenia:27.8.1977
Vek:29
Miesto narodenia:Mexiko City (Mexiko)
Znamenie:Panna
Povolanie:Herečka a speváčka
Obľúbený herec:Mel Gibson




ŽIVOTOPIS THALIE

Thalia Ariadna Sodi Mirandová sa narodila 27.augusta 1971 v Mexico City. Vyrastala v početnej rodine so štyrmi sestrami: Laura, Ernestina, Gabriela a Frederica. Odmalička bola “neposedným chlapcom v sukniach”, no náhla smrť otca ju hlboko zasiahla. Uzavrela sa do seba a prestala rozprávať. Matka s ňou navštevovala psychológov, až kým sa jej po roku znovu neobjavil úsmev na tvári. Thalia študovala na najlepších mexických školách, pretože vzdelanie sa v ich rodine cenilo. Od šiestich rokov cvičila balet a gymnastiku a učila sa hrať na klavíri. V desiatich rokoch začala spievať s detskou skupinou Din Din. Vydali štyri albumy a zúčastnili sa mnohých festivalov. Neskôr prešla ku kapele Timbiriche, ale pre nezhody s členmi z nej po troch rokoch odišla. Prvú menšiu televíznu rolu získala v telenovele Pobre Seniorita Limantour. V nasledujúcej snímke Quincenerea už hrala hlavnú úlohu. Po uvedení úspešnej telenovely Marimar si vyslúžila milú prezývku “kráľovná telenoviel”. Istý čas žila v Los Angeles a potom sa vrátila do Mexica, kde v roku 1990 nahrala debutové album Thalía. Potom nasledovali ďalšie albumy: Mundo de Cristal, Love, En Extasis, Nandito Ako, Amor a la Mexicana, Por Amor a Arrasando. Natočila aj mnoho ďalších telenoviel. Napr.: Maria la del Barrio, Maria Mercedes a Rosalinda. A čo jej osobný život? V istom čase bola zasnúbená so svojím hereckým kolegom Fernandom Colungom, no neskôr sa rozišli. V decembri roku 2000 sa Thalia vydala za šéfa hudobnej spoločnosti Sony – Tommyho Mottolu. V roku 2001 vydala  výberové album Thalia con banda - Grandes exitos a v máji roku 2002 radové album s jednoduchým názvom Thalia, ktoré obsahuje aj niekoľko anglicky naspievaných skladieb. Plánuje aj novú telenovelu. A čo jej manželstvo? Thalia hovorí: "S exmanželom Mariah Careyovej som šťastná!" Deti však zatiaľ neplánujú. Vo februári 2003 vydala ďalší album - album remixov svojich najväčších hitov.


Eileen Abad

10.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Eilyn Antonieta Peréz Arguinzones
Dátum narodenia:15.11.1973
Vek:34
Miesto narodenia:Venezuela
ZnamenieŚkorpion
-hrala Valentýnu v La tormente...

Litzy

03.03.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Litzy
Dátum narodenia:
Vek:
Miesto narodenia:
Znamenie:
Povolanie:Herečka a speváčka
-hrala hlavnú úlohu v telenovele Daniela



ŽIVOTOPIS LITZY

 Litzy, celým menom Litzy Vanya Dominguez Balderas, sa narodila 27. októbra 1982 v Mexiku, v znamení škorpióna. Ako speváčka začínala v hudobnej skupine Jeans. Jej snom však odjakživa bolo stať sa sólistkou. A tak sa neskôr osamostatnila a v roku 1998 vydala prvý sólový album s názvom Transparente.  V roku 2002 prerazila aj ako herečka, keď si zahrala hlavnú úlohu v telenovele Daniela. Naspievala aj ústrednú pieseň Sobreviviré. V roku 2003 vydala svoj druhý album Rosa. Keď sa jej opýtali, čím by bola, keby nebola speváčkou, povedala, že modelkou. Sama seba definuje ako veselú, priateľskú, húževnatú a veľmi zábavnú.

Ana Martín


 
                                                             Celé meno:Ana Martín
                                                             Dátum narodenia:25.5.1947
                                                             Vek:60Obrazek
Miesto narodenia:Mexiko
Znamenie:Blíženci

Aura Cristina Geithner


Obrazek
Celé meno:Aura Cristina Geithner
Dátum narodenia:9.3.1967
Vek:40
Miesto narodenia:Kolumbia
Znamenie:Ryby

Barbára Mori


ObrazekVizitka
Celé meno:Bárbara Mori
Dátum narodenia:2.2.1978
Vek:29
Miesto narodenia:Uruguay
Znamenie:Vodnár
Obľúbený herec:Dustin Hoffman
Obľúbená farba:Ćierna
Obľúbený nápoj:Vodka
Obľúbené jedlo:Mexická kuchyňa
Rodina:Sestra Kenia Mori (herečka) a brat Kintaro Mori

Gabriela Spanic


ObrazekVizitka
Celé meno:Gabriela Spanic
Dátum narodenia:10.12.1973
Vek:34
Miesto narodenia:Venezuela
Znamenie:Strelec
Pôvod:Chorvátcko-venezuelský


ŽIVOTOPIS GABRIELY SPANIC

Gabriela Elena Spanic Ulterra sa narodila v Ortize vo Venezuele 10.12.1973. Má sestru - dvojičku, ktorá sa volá Daniela, ďalej mladšiu sestru Patriciu a brata Antonia. Jej rodina je tradičná chorvátsko-venezuelská. Gabrielin otec sa presťahoval s jej starými rodičmi z Chorvátska  do Venezuely v roku 1994. Gaby navštevovala jeden rok hodiny psychológie, ale jej skutočnou vášňou bolo vždy herectvo. Brala hodiny herectva na "Luz Columbia Theatre research Centre". Neskôr navštevovala aj: "Training Centre of Professionals Communication" a "Free Workshop for the actors". Tiež skúsila modeling, lebo vedela, že práve ten ju dostane do hereckého biznisu. Bola zvolená za "Miss Guarico 1992" a "Miss Body" medzinárodnej Miss Venezuela. Takisto ako veľa slávnych hercov, začínala Gaby maličkými úlohami v telenovelách a neskôr získala aj menšie vedľajšie úlohy. V spolupráci s venezuelskou spoločnosťou VENEVISION sa objavila v telenovelách: Rosangelica (1991), kde hrala Karlu, potom v Mundo de fieras a La loba herida (1992) a ďalších. Producentov presvedčila o svojom talente v telenovele Morena Clara (1993), kde stvárnila zlú nemravnicu Lindu Prado. Táto rola jej otvorila dvere do telenovely Maria Celeste (1994). Svoju prvú hlavnú úlohu získala v Como tu ninguna (1994-1995) a stala sa medzinárodne uznávaná. Jej partnerom v telenovele bol Venezuelčan Miguel de Leon. Gabriele sa najprv nepáčil, pripadal jej ako bábika. Keď však natáčanie pokračovala ďalej, Gabriela k nemu začala cítiť viac a viac. Keď sa telenovela dotočila, z Gabriely a Miguela sa stal párik. Como tu ninguna sa stala jednou z najlepších telenoviel vyrobených vo Venezuele. Bola predaná asi do 80 krajín a preložená do mnohých jazykov. Gabriela dostala úlohu v ďalšom seriáli - Quirpa de tres mujeres (1996), kde hrala Emilianu. Todo por tu amor bolo Gabrieliným ďalším projektom. V tejto telenovele ukázala svoj talent pre komédiu tak dobre ako pre drámu. Hrala úlohu Amaranty. Po skončení nakrúcania sa Gabriela a Miguel rozhodli zosobášiť. Manželský zväzok uzavreli 22.10.1997. Ich svadba bola vysielaná v televízii. Najväčšia výzva v Gabrielinej kariére napriek tomu prišla. Ponúkli jej prácu v Mexiku. Namiesto toho, aby si s manželom užívali medové týždne, len 5 dní po svadbe si zbalili kufre a odišli do Mexika. Spisovateľ Carlos Romero, s ktorým spolupracovala v Como tu ninguna, jej navrhol, aby vzala úlohu v najnovšom projekte mexickej spoločnosti TELEVISA - v telenovele La usurpadora (1998) - Uzurpátorka. Mexická megahviezda Thalia odmietla túto úlohu a vtedy Carlos povedal: "Buď Gabriela Spanic alebo nikto". Ako sa ukázalo, jeho rozhodnutie bolo správne. Samozrejme, Gaby nemohla premeškať príležitosť pracovať v Mexiku, nazývanom aj "Hollywood pre telenovely". Gabriela nemala ani tuženie, ako sa táto príležitosť odrazí na jej živote. V Mexiku nepoznali Gabriela a Miguel nikoho. Boli cudzincami v cudzej krajine. Začali navštevovať jazykové hodiny, pretože Gaby potrebovala stratiť svoj silný venezuelský prízvuk pre rolu v La usurpadora. Zahrala si dve postavy - chudobnú a dobrosrdečnú Paulinu a zlú, ľahkomyseľnú Paolu. Tiež dostala nového spoluúčinkujúceho - veľkú mexickú televíznu hviezdu - Fernanda Colungu. Miguel tiež dostal šancu zapojiť sa do tohto projektu - zahral si multimilionára Douglasa Maldonada. La usurpadora zlomila všetky divácke rekordy v sledovanosti a stala sa jednou z najuznávanejších telenoviel vôbec. Bola predaná do okolo 120 krajín a preložená do 25 jazykov. Vtedy 25 ročná Gabriela sa stala superhviezdou. Bola medzinárodne uznávaná, obdivovaná a uctievaná mnohými ľuďmi. Ako odmenu jej TELEVISA ponúkla exkluzívny 3-ročný kontrakt na účinkovanie v dvoch telenovelách. V roku 1999 jej ponúkli úlohu v telenovele Por tu amor, po boku veľkej mexickej hviezdy Saula Lisaza. Hrala ženu menom Maria del Cielo. Okolo toho času, sa jej sestra Daniela presťahovala do Mexika, aby žila so svojou sestrou a bratom. Daniela, ktorá študovala informatiku, teraz chcela skúsiť šťastie ako profesionálna modelka. Na rozdiel od jej slávnej sestry nemala záujem o herectvo. Gaby a Dani sa rozhodli otvoriť škole pre profesionálne modelky, nazývanú "Gaby Spanic Institute", ktorú neskôr zavreli, zásluhou Gabinho nedostatku času. TELEVISA poslala Gaby na propragačné turné s La usurpadorou. V roku 1999 navštívila s Miguelom, Danielom a svojimi rpdičmi Brazíliu. V roku 2000 navštívila Gaby s dvojičkou Danielou a pracovníkom TELEVISY Slovinsko, Chorvátsko a Indonéziu. V Miami bola ocenená v programe LO NUESTRO ako najlepšie oblečená herečka. Po návrate do Mexika sa Gaby pripravila na tretiu telenovelu pre spoločnosť TELEVISA -  La intrusa - Votrelkyňa. Znova jej ponúkli dvojúlohu - dvojičky Virginiu a Vanessu. Jej partnerom bol Arturo Peniche, s ktorým už hrala v La usurpadore. Natáčanie začalo v októbri 2000 a posledná epizóda bola uvedená v októbri 2001. Tento program bol ohodnotený ako 2. najlepší v Mexiku v tom časovom období. Nedosiahol hodnotenie megaúspešnej La usurpadory, ako všetci dúfali. Mnoho ľudí považovala La intrusu za kópiu La usurpadory, ale napriek tomu, že názvy sú veľmi podobné, príbehy sú úplne odlišné. La intrusa je vysielaná v mnohých krajinách na celom svete, vrátane Slovenska. 
Gabrielin 3-ročný kontrakt s TELEVISOU vypršal v máji 2001 a ona nepodpísala nový, narozdiel od manžela, ktorý sa zaviazal na 3 roky. V súčasnosti hrá hlavnú úlohu v telenovele venezuelskej produkcie - La venganza, po boku José Angela Llamasa

 

Gaby Espino


ObrazekVizitka
Celé meno:Maria Gaby Espino Rugero
Dátum narodenia:15.11.1977
Vek:30
Miesto narodenia:Venezuela
Znamenie:Śkorpion

Gianella Neyra


ObrazekVizitka
Celé neno:Gianella Neyra
Dátum narodenia:3.5.1977
Vek:30
Miesto narodenia:Peru
Znamenie:Býk


ŽIVOTOPIS GIANELLY NEYRY

Gianella Neyra, 24-ročná herečka peruánsko-talianskeho pôvodu, začala svoju kariéru ako modelka v rokoch 1993 a 1994, potom presmerovala pozornosť na štúdiá v newyorskej hereckej škole Lee Strasberg. V súčasnosti ju môžeme obdivovať ako exotickú partnerku Facunda Aranu v seriáli Yago. Predtým, ako začala pracovať v šoubiznise, chcela študovať morskú biológiu. Nakrútila aj zopár kinohitov, hovorí však, že najradšej hrá v telenovelách: „V divadle alebo vo filmoch viete, čo bude nasledovať, v telenovele nikdy netušíte, čo sa s vašou postavou stane o pár častí neskôr.“ Medzi jej najväčšie koníčky patrí čítanie a tanec. S tancom si trúfne prezentovať sa i na verejnosti, ale spieva len v sprche. Keď si to postava, ktorú hrá, vyžaduje, bez problémov je ochotná ukázať sa hoci úplne nahá. Jej platonickou láskou je Mel Gibson a film, ktorý sa jej najviac páčil, má názov Amores Perros.

María Sorté


ObrazekVizitka
Celé meno:María Sorté
Dátum narodenia:11.5.1955
Vek:52
Miesto narodenia:Camargo (Mexiko)
Znamenie:Býk
Povolanie:Herečka a speváčka
-hrala Mariu Magdalénu v telenovele Medzi láskou a nenávisťou
-a tiež aj v Právo na lásku Vivian



ŽIVOTOPIS MARIE SORTÉ

Maria Sorté sa narodila 11.5.1951 v Mexiku, rodičom José Harfuchovi Stefanovi a Celii Hidalgovej. Jej pravé meno je Maria Harfuch Hidalgo. Do sveta televízie po prvý raz vstúpila roku 1976, keď si zahrala vo filme Zona roja (Červená zóna). O rok neskôr sa objavila v ďalšom filme - No tiene la culpa el Indio. Potom, v roku 1979 si zahrala  v prvej telenovele, ktorá niesla názov Amor prohibido. Rok 1980 bol pre Mariu mimoriadne plný. Najprv účinkovala v dvoch filmoch a potom prišla na rad ďalšia telenovela - Colorina, kde stvárnila postavu menom Mirta. Jej kariéra pokračovala takýmto tempom ďalšími filmami a telenovelami. Dokonca skúsila šťastie aj v hudobnej brandži, čo sa ukázalo ako výborný krok. V roku 1984 vydala svoj debutový album Esperame una noche. Hneď o rok neskôr pokračovala albumom Yo quiero ser siempre tuya  (Chcem byť stále tvoja).  Od roku 1985 po rok 1998 si zahrala v piatich telenovelách a dvoch filmoch a vydala množstvo albumov. Napríklad Pensando en ti či Me muero por estar contigo (Zomieram aby som bola s tebou). V roku 1998 stvárnila postavu úspešnej podnikateľky Vivian Del Ángelovej  v telenovele Právo na lásku. V tom istom roku vydala zatiaľ svoj posledný album - výberovku svojich najväčších hitov Siempre tuya. Nasledovali ďalšie telenovely: Cuento de Navidad, DKDA: Sueňos de juventud, Osudová láska, Mujer bonita, Sin pecado concebido a v roku 2002 Medzi láskou a nenávisťou. A aká je Maria v súkromí? Je slobodná, dosiaľ sa nevydala. Jej obľúbená farba je červená, čierna a biela. Vždy mávala veľké psy, aby jej strážili dom, ale jej obľúbenými zvieratkami sú malé vtáčiky. Z jedál má najradšej mexickú kuchyňu. Rada oddychuje v Acapulcu, Miami a v Cuernavacu.

Marianela Gonzalez


ObrazekVizitka
Celé meno:Marianela Gonzalez
Dátum narodenia:23.7.1978
Vek:29
Miesto narodenia:Caracas (Venezuela)
Znamenie:Rak

Sabine Moussier


ObrazekVizitka
Celé meno:Sabine Moussier
Miesto narodenia:Mexiko
Rodina:Má dcéru Camiliu a syna Pabla

Susana Gonzalez

24.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Susana Alejandra Gonzalez delta Rio
Miesto narodenia:Calera (Mexiko)
Dátum narodenia:2.10.1973
Vek:34
Znamenie:Śkorpon
Zaujímavosť:Teraz sa stretáva s Eduardom Santamarinou (Rubí-Alejandro)



ŽIVOTOPIS SUSANY GONZÁLEZ

Susana María González sa narodila 2.10.1973 v Calara, Zacatecas v štáte Mexiko. Jej prvou televíznou úlohou bola postava Normy v telenovele Sentimientos ajenos (1996). O rok neskôr stvárnila Elisu v Marii Isabel, kde si zahrala po boku hviezd typu Adela Noriega a Fernando Carrillo. V roku 1998 získala úlohu vo svojom prvom filme - Atómica. Potom nasledovali telenovely: Preciosa, Cuento de Navidad a Amor gitano. V roku 1999 prišiel na rad jej druhý film - Los sin nombre /Tí bez mena/. Ešte v tom istom roku získala úlohu Ivette v telenovele Mujeres engaňadas. Väčší úspech a slávu dosiahla až o dva roky neskôr  - ako Angela v Amigas y rivales. Hlavnej úlohy sa dočkala o rok na to, práve v telenovele Medzi láskou a nenávisťou. Jej dosiaľ najnovším dokončeným projektom je film El Medallon. V súčasnosti natáča novú telenovelu - Velo de novia (Svadobný závoj). Páčia sa jej vysokí, veselí, úprimní a inteligentní muži.

Victoria Ruffo

24.02.2007

ObrazekVizitka
Celé meno:Victoria Eugenia Guadalupe Martines del Rio Moreno Fayad
Dátum narodenia:31.5.1962
Vek:45
Miesto narodenia:Mexiko City (Mexiko)
Znamenie:Blíženci
Rodina:Mala ex manžela Eugenia Derbez bol komik


 

Vizitky herečiek | stály odkaz

Komentáre

  1. Vizitky
    A tu sú vizitky.
    publikované: 10.04.2007 17:53:37 | autor: telenovelylucia (e-mail, web, autorizovaný)
  2. weffc zg
    boooze nik neni znamenie kozoroch
    publikované: 10.06.2007 20:01:27 | autor: trť (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. viktoria
    viktoria ruffo je fajn
    publikované: 02.03.2008 17:15:00 | autor: ludka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. viktaria
    mohla by si tam dat aj zivotopis viktorie ruffo
    publikované: 02.03.2008 17:20:49 | autor: ludka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. silvia navarro
    velmi bi som sa chcela stretnut s hereckou silviov navarro ale si s nou pisat!
    publikované: 03.03.2008 10:54:04 | autor: silvia (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Jimena:)
    chcem poznat vsetky 3 sestry a aj vsetkych 3 bratov:)..su uuzasnyy:) 4ever!..
    publikované: 04.07.2008 19:44:35 | autor: Paola Andrea Rey (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Follow me
    Ahoj, pekny blog...tiez mam jeden o Thalii , prosim ta zapis sa ( add me) mozem ti pomoct z nejakymi vecami alebo s prekladmi keby si chcela :) tu je link ----- http://nsthalia.blogspot.com/ dakujem
    publikované: 28.04.2010 17:43:31 | autor: N_sThalia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014