Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Preteky v Banskej Bystrici

Po vysledkoch sa opat stratila stopa

Niektori sa cuduju, ze na sutaze na Slovensko tazko prilakat niekoho zo zahranicia.

No ja sa teda necudujem, skoro opat po vysledkoch sutaze sa stratila stopa. Nechapem ako je to mozne, ze sa neda nikde zverejnit hned aspon vysledky tych najlepsich. Ja uz poznam vysledky vsetkych startujucich Poliakov, hoci som na sutazi nebola. Ak sa takto pristupuje k tymto sutaziam a k fanusikom, tak sa prestavam cudovat preco je ich na Slovensku tak malo ...


Skoky na lyziach na Slovensku...sutaze | stály odkaz

Komentáre

  1. Vysledky z pretekov v BB
    Bohužiaľ výsledky nemáme k dispozícii, pretože mi bolo prisľúbené, že mi ich kolega čo spracovával výsledky pošle e-mailom. Doteraz sa tak nestalo... Keby som sa na neho nespoľahol, výsledky som si mohol vziať v papierovej podobe hneď po skončení a mohli byť zverejnené okamžite aspoň prvý traja z každej kategórii. Takto nemám žiadne ani v papierovej podobe ani v elektronickej. Komplet výsledky, keď ich dostanem, zverejním na našej stránke: www.skoky-tatry.co.cc
    publikované: 31.05.2009 10:29:56 | autor: Peter Seget (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. @Peter
    Dakujem za odpoved, ale je to smutne lebo sa to opakuje kazdy rok. A pravda je taka ze okrem nas fanusikov je este SLZ ci SLA a to oni by mali ako prvy zverejnovat vysledky celoslovenskych (a vlastne aj medzinarodnych sutazi).
    Ja mam len vysledky Poliakov.
    Vraj v mladsej kategorii (zrejma rocnik 1994 a mladsi zvitazil Kamil Gałysa pred Jakubom Przybyła, zial neviem kdo bol treti.
    V starsej (urcite rocnik 1991-93) zvitazil vraj Poliak Jak Ziobro, 7 bol Rafał Polinkieiwcz a 13 Wojciech Marusarz.
    O inych kategoriach nic neviem :(
    Vraj jednu vyhral Jiri Mazoch, ale ci je to iste to teda neviem.
    publikované: 31.05.2009 10:47:20 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. @Peter
    Mna uz tych niekolko rokov fandenia skokom naucilo jedno. Kopiruj co sa len da, lebo ludia dokazu vela slubovat a sluby nesplnaju a poriadne stranky do ktorych si mal bezpecny link zrazu miznu s internetu a s nimi aj vela najcennejsich informacii.
    Tak mi prepacte aj Vy, ze obcas od Vas kopirujem aj statistiky, aj informacie. Snazim sa to robit s opozdenim (aby som Vam neodoberala klikajucich na stranku fanusikov), ale najdolezitejsie informacie chcem mat zabezpecene u seba ( na pripad zmiznutia na inej stranke).
    Zdravim a dufam, ze predsa sa k celej vysledkovej listine dostaneme co aj za rok ;)
    publikované: 31.05.2009 14:27:28 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014