Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo TU určite nenájdete.

Kapitola#2


Keď som zostavoval túto útlu brožúrku, „ Veštec Jozef -moja cesta s kartami a ezoterikou“ narazil som na jeden fenomén. Každá učebnica, každá kniha, zaoberajúca sa výkladom kariet ( jedno akých ) mala v podstate jednú a tú istú schému obsahu. Na začiatku knihy je pár strán venované minulosti , kde vnikol ten ktorý balík kariet. Nasleduje časť, kde je obrázok karty a k nej výklad významu karty , čo má predstavovať symbol karty v jednotlivých výkladoch ( na lásku , zdravie , čas , udalosť...). Niekedy doplnené ešte o význam v spojení s ostatnými kartami. Záver knihy je zvyčajne venovaný jednotlivým metódam výkladu kariet ako Keltský kríž, Hviezda, výklad na 3 karty ..ap.


Tak niečo takéhoto TU nehľadajte.


Táto kniha brožúrka, za účelom podeliť sa s klientmi a s okolím, o moju cestu životom. Chcem sa podeliť o moje chápanie ezoteriky a s tým spojené duchovné javy, názory a stanoviská.. Je my jasné, že nie každý bude s mojou interpretáciou sveta okolo nás súhlasiť. Pravdepodobne niektorý budú aj urazený, čo že si to dovoľujem tvrdiť. Viem, že nie vždy si beriem servítku pred ústa. No nikoho nenútim súhlasiť s mojimi životnými skúsenosťami , názormi a chápaním sveta okolo nás.

V textoch budú použité aj moje staršie články, reakcie na svet , uverejnené na rôznych blogoch, diskusných fórach ap. ktoeé je možno voľne nájsť na internete.

Všetky mená, mestá, dátumy použité v príbehoch opísaných tejto knihe sú zmenené ale všetky boli prežité v reálnom živote a reálnymi ľuďmi.

Preto heslo pre túto kapitolu je :


Ži a nechaj žiť.



KNIHA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014