Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Majstrovstva Slovenska v skokoch na lyziach a severskej kombinacii..11.10.2008- aktualizacia

11.10.2008 sa na Strbskom Plese uskutocnia letne Majstrovstva Slovenska v skokoch na lyziach a severskej kombinacii. Do súťaže v skokoch na lyžiach je prihlásených viac ako 50 pretekárov z troch krajín - Česka, Poľska a Slovenska

http://www.slz.sk/discipliny/skoky-na-lyziach/propozicie-skoky/MSR-11-10-2009 

http://www.slz.sk/download/documents/647.jpg 

http://www.slz.sk/download/documents/648.jpg 

LYŽOVANIE: Na Štrbskom Plese M-SR v skokoch i sev. kombinácii

ŠTRBSKÉ PLESO 8. októbra (SITA) - Klub priateľov skoku na lyžiach a ŠK Kartík Banská Bystrica v spolupráci s obcou Štrba organizujú v sobotu 11. októbra majstrovstvá Slovenska v skokoch na lyžiach a severskej kombinácii mužov a juniorov s medzinárodnou účasťou. Skokanská časť sa uskutoční na zrekonštruovanom mostíku HS-100 na Štrbskom Plese. "Začiatok otvorených majstrovstiev Slovenska je o 11.00 h. Do súťaže v skokoch na lyžiach je prihlásených viac ako 50 pretekárov z troch krajín - Česka, Poľska a Slovenska," informoval agentúru SITA jeden z členov organizačného výboru a zároveň hlavný rozhodca sobotňajších M-SR Peter Chudý. Z domácich skokanov na lyžiach by mali byť prítomní všetci reprezentanti na čele s Tomášom Zmorayom, ktorý dokázal v lete bodovať v pretekoch Kontinentálneho pohára.



Skoky na lyziach na Slovensku...sutaze | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014