Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hlivový paprikáš

Vynikajúci paprikáš, chutí aj mäsožravcom.
Cibuľa, olej, červená paprika, hliva, čierne mleté korenie, rasca, vegeta, zemiaky, soľ, voda, smotana kyslá pochúťková, múka

Speníme cibuľu na oleji, pridáme červenú papriku, pokrájanú hlivu, čierne korenie, rascu a vegetu. Prikryté dusíme, kým si hliva nepustí šťavu. pridáme zemiaky, soľ a podlejeme vodou. Varíme, kým zemiaky nezmäknú. Zahustíme smotanou a múkou.

Recepty | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014