Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Gantnerová na cele Slovenskej lyziarskej asociacie

Bývalá skvelá zjazdárka Jana Gantnerová sa stala novou šéfkou Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA).

zdroj: www.slz.pl

 Na čele SLA Gantnerová, dostala 37 zo 43 hlasov

BANSKÁ BYSTRICA 17. mája (SITA) - Bývalá skvelá zjazdárka Jana Gantnerová sa stala novou šéfkou Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). Na sobotňajšej volebnej konferencii dalo Gantnerovej svoj hlas 37 z celkového počtu 43 delegátov. Gantnerovej víťazstvo vo voľbách bolo suverénne. Duo jej protikandidátov Ján Garaj a Karol Král dostalo dovedna iba 6 hlasov. J. Gantnerová svojho času pracovala na Slovenskom lyžiarskom zväze ako predsedníčka alpského úseku, medzitým sa okrem podnikania venovala najmä zjazdárskej výchove svojich dvoch dcér Petry a Janky. Piata najlepšia zjazdárka ZOH 1984 v Sarajeve by mala vo funkcii pôsobiť počas najbližšieho olympijského cyklu, keďže však zimná olympiáda je na programe už na budúci rok, najprv to bude len na toto kratšie obdobie. "Doterajší predseda Igor Rattaj už nekandidoval. Pani Gantnerová mala v hlasovaní delegátov absolútnu prevahu. Hneď po skončení konferencie sa uskutočnilo prvé zasadnutie novozvoleného predsedníctva Slovenskej lyžiarskej asociácie už pod vedením novej šéfky," informovala športová riaditeľka SLA pre severské disciplíny Michaela Filipková.
Ešte pred konaním konferencie zvolila SLA v uplynulých týždňoch aj šéfov jednotlivých svojich úsekov. Na čelo bežeckého úseku SLA sa postavil Ján Garaj, ktorý vystriedal Petra Neuschla. Vedenia úseku alpských disciplín sa ujal Kamil Povrazník, ktorý nahradil doterajšieho šéfa ÚAD a dočasného športového riaditeľa Richarda Magdolena. Ten sa už pred časom vzdal všetkých svojich funkcií v lyžiarskom hnutí.

............................................................................................................................................................................................

No vsetko pekne, ale ja sa pytam dostal sa do vedenia nejaky menadzer? Alebo aspon ho mienia zamestnat? Ved bez peniazi a bez sponzorov aky zmysel bude mat ta Asociacia? Peniaze z neba nespadnu? Tam su potrebni schopni ludia, ktori dokazu peniaze najst. Inac bude na Slovensku ako v Cechach, ked ani na Majstostvach sveta (oragnizovanych predsa v strede Europy) nedokazali zarobit, ale maju na krku same dlhy ...


Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. Jana Gantnerová
    zvíťazila v pretekoch Svetového pohára, ako poslankyni za HZDS sa jej podarilo vybaviť rekonštrukciu cesty k nejakému hotelu v Tatrách, ktorého tuším bola vlastníčkou.
    Uvidíme, ako bude viesť SLA...
    publikované: 18.05.2009 16:48:48 | autor: aurel (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ajéje
    zjazdárom svtá na lepšie časi...amen so skokmi zjazdárka je pri koryte
    publikované: 19.05.2009 16:46:45 | autor: ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014