Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tinaaaa. Zbláznim sa!

Staré porekadlo hovorí: do starej stodoly nové cepy nepasújú, v novej sa aj staré stratia. A tak je to i s človekom - mladosť k mladosti pasuje.
Kristína bola hlboko sústredená na prácu, keď pocítila ľahký tlak na píšťale svojej nohy  a dráždivý pohyb blížiaci sa k jej kolenu. Prudko zdvihla hlavu a prekvapene, s rozšírenými očami  , pozrela na pôvodcu toľkej odvahy. Jozef pohyboval ceruzou po výkrese, ale jeho pohľad bol sústredený na Kristínu. Nebol to hocijaký pohľad. Bola v ňom neha a hĺbka, v ktorej sa dalo utopiť. Pod stolom kancelárie sa odohrávalo laškovanie a okolo sediaci muži nemali ani potuchy, že Jozef sa snaží nežne pohládzať  nielen nohu Kristíny.
Kristína pred pár dňami oslávila 24. narodeniny a za niekoľko týždňov oslávi rok nástupu na svoje prvé pracovné miesto. Bola ako nádherná nežná ružička, čo spríjemňovala kolektív ôsmim  mužom. Všetko to boli otcovia, niektorí už ako vdovci, druhýkrát ženatí. Aj Jozef.  Adaptácia  v novom kolektíve Kristíne nerobila   problém. Bola milá, úslužná a dychtivá po nových vedomostiach. Ako suchá špongia nasáva vodu, tak Kristína nasávala všetky informácie. Tešila sa pracovným úspechom.
V neskorej jeseni Jozef   oslávil 50 rokov a Kristínina priateľská a humorná povaha, prebúdzala v ňom city, ktoré najprv otcovské a potom aj milenecké, mal problém ovládať. Zaľúbil sa do Kristíny. Prvý darček od neho dostala na Vianoce v práci. Odniesla si ho do rodnej dediny, neďaleko vzdialenej od jej pracoviska. Jozef bol jej priamy nadriadený a dávať najavo lásku na pracovisku sa rovnalo katastrófe. O to horšie, že bol ženatý. Kde len mohol, tam sa ju snažil objať. Za skriňou v kancelárii sa snažil ukradnúť božtek, vo výťahu, v aute. Brával ju na služobné cesty, zoznámil ju so svojou najstaršou dcérou, ktorá bola o rok staršia ako Kristína.  Zo záhrady jej nosil konvalinky, potom orgován a Kristína  sa odmieňala pripravovaním kávy nie len jemu , ale i ostatným kolegom.  Ak niekto mal tušenie, že Jozef je zaľúbený, nedával to najavo. Všetci sa ku Kristíne  slušne správali, všetci jej i naďalej ako džentlmeni vykali. Aj Jozef. Bolo to ako za dávnych čias, romantické, keď si rodičia a manželia navzájom vykali.
Blížilo sa druhé leto a Kristína sa začala pod Jozefovou pozornosť roztápať. Nemala priateľa a tak mužská pozornosť bola na jej doráňanú dušičku balzamom, ktorý otupoval nedôveru z prvého sklamania  neverného chlapca.  Vonku bolo všetko zakvitnuté a Jozef pozval kolektív spolupracovníkov na chatu na opekačku. Tokanie päťdesiatročného muža bolo aj obozretné , aj smelé a hľadal akúkoľvek zámienku, byť s Kristínou osamote. Vyzval ju, aby mu pomáhala pripraviť občerstvenie, aby doniesla vodu, aby urobila kávu, poumývala šálky a medzitým lichotnícky používal svoj jazyk:
„Kristína, keby ste len vedeli, čo to so mnou robí, keď som vo vašej blízkosti. Som ako starý nadržaný cap.“ Jozefove ruky spočívali na jej bokoch a snažil sa ju pritiahnuť bližšie k sebe. Kristína  sa mu lakťami oprela o prsia a jemne ho odtláčala.
„Ale, ale , pán vedúci, veď máte manželku.“ Podpichovala Kristína a z očí jej žiarilo tisíce rozžiarených hviezd.
 „Čože to splietate, že vraj starý cap! Ste v najlepšom veku. Len si ho užívajte, nezožierajte sa nad tým, čo mať nemôžete a venujte pozornosť a lásku  manželke.“   S úsmevom prešla okolo Jozefa, zľahka sa  zadkom obtrela o jeho zdureného panovníka a odchádzala k ostatným. Vo dverách sa otočila, šibalsky pohrozila prstom,  ale i poslala vzdušný bozk. Jozef mal ruky vo vreckách, aby aspoň čiastočne zakryli jeho naliatu mužnosť. Krútil hlavou, usmieval sa  a nešťastne zašeptal:   „Tinaaaa. Zbláznim sa!“
Dni sa míňali, ale Jozefova výdrž v ľúbostnom ošiali voči Kristíne neupadávala. Práve naopak. Stupňovala sa a Kristína začala stále menej a menej odolávať. A tak na chate, keď manželka bola odcestovaná, sa Kristína  rozhodla   podľahnúť  Jozefovmu dobíjaniu, urobiť ho šťastným vo svojom náručí a prežiť čas  plný vášne a sexu. Jozef sa chvel, pritískajúc Kristínu na svoju hruď . Jeho Jazyk  sa hlboko ponáral do Kristíniných úst, plienil a nedočkavé ruky ju vyzliekali. Hladil  jej prsia, potom ich vystriedali pery, jazyk  a keď vzrušenie bolo na vrcholci a Jozef chcel vojsť do jej vlhkého zátišia, nemohol. Predčasne vytiekol a  z Kristíny  sa skotúľal.   Jozef bol nešťastný a Kristína  prekvapená. Nech sa akokoľvek pokúšal , akt splynutia sa medzi ním a Kristínou nikdy neuskutočnil.
Kristína  ho mala rada. Neopovrhovala ním, nevysmievala sa mu, ale našla v ňom celoživotného priateľa, ktorý ju mal rád viac, ako vlastnú dcéru. Keď si našla manžela, bol jej na svadbe a sedel na čestnom mieste. Pracovné cesty sa im rozišli, ale kedykoľvek sa po čase stretli, vzal ju otcovsky do náručia a jeho oči vyžarovali na Kristínu  lásku. Teraz, keď píšem tieto riadky sa Jozef, aj niektorí kolegovia,  na Kristínu a ostatných,  díva už z nekonečnej diaľavy, z ktorej niet návratu.   
 

iskrenie v práci | stály odkaz

Komentáre

  1. Vasi, aktualne a pekne..
    ..co clovek to pribeh veru...
    PS:..lietat s jednym kridielkom sa neda..dokonca ani v posteli..;-))
    publikované: 04.07.2010 14:56:44 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Pekný príbeh
    s hapyendom. Aj hriešna láska môže dobre dopadnúť a očistiť sa.
    publikované: 04.07.2010 15:54:39 | autor: peternagy (e-mail, web, autorizovaný)
  3. jajaj,
    príbeh bol napísaný v "archíve" už dávnejšie. Ako si komentovala, aktuálne som bola vyburcovaná!
    hmmm To krídelko je trefné, musím si to zapamätať.
    ďakujem
    publikované: 04.07.2010 16:27:32 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Peter,
    hmmm pre koho hriešna láska? Hovorí sa , že v mene lásky sa môže všetko. Je teda rozdiel, či je to pravá láska, hriešna láska, platonická láska, zabíjajúca láska? Z každej chceme mať pôžitok ?
    Takýchto hepyendov ale veľa nebýva.
    Ďakujem
    publikované: 04.07.2010 16:33:11 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nuž...
    on bol ženatý. To je základ pre dôrazné nie. Na jej mieste by som sa do toho nepúšťala, bolo tam pre mňa osobne viacero "proti".
    publikované: 04.07.2010 16:48:08 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. jedna trufala otazka
    kto je ta kristinka? opisujes to realne, no a ako mi moj patraci instinkt napoveda, nakolko tam bola jedina zena v muzskom kolektive, vychadza mi, ze si to bola ty...ale nechcel som sa ta dotknut, len tak dedukujem a pytam sa:-)))
    publikované: 04.07.2010 17:15:41 | autor: chalan (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Bublinka,
    tak to mal byť dôvod pre neho, nie pre Kristínu. Ona odolávala. Ale tie jeho pozornosti...vieš ako je to z tou kvapkou...aj skalu rozbije. Môžem povedať, že to ich vzťah nenarušilo.
    publikované: 04.07.2010 18:04:20 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Chalanisko,
    potešil si ma. Na trúfalú otázku odpoviem bez rozpakov. Oddelenie jedno, ale v odbore niekoľko oddelení. A raz sa mi stalo, že som išla v tom výťahu s jedným z ich kolegov a on mi hovorí: "Na toho Jozefa sa hodí to porekadlo: Hlava šedivá, riť bláznivá. On Vám tej Kristínke neda a nedá pokoj. Kristína je moja kamarátka. A ak dievčina stále dookola len jedno meno spomína, nuž potom aj otázky treba poklásť a vtedy sa veľa dozvieš...A ja dám tebe otázku, bolo by niečo zlé, keby som písala i o sebe, keby sa niečo také mne prihodilo? Čo by som teraz za to dala, keby som v súčasnosti toto prežívala!
    publikované: 04.07.2010 18:12:33 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  9. chlapi - capy!
    tak, slová lásky , čo ujec na manželke šetril, lebo kto by sa už doma obťažoval manželke niečo pekné povedať, že? ale také lákavé, voňavé masíčko, čo v živote nepralo jeho smradľavé ponožky, to si lichôtky zaslúžilo! tfuj a mladá kočka, olizujúca starú hubu!!! brrrrrrrrrrrrrrrrr
    publikované: 04.07.2010 18:14:25 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Mata Hari,
    usmiala som sa. Starú hubu olizujúc...tak keď si predstavím, fešáka Ivka Mikloša, v tomto čase čerstvého 50-tnika, neviem, či by všetci s tvojim výrokom súhlasili - starý cap.
    Ale chápem , čo si povedať chcela. Nie jednej manželke by sa páčilo, keby jej lásku, jej chlap na inom území opätoval
    publikované: 04.07.2010 18:31:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Mata, ty potvora ;))
    tie tvoje hlasky.. som sa tak smiala az som sa zakuckala ;))
    publikované: 04.07.2010 21:30:53 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. :)
    klobu dole, trefne pekne a aktualne napisane.
    uputal mi nazov oci, kristina som, tina ma volaju.. ej veru, ae ina podobnost tu nie je. :)
    publikované: 04.07.2010 23:07:44 | autor: muffinka (e-mail, web, autorizovaný)
  13. so ženatým mužom-NIE!-tam mám blok
    v takom vztahu ani krok..
    čo by som máčala vankúš nad tým-že som sama-
    radšej navždy panna..
    to takú kolegynu mala som
    čo rozbíjala rodiny
    nedbala dna ani hodiny..
    pre mna je ženatý muž tabu..
    seba si cením viac-než robit predajnú babu..
    dnes sa dívam okolo..
    všetko je ináč...
    a ja mám štít čistý
    moj pohlad je istý..
    nesúdim..
    toto bolo o mne..
    publikované: 05.07.2010 12:47:45 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. muffi,
    ďakujem. to je dobre,
    že sa v inom
    nepodobáš s touto Tinou
    publikované: 05.07.2010 13:19:12 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Radosť,
    ako vždy popísala, aby sa chyba nestala
    publikované: 05.07.2010 13:20:28 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  16. jasne, ze by na tom nebolo nic zle, to som
    tym nechcel povedat, ja som chcel vediet, ci sii to bola ty:-)) ved take pracovne laskovanie nie je niekedy na skodu:-)) ja v praci laskujem s kazdym, teda az na tri osoby, ale to je dlha historia, ktora sa o chvilu skonci, he he:-)))
    publikované: 05.07.2010 15:15:51 | autor: chalan (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. chalan,
    laškovanie, aký pekný výraz. Ja zasa tvrdím, že nie je dobré mať na pracovisku vzťah. hlavne nie milenecký.
    publikované: 05.07.2010 18:28:02 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014