Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak tomu sa povie „hodiť reč“

Minulý vikend sme spolu s Ovečkou strávili na horách. S ťažkými batohmi sme sa dostali kompromisným (rozumej na 99% ovečkiným) tempom na posledný vrchol kde náš príchod upútal pozornosť dvoch pánov vo veku ktorý ľudia pred 30-tkou volajú starší, ľudia po 30-tke stredný.

Po chviľke oťukávania sa nás jeden z nich váhavým hlasom spýtal: A už ste niekedy boli takto Na cestes batohmi aj na viac ako dva dni? Povedzme na štyri-päť? Nahodil som sebavedomý výraz čislo 19. Veru hej, tuná kamarátka prešla v lete za šestnásť dní z Trenčína do Košíc. Potešený našou odpoveďou nám hneď vysvetlil že spolu s druhým dedkom, pardon, pánom v stredných rokoch, plánujú prejsť z Košíc do Banskej Bystrice a radi by si nechali poradiť od niekoho kto má s takouto vecou nejaké skúsenosti. Nedali sme sa prosiť a detailne sme im poradili ohľadne najlepších miest na spanie, potrebného času, nepriechodných úsekov, chát, ceny piva, miest kde sa kúpu nahé dievčatá, ... , proste sme nezabudli ani na ten najmenši detail.

Kráčajúc preč, nadšený z toho, koľko informácií sa im dostalo, sa jeden z nich obrátil k svojmu priateľovi a spokojne povedal:
Hm, tak tomu sa povie hodit reč!


Turistika | stály odkaz

Komentáre

  1. to sa mi páči
    a to som v strednom veku :-) pekná reč .. a aj plán ..
    publikované: 02.05.2007 18:37:08 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  2. 2 popismenku
    To áno, ak by sa dalo hneď by som sa k nim pridal. ;-)

    Z putovania síce Ovečky už tiež zostali len spomienky a samozrejme <a href="http://vonku.sk/vylet.php?id=28" target="_blank">fotky a príbehy</a> na našom webe, ale splnila si tým svoji sen. Respektíve jeho polovičku, pretože pôvodne chcela prejsť s ostatnými kamarátmi od Devína až po Duklu celú Cestu hrdinov SNP, čo im trvalo takmer dvakrát toľko (29 dní).
    publikované: 02.05.2007 23:52:01 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :))
    super
    publikované: 04.05.2007 22:57:28 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014