Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď sa vyrážka rozdrapuje...

Len nenapíšte pravdu o Rómoch

  Počas publikácii môjho príspevku na blogu 15.2.2010:

Rómovia pochovali svojho rómskeho Jacksona – takto zareagoval jeden s čitateľov: Je tu nejaký smrad... – No svoj komentár nenapísal priamo pod článok, ale mi ho zaslal na gimailovú adresu. (Vôbec nepochybujem o tom, že aj vás, ktorí to momentálne čítate napadá to isté ako napadlo aj mňa, že ku ktorej skupine ten čitateľ patrí.)

 

  Rozhodol som sa mu neodpovedať. Logicky som si túto jeho mozaiku vyložil tak, že mu prekážam a že si nepraje aby som takto písal o Rómoch. (Jednoducho som si povedal – nestojím o kadejaké sprosté poznámky, ktoré mi adresuje nejaký Sandokán anonymným spôsobom.)

 

     Ale držím sa zásady, že blogerovi sa patrí odpovedať!

 

  Takže teraz dodatočne mu predsa len píšem tento odkaz: ja sa držím zásady, keď máte na tele vyrážku a tá vás svrbí, rozdrapuje sa, a núti k tomu aby ste ju škriabali – toto je jasný  signál, že ak tomuto pokušeniu podľahnete, tak potom sa jej objem jednoznačne iba zväčší a to najmä pokiaľ ju máte ešte na tele na takom citlivom mieste kde by ste ju skutočne v žiadnom prípade nechceli mať, - a keď tu hnusnú potvoru ešte aj odtrhnete, tak takýto zákrok je skutočne zlý, lebo vyrážku, ktorú necháte na pokoji, tak tá časom odpadne a dokonca vám po nej na tele nezostane nijaký negatívny prvok vo forme neželanej jazvičky, alebo ružového fliačika.

 

Ladislav Serenča


Hanba takej vláde. Fico odstúp! Dosť bolo sľubov, preč s takou vládou! | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco, jde asi vo to, jestli jsou to potničky nebo vřed.
    Tekutej pudr na vředy funguje sporadicky. Na vředy jedině k doktorovi , tam Ti to pořádně vydezinfikujou.Jazva asi trochu ostane, ale říkám, že lepší jizva jako vřed, né?
    publikované: 17.02.2010 17:10:06 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Vieš Miťo, keď tá vec šíri smrad...
    Tak to bude obrovský vredisko na duši.

    Laco
    publikované: 17.02.2010 18:19:33 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Hele, de facto zapácháme všichni.
    Zápach je totižto chemický termín.Někdy se používá odór. Ale mě to moc nejde z huby.Raději používám zápach. A teď si vem, že máš letní gumy a všude souvisle neodhrnutá sněhová pokrývka, léta jsem jezdil normálně, jako by se nechumelilo, ani jeden ťuk, od 71 roku, a teď musíš ject Městskou hromadnou popravou, já tomu říkam. Pracovně. To je síla!Tam cejtíš všechno! Vod Diora, přes Chanel až po ruský konvalinky.
    Osobně používám Lamborgini, jsou v tom nějaký freomony, nebo co, ženský se na mě tlačej, ale peněženku si hlídám, to jó. Jsem v MHP obeřetnej:-))))
    publikované: 17.02.2010 19:04:35 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Veru poprava
    Miťo vystihol si to veľmi trefne, lebo my tu v Košiciach máme skutočne mestskú popravu a nie dopravu.

    Laco
    publikované: 17.02.2010 20:58:50 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014