Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pätoro prikázaní...

...alebo veci, ktorých sa budem držať!
Keď vás depresia nachytá úplne nepripravených a vy máte pocit, že sa proti vám postavil celý svet, začínate mať pocit, že všetko, čo ste doteraz urobili bolo na nič. V takých prípadoch je dobré nepoddať sa tomu a uvedomiť si, že šťastie za všetku tú námahu stojí. Preto vám prinášam vlastné pätoro, ktoré by sme snáď mohli aplikovať aj do svojho života.

Takže veci, ktoré už nikdy nerob:

1. Nezameriavaj sa na zovňajšok, pretože aj zo škaredého káčatka môže vyrásť krásna labuť, ale aj v pozlátenom jablku môže byť červík!

2. Nedovoľ, aby ťa kritika odradila od tvojej práce. Pouč sa a vyhni sa ďalším chybám!

3. Nerob veci polovičato. Ak sa už do niečo pustíš, urob to poriadne, aby si neskôr nemusel ľutovať svoje rozhodnutia!

4. Neupínaj sa na názory iných. Buď sám sebou!

5. Nedoja sa postaviť strachu, pretože nie v každej tme sa skrýva príšera, rovnako ako nemusí každá situácia dopadnúť v tvoj neprospech!

Toto je moje pätoro, ktoré som spísala naozaj v zlej chvíli, ale verím, že žiadna chvíľa nemôže byť tak zlá, aby som prestala bojovať o svoje sny. :)


Denník Tuláka | stály odkaz

Komentáre

  1. Za seba
    1. 80%. Záleží na tom, čo chceš v živote dosiahnuť. Ak máš veľké plány a sny, musíš na sebe makať. Aj keď máš na niečo talent, stále musíš makať, možno trochu menej, ale stále musíš.
    2. 100%. Vďaka pouč sa. To je na tej vete najdôležitejšie.
    3. 75%. Ak chceš v niečom uspieť, tak to platí. Ale sú situácie, veci, počas ktorých si musíš aj oddýchnuť, neprepínať sa a hlavne si ich užiť. Keď nájdeš v živote rovnováhu, veci, na ktorých ti záleží ti pôjdu ľahšie.
    4. 70%. Názory iných. Široká škála, u ľudí, na ktorých ti záleží a ktorí majú na srdci tvoje dobro, to platí oveľa menej ako u ľudí, čo ťa poznajú letmo. Písala si, že to máš doma ťažké, ale tak to už býva. Sama musíš vedieť, kto ti je v živote najbližší, niekoho v živote potrebuješ. Je to tak oveľa ľahšie.
    5. 100%. Z toho, čo som od teba čítal, by si mohla toto pravidlo presunúť na prvé miesto. Neboj sa žiť.
    publikované: 20.04.2014 13:34:48 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014