Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako by mohli média najviac potrestať našich politkov?

riešenie je veľmi jednoduché. stačí o nich nepísať :)

Čo by Fica asi najviac dostalo, je že by nebol každý deň na obrazovke alebo v titulkoch dennej tlače. Ak by sa mu toto prihodilo, tak by pre verejnosť prestal existovať.

Chápem, že do tohto sa média nepustia, lebo i oni žijú z toho, že píšu o politikoch. A Fico je určite vďačný objekt. Nikomu nie je ľahostajný: na jednej strane má dav fanúšikov, na druhej strane veľkých odporcov. Ja som v tej druhej skupine. Ale každý štát má takú vládu a vodcu, akú si zvolil...


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm
    no neviem neviem ci prave toto nechcel Fico dosiahnut, ved prave novinari zvyknu vytiahnut na svetlo Bozie kauzy a kauzicky...Ak by to teraz robit prestali, Ficova smotanka si uz naozaj moze na tom nasom Slovensku robit absolutne co sa jej zachce. Ale mozno sa mylim...?
    publikované: 12.04.2008 08:28:01 | autor: brutus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 brutus
    ano, v novinach su ich kauzy, ale ak by sa Fico stratil svojim volicom z oci, tak kto by ho volil, ked by nemal priestor presvedcat svoje ovecky, aky je uzasny
    publikované: 12.04.2008 14:14:32 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Na tom nieco bude
    vraveli to aj v 7 s.r.o. :)
    publikované: 15.06.2008 09:48:26 | autor: Quagmire (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014