Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

chata majstrov :-)

tak som sa ani netešila moc, tak jasné, že bola lepšia, ako som očakávala.. taká super :)

vyšli sme v piatok (30.11.) večer o pol piatej autobusom asi ôsmi... dokopy nás potom bolo osemnásť, no dvaja šli stopom a ostatní od prahy. cestou som kecala s ukecanou a pomerne rýchlo mi to ušlo.. šak do brna nie je ďaleko.. len potom tam pred stanicou bola dosť zápcha, tak sme asi štvrť hodinu meškali.. šli sme do obchodného domu na wc a potom sme sa fotili s mackom O:) pribehol na nás sbskár, že mu xceme ukradnúť čapicu..

a tak sme šli na bus, na zlú stranu samozrejme, no potom sme presadli.. :) G. má nový objav, takú jednu Kiku.. tak som si pomyslela, že má dosť vyhradený vkus, lebo sa dosť podobá na katku.. akurát je trošku mladšia.. ale zase aj krajšia a milšia :) no šak ale vpoho, itak sa s G. spolu nerozprávame ^_^ nechýba mi to, už je to jedno.. a jeho hlas a spôsob, akým rozpráva mi dosť lezie na nervy.

cestou v buse sa vypila fľaša rumu, padla veľmi rýchlo, ja s ukecanou sme mali len po glgu. potom sme šli teda na starú osadu a tam čakali asi pol hodiny na bus, tak sme šli do jednej pizzérky. bolo tam veľmi drahé pivo a iba vo fľaškách s 0.33l .. daktorí si dali a omylom mali ešte aj nealkoholické.. bolo to vtipné, príde chalan za predavačkou: "prosím vás, máte aj alkoholické pivo?" "ano" " tak tri birely" :D ... na jeho obhajobu, on povedal, že radegasty, ale bol to radegast birel, čo aj bolo napísané na menu, ale šak čo.. :)

potom vonku sme si dali ďalší rum s kofolou, teraz ten môj.. a vanilkovú kofolu <3 .. no pre 9 ľudí je 0,5 litra rumu nič :) šli sme potom busom do Ochozu a stade peši.. celkom v pohode cesta, len asi pol hodinu trvala.. a keď som prišla o polhodku som už mohla ísť naspäť, lebo prišla lusy.. šiel so mnou aj jediný čech z našej chaty a jeden tichý chlapec :) volajme ich Prasa a Vrana:)

vzala som na cestu glühwein, čo sme s BB kúpili, a tak sme mali príjemnú cestu :)) lusy sme trošku dlhšie hľadali, ale nakoniec sme sa našli.. a zase cestou späť sme pili víno od lusy :) a "napadol" nás taky megazlatý pes, tak som ho poriadne vyhladkala:) ach, taký bol nádherný <3 .. na chate už bol hotový guľáš, tak tiež bol parádny :) napapali sme sa a bavili do rána. :) R. hral na gitare, tak sme aj spievali, aj babis zahrala švédsku pesničku.. Miňo s Toxom ma potom začali vyzúvať a štekliť, tak som hrozne jačala a kopala a metala sa.. hrozní chlapi ^_^ okolo štvrtej mi lucy už vraví, že pôjde spať. asi sa kus nudila, keď tam nikoho nepoznala okrem mňa a ani si nikoho nezbalila (na počudovanie)..

tak sme šli spať.. už aj Ukecaná šla s nami.. nakoniec sme spali s Ukecanou na jednej posteli a lusy vedľa.. no potom sa nám s ukecanou ešte nedalo zaspať, a tak sme sa vrátili dole.. už tam skoro nikto nebol, len asi štyria ľudia. no nevadí :) nakoniec sme predsa išli spať.. ešte ktosi nemal kde spať, tak som ho dohadzovala ukecanej, že ja pôjdem k lusy, ale nakoniec odolal ^_^

ráno (1.12.) som zase vstala medzi prvými a šla dole.. R. varil praženicu :-) spravili sme si kávu a s miňom sme spievali.. potom prišla ukecaná a začala spievať tiež. keď vstali už skoro všetci, podelili sme praženicu na 2 miesta a lyžicami vyjedali.. celkom ušla, ale troška málo slaná.. a to tam dal miňo aspoň 30 štipiek soli.. dáko málo solila..

mali sme ísť na výlet do jaskyne macocha.. ale ušiel nám bus o pár minút a tak sme hodinu čakali na ďalší.. čakanie sme si krátili na detskom ihrisku hraním skutok-skutok :) skoro som umrela, keď ma minútu točili na takom divnom kolotoči ako šialení.. a netopiera som robila, ukecaná liezla na strechu zastávky, vrana obiehal párik a pritom tak indiánsky zavíjal.. a tak.. potom sme si zahrali jedných nindžov a nakoniec sme hrali tresky plesky :)

potom v buse bolo jagovi dosť zle, lebo že dávno nebol taký opitý, ako včera.. šli sme ešte po lesoch rôznymi zákrutami, no chudáčik chlapec.. od zastávky ku macoche to ale ešte bolo pekných sedem kilometrov.. a keď sme boli už skoro tam, došlo mi, že som tam fakt už bola.. a tak som musela zase na M. myslieť.. lebo tam bolo také jazierko, v ktorom sa so mnou "xcel kúpať" a v tej macoche, ako sme pri sebe sedeli a on ma objal okolo pliec..

keď sme došli na macochu, do jaskyne sme sa už nedostali.. tak sme len pozreli výhľady a šli späť.. hrala som s mišom, vranou a prasaťom takú slovnú hru.. troška nuda, tak sme potom prestali a ešte sa ku nám pridali babis a ukecaná.. myslím, že vranovi som sa celkom páčila.. bol zlatý.. aj keď dosť málo rozprával a ja tiež, ale s ním sa mi dobre mlčalo :-)

v jedovnici boli také malé vianočné trhy no šli sme radšej do tepla, lebo bolo dosť pod nulou. do akejsi krčmičky a dali sme si varené víno :) ja biele a ostatní čierne.. a hrali sme sa hru s búchaním o stôl :)

s ukecanou sme sa busom zviezli až do brna a spravili nákup. chipsy, punč, rum, lízatká.. a tak.. :) punč sme potom pili cestou.. bola už tma, hoci len sedem hodín bolo, ale nesvietil mesiac a riadne mrzlo.. prišli sme na chatu len chvíľu po ostatných, lebo toxo, čo mal kľúče šiel na kávičku..

potom nás Kika strašila, že čo sme kúpili český rum, že veď oslepneme.. a ešte taký lacný, tak bol aj hnusný, a vraj ešte pred pár týždňami boli dáke fľaše s metanolom... no ale prežili sme :) sme si pre istotu dali vodku, aby sme neutralizovali účinky :D potom sme sa zase dlho do noci bavili :) páčilo sa mi, že som bola väčšinu času blízko R. O:) a hrali sme sa aj hru, že sa napíše veta, potom sa nakreslí, potom sa napíše, nakreslí atď :) ukecaná sa zase veľmi opila až bola celkom mimo (toxo mal potom výčitky, lebo mohlo to byť z trávy, čo si spolu dali.. asi aj hej, no ale čo už..) potom šla ukecaná do vedľajšej chaty a balila susedov :D

aj ich potom ku nám doviedla a tak.. xcela som ju odniesť spať, ale nexcela, xcela byť s namíí... no po čase dole itak zaspala a tak som ju s R. a ďalšími dvoma chalanmi vyniesla hore.. potom ale sadla na zem a bolo jej veľmi zle a nexcela už ani do postele ísť.. tak až začala kričať a plakať.. nakoniec sme ju až do postele s R. dostali.. a stále tak nariekala, tak som ju chvíľu objímala a utešovala, ale vedela som, že jej aj tak už nijak nepomôžem, a že keď sa vyspí, bude jej fajn a ani si nebude pamätať.. a našťastie tak aj bolo :)

tak sme šli ešte dole.. trochu som nútila R., aby hral.. ja som už taká otravná s tým vkuse isto.. no ale keď ja mám tak rada, keď hrá O:) Vrana mi povedal, že som ako jukebox, že viem všetky pesničky naspamäť.. taký zlatý bol, aj pri mne bol skoro stále.. ja som mu na to, že aspoň niečo, keď už hrať neviem, ani spievať a on, že vraj veď pekne spievam <3 O:) pili sme troška vína a piva ešte, ale nebola som opitá.. a to bolo fajn, ani na druhý deň mi vôbec zle nebolo.. deň predtým ma kus bolela hlava.. a som aj ukecanej vravela cestou, že nexcem veľa piť, a ona že tiež nieee, kdeže.. a potom sa tak doriadi zase :D ach, dievča, dievča..

 šla som spať medzi poslednými, ešte daktorí robili somariny.. šak G., ako inak.. šli spievať jagovi a ho budili.. potom sa Mišo o čosi s Babis pokúšal, čo naštvalo Miňa a začal ho surovo mlátiť, no jago vyskočil a ho držal. riadna dráma.. mňa už ale nič z toho nezobudilo a tak dobre sa mi spalo.. no ráno (2.12.) som zase vstala medzi prvými. :) na raňajky sa zohrial zvyšok praženice a ostali ešte 3 taniere guľáša. no a 2 z nich som zjedla ja, hoci posledný dlho odolával, ale nikto ho nexcel.. bola to už len voda, ale no bol fakt super :)

R. stratil nôž a tak sme ho potom asi 2 hodiny hľadali.. medzitým všetci odišli, hoci som pôvodne xcela ísť s nimi, no ušli mi.. a ja som nebežala za nimi, lebo som aj tak xcela byť s R. O:) takže sme tam ostali len my a toxo a potom o polhodku prišiel aj vrana, že aj on, mišo a prasa tam ešte sú :) tak sme upratovali, potom kúsok chillovali kým príde chatár.. a nôž som našla ja :) tak ho robo potom bozkával a mne bolo ľúto, že nebozkáva radšej mňa ^_^

keď sme vyšli potom von, tak sa robo tak milo lúčil s chatou a som mu povedala, že som už čakala, že aj tú bude bozkávať, tak ju aj pobozkal potom :) ach, hrozný chlapec O:)

vonku som sa smiala prasaťu, že je ako letuška, lebo mal kufríček na kolieskach :) a R. hral cestou na flautu :)

šli sme všetci spolu až do brna, ešte v ochozi sme čakali polhodku na bus,tak sme šli do reštiky, to bolo vtipné, prišiel čašník a že: " dáte si i něco k jídlu?" a toxo na to: "presso.. mlieko.." :) tak som sa bavila na tom dobre :) došla mu kofola, tak som si nedala nič, lebo itak som mala už len dákych 50 korún a lístok do brna stojí 27..

v buse šli potom také zlaté dievčatká s nami O:) no a potom v brne sme sa pri autobuske rozlúčili narýchlo s do prahy idúcimi a šli sme na vianočné trhy.. mali sme fakt megaluck, lebo R. sa spýtal jedného pána na cestu a on, že "poďte, ja vás tam odveziem", lebo mal čajovňu hneď pri hlavnom námestí VT. boli na troch miestach, ale dosť blízko seba, tak sme prešli všetky.. také milučké boli.. dali nám aj čaj ochutnať :)

potom sme šli do Alberta, lebo sme nemali čo piť, tak som si kúpila bazovú minerálku a potom, keď sme vyšli von, mi R. vraví: "ale si bola riadne nápadná, keď si si strkala tie oriešky do vrecka.." ... tak som bola úplne mimo, lebo on si myslel, že som kradla dáke oriešky, a potom bol sklamaný, že nie, lebo mal na ne chuť :D vlastne on bol mimo, ach jaj. lebo vraj keď poháre kradnem, tak prečo ni aj v obchode, že ma za to uznával ..

tak som mu dala croissant, čo som mala ešte z night of chances, a ja som si dala rožok.. ostalo mi deväť korún, tak som ich dala potom jednému pouličnému umelcovi, čo hral na gitare, spieval a hral aj na fúkaciu harmoniku. počúvali sme asi 2 pesničky, ale nehral nič známe, no pekné to bolo. druhá bola od brontosauřov toulám se klínem skal.. a R. sa to neskutočne páčilo O:)

no a šli sme na bus zadarmo ku jednému mega veľkému obchodnému centru. ale pekne sme si to obišli.. no čo už.. "stopovali" sme na benzínke.. že sme obchádzali všetkých, čo prišli, a pýtali sa, kam idú.. ale nikto nešiel do BA.. dala som R. potom rožok a vtedy som to obchádzala sama, ale nič.. no mali sme zase šťastie, už o polhodku šiel jeden chlapík do BA :) ani sa mi nexcelo veriť :) a JA som sa ho pýtala :) JA som chytila stopa! :D tak super, som sa tešila :)

bol to v pohode týpek, celú konverzáciu robil :) ja som tak väčšinou ticho bola, tak ma R. nútil pohľadom, nech tiež konverzujem :) najhoršie bolo, keď sa nás spýtal, že či sme párik.. a R., že "nie, nie.. kamaráti" a tak.. a ten chlap, že "no ale lenka ako stíchla.. ty by si sa isto dala presvedčiť, či?" bože, ako mi bolo trápne! ani som mu nič na to nepovedala, lebo tak čo už... potom ma samozrejme o päť minút neskôr napadla kopa vtipných a trefných odpovedí, ale to by som nemohla byť tak zaskočená. no čo už, prežili sme.potom radšej zmenil tému a rozprával o tom, ako je zaskočený, že koleník je gay :D

 a potom sme šli ešte na Vianočné trhy aj v BA. :) dali sme si "najlepší punč v meste" :D no ale nič moc.. a šli domov..  tešila som sa na objatie na rozlúčku, ale potom bolo také oničom, bo itak sme mali kopu vecí, batohy, a tak.. ale no nič to..

tak myslím, že u R. som megafriendzoned, ale tak čo už.. šak mňa to prejde.. asi je to len také moje typické zaľúbenie.. ale aj to je fajn, už som aj zabudla ako O:) hlavne, že nemyslím na M. .. a potom možno aj dobre, že sme sa do tej jaskyne nedostali, veď to by ma už ako mohlo zdeptať..

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014