Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ATak1

V posledných dňoch je Facebook plný nového klipu od rytmusa. „Nasadil“ si mickeyho uši na hlavu, robí dáke kokotiny a všetci sa na tom chichocú (to sa inak ani nedá vyjadriť ako iks jota iks jota). A ja sa pýtam, že WTF? Čo je na tom akože vtipné? Niekedy sa musím veľmi silno zamýšľať nad tým, že čo za tvory to mám za friendov - aspoň oficiálne, veď FB.

A dnes som videl reklamu na T-Mobile, aspoň myslím, že to boli oni. A v tej reklame bol notebook, okolo neho haranti a mali pustený tento dementný klip od riťusa. Akože sorry ale, WTF?! Rieknem vám jedno, drahí počítači (asi čitatelia, ale keď sú poslucháči tak budú počítači, týmto vyzývam jazykovedcov aby v tom urobili poriadok!!!) podľa mňa by mali byť všetci tí retardi čo „tvoria“ takéto reklamy odsúdení za vlastizradu. Fakt, všetky tieto cool, in, fresh, xixi slogany a pchanie kokotín do reklám, by malo byť trestné. Veď oni sa cielene podieľajú na vymývaní mozgov našej mládeže. I say KILL IT WITH FIRE!

 

Inak aby ste vedeli, toto je taký týždenný súhrn udalostí v mojom živote, takže to bude kopa tupotín. Ideme ďalej.

 

Pozeral som film The Road (nemožné sa stalo skutočným a je to preložené ako Cesta, úprimne gratulujem a ďakujem, čakal som niečo ako „Dvaja a vozík“ alebo niečo podobné) a vrelo odporúčam všetkým. 10/10 IMO. Atmosféra fakt skvelá, temná, proste krása. Zhliadol (:D) som aj Moon (po česky preložený ako Moon, tuším ma chcú potešiť páni), veľmi zaujímavý a povedal by som, že aj dosť ťažký film, páčilo sa. Ak máte radi drámu a sci-fi tak šup šup pozrieť. A viac som toho asi nepozrel, prašivé štátnice, celý deň sa učiť (viem z tých otázok asi toľko čo vie Gašparovič o Googly) a potom som unavený jak ... ja. Teraz som si chcel pozrieť Planet of Apes z 1968, ale bol tam anglický dabing (čo je dobré, aby ste ma zle nepochopili, ale – viď nasledovné) a na ňom ešte jebnutý ruský dabing, ktorý sa nedal vypnúť ROFEL. Takže nič z toho.

Inak tu chcem apelovať na svoje rozsiahle publikum (čaute tri dievky), že si ich chcem kúpiť moje obľúbené filmy vo Full HD kvalite (rozumej na B-R diskoch), no nemám blue-ray prehrávač a ani vhodný televízor. Takže ak by ste mi chceli zadotovať nejaký Full HD TV (uhlopriečka tak.. no cez 120 cm by bolo fajn) a PS3 bol by som vám veľmi vďačný. Poslal by som vám podpis a nakreslil obrázok. O svojich obrázkoch som tu ešte nehovoril (kačička vie, ale od nej by som peniaze neprijal, veď som gentleman, takže len od AA), takže to asi nie je pre vás také lákavé zatiaľ, huh? Niekedy to budem musieť napraviť. Vopred ďakujem za príspevky v ráde stoviek eúr:D

 

Vzhľadom na to, že moje publikum tvoria z veľkej časti (100% podiel) ženy (až tri, ďakujem veľmi pekne) tak vás asi sklamem, no...! Hral som (What a geek?!) GTA4 Episodes from Liberty City (áno poctivo zakúpene!), ale nebol som spokojný s hudbou v rádiu, tak som si urobil vlastný playlist. Avšak (máme to ale krásny jazyk) dal som tam tak báječné pesničky, že sa mi teraz ani nechce vystúpiť z auta (pretože nechcem prestať počúvať, ak to nebolo dosť zrozumiteľne napísané, ospravedlňujem sa –klamem, neospravedlňujem). Áno ja viem, keď tam len počúvam hudbu tak to ani nemusím hrať, ALE popri počúvaní môžem beztrestne zrážať chodcov, čiže... si myslím, že na tom nie je nič čudné thank you very much.

 

Takže si to zosumarizujme, nabudúce vás musím oboznámiť s mojím názorom na české/slovenské titulky a preklady názvov filmov. Ukázať vám nejaké moje obrázky, vysvetliť vám prečo ich kreslím a prečo vyzerajú tak jak vyzerajú. Priebežne vás budem informovať o stave mojej zbierky :D A nakoniec by som sa vás chcel spýtať nasledovné. A síce toto, oné. Nemyslíte si, že keď súčasný pedopope vyzerá (a to teda naozaj aj vyzerá) ako pure chaotic evil character, že je niečo kurva zle? Where is your god now?

 

No to je všetko, ta ta.


Lakerove myšlienkove po(s)chody | stály odkaz

Komentáre

  1. :*
    The Road prelozene ako "cesta" cakal som nieco ako dvaja a vozik :D :D :D :D si vystihol slovenske preklady. a co sa tyka reklamy na T-mobile- rytmus u mna skoncil uz uplne definitivne. kedysi zacinal svoje tracky slovami ze nenavidi komerciu a pod a teraz toto... sa nechal kupit.
    a pytas sa na Papa Ratziho? :D
    publikované: 08.05.2010 08:26:24 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. suhlasim
    s prvou castou, v druhej sa stracam, na techniku som lavoruka a este aj lavacka...prispevok Ti neposlem, lebo:
    - s Tvojou inteligenciou nemas problem zarobit si na cokolvek
    - doma mam dvoch podobnych, co by vselico potrebovali a vselico vedia, co ja nie
    - ocenujem Tvoj vkus, je vsak dost narocny na financie:)
    Zelam Ti super vikend a este suprovejsie statnice:))
    publikované: 08.05.2010 09:57:58 | autor: Sob (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Sob
    Ehm s mojou inteligenciou?:D Akou?:D Aj ja by som ju rad stretol (skus si to s tym prispevkom este rozmysliet prosim:D). Kacicka myslim emperora:P :*
    publikované: 08.05.2010 10:44:27 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    Nebud skromny, inteligentny si a ocenujem aj to, ze mas vycibreny vkus:)
    Prepac, nemozem si to rozmysliet, pretoze doma dost tych, co potrebuju sponzoring...aj pred statnicami mame, aj...vselico inô
    aj mne osobne by sa zisiel nejaky bohaty sponzor, ale akosi nechodiiii....
    publikované: 08.05.2010 11:25:04 | autor: Sob (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. lala
    Nie som skromny, ale fakt neviem odkial beres to ze som inteligentny:) no vkus mam, snad, to ano:D No tak ked potrebujes sponzora tak sa mozes hned za mna do radu postavit:D
    publikované: 08.05.2010 11:28:44 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  6. jaaj, az za Teba?
    Fakt nie si skromny:))))
    A keby si nebol inteligentny, tak nepises tak, ako pises...ale ved Ty to vies, mozno len chces, aby si bol znova a znova a znova a znova chvalenyyy:)))
    Typicky chlap!
    publikované: 08.05.2010 11:40:19 | autor: Sob (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ehm
    ja mam hodne daleko od typickeho chlapa:) a nie nechcem, resp. chcel by som byt chvaleny, ale keby to bolo opodstatnene. Jak mozes z tych chujovin co som tu napisal usudit ze som inteligentny:D Ale ok neriesme to, to je jedno:) Bol by som rad keby si mala pravdu, skoda ze nemas.
    publikované: 08.05.2010 11:51:49 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  8. mam na to nos
    vazne, podla par slov rozoznam, co je v cloveku...samozrejme, niektore slangove vyrazy prilis nemusim, ale patria k zivotu a ked som nastvana, tiez vselico vypustim, co by som normalne nie...
    Vcera robila kamoska statnice, na Acka, den predtym sme psolu hovorili, tri hodiny v kuse plakala, depkovala, ona to neurobi...jemne som jej vycistila zaludok, nech ma nestve, ved pat rokov v skole nieco robila, ma super vysledky, tak hadam na statniciach dokaze nieco obkecat,tlamku na to ma...staci, ked clovek zacne, nesmie ostat ticho, potom to uz frci:)
    Kedy statnicujes Ty? Prvy ci uz druhy stupen?
    publikované: 08.05.2010 12:02:41 | autor: Sob (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Bc
    prvy, 24. alebo 25. maja:P No sak urobim to urcite, musim, tri roky len tak nezahodim. Aj kebyze neviem co...:P
    publikované: 08.05.2010 12:16:14 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  10. jasan
    urobis:)
    Pekny vikend - ci uz v knihach, ci v niecom inom:)
    publikované: 08.05.2010 12:20:59 | autor: SOb (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. sps
    Dakujem, aj tebe(:
    publikované: 08.05.2010 12:28:17 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  12. si navnadil na ten film
    ohladom toho Rytmusa - ja nemám vo svojom okoli snad nikoho, kto je jeho fanusikom a tak sa len divim, kde sa berie ta masova podpora jeho osoby a tych drííístov, co spieva (husp...sorry spev to určite nebude) alebo si mozno JA vyberam plne rozmyslajucich ludi? :)
    jaj a prispiet neprispejem, ved taky inteligent sa zaobide aj bez Full HD :D :D - troska sarkazmu
    a ze statnice? ja az o rok...hi, takze popri uceni - dalsi clanocek daj daj
    publikované: 08.05.2010 21:57:11 | autor: Anlilka (e-mail, web, autorizovaný)
  13. To som ja doktor laker:D
    Mi nejde lognut lebo sak popici web je toto. Anlinka tha to ams dobre ze ziadni kamosi ani spoluziaci ani nic, zialbohu ja tam takych spoluziakov mam, po statniciach budem mazat:P No ste vy ale sobci, nepomozete chudobnemu studentovi v nudzi. No ved dam, ked budem mat o com:P
    publikované: 09.05.2010 00:14:22 | autor: drbnutyblog (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. aale bisťu
    Vidis Laker, ja som ti to hovorila uz davno :) Sob ma veru pravdu :*
    publikované: 09.05.2010 19:14:12 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014