Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...piaty deň týždňa smrti...

a ako sa to kazilo ďalej, následne relatívne zlepšilo a potom dostalo do neutrálu...
Neskoré vstávanie. Nemiznúca diera vnútri tela. Je to možné? Ten hnusný pocit. Hrozný pocit. Pocit nekompletnosti. Pocit hodný konca, rezignácie. Čo to so mnou znovu je? Snáď nie... alebo žeby? Och...

Beh na obed. Žiadne jedlo. Pár viet s mojou Júliou. Pár krokov s mojou Júliou. A dohoda.

Zápočet. Zas meškám. Veď je to len anj. TO dám nie? Makové. A rovno aj so syrom. Nepodarená písomka. Nutný návrat kvôli knihe. Dlhé balenie... A pocit z rána silnejší...

Príchod mojej Júlie. Útek za naším svetlom. Hoc neúspešný, mi vieme, že je stále s nami. Bláznenie sa na námestí. I v jeho okolí. Pár šielnstiev. Pár fotiek. Rozptýlenie mysle. Tak potrebné. Čo by som robila bez mojej Júlie??? A na záver horúca čokoláda... Posilnenie pred dlhou cestou.
Spoločný beh na vlak. Spoločné ponáranie sa do tónov hudby. Spoločný prestup. Slová, ticho, ticho, slová, pohľady, spomienky... Jedinečná cesta s Júliou.
Rozlúčka. Mávanie. Osamotená cesta. Domov. Dlhá prechádzka tak známym a predsa cudzím mestečkom. Uvítací výbor na schodoch v podaní mojej drahej Izi a jej úžasného kožúška. A pár prekvapení. Veselých i nie práve najšťastejších. Ale tak vyberiem si???

A potom jeden veľký dar...

Týždeň smrti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014