Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

TV Prima má nový web

Tak už je to vonku. Nové stránky dnes spustila TV Prima
Nájdete ich na novej adrese www.iprima.cz. Sú postavené na novom CMS a mne osobne sa páčia...

web | stály odkaz

Komentáre

  1. huste a neprehladne
    no neviem, ci to je len moj pocit, ale z podobneho dovodu, preco som prestal kupovat niektore casopisy (ich 50% obsahu tvorila reklama), asi vynecham zo svojho potencionalneho navstevneho rebricka aj niektore stranky...

    prehustene a vdaka tomu neprehladne...

    neviem co je reklama a co informacie...
    publikované: 05.08.2004 02:18:16 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. x
    aha, tiez fanatici do mikrovelkosti pisma ;-) a ludia, co si myslia, ze nepodciarkovane linky su vizualne nestastie a tym padom ignoruju zvyklosti ;-) takze hor sa nahanat myskou plochu stranky a hladat, ci sa tam alebo inam da vobec kliknut ;-)) pekne myslite, primeraci, na chudaka pouzivatela ;-)

    to ani nehovorim o tom mixe tabulkoveho layoutu ;-) akoze profesionali _nemusia_ sa uz konecne odputat od zvykov z roku 1996? ;-)

    nic v zlom, ale profesionalny webdesign a najma kodovanie by sa uz u profi firiem mohlo stat standardom ;-) hociktory student, co sa trosku o web zaujima uz robi trosinku kvalitnejsiu pracu - a to je smutne ;-)

    co sa tyka vzhladu - klasicky priemer bez vyrazneho napadu - ale to je moj subjektivny pocit - proste 3s sadzba s potlacenym vyznamom textu (malinke pidipismo) a nadmerne zvyraznenou ulohou reklamy.

    Staci? :-) naozaj nic v zlom, nie je potrebne zautocit na mna kvoli tomu, ze mam subjektivne pocity ;-)) podla mna sa okrem toho kopca prace na novom webe da urobit popri tom aj cosi viac ako "puhe odmakanie" ;-)
    publikované: 05.08.2004 08:16:24 | autor: rony (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014