Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zomrel Stano Radič

Dnes som náhodou toto zistil. Noviny to neprinášajú ako hlavnú správu...

Vo štvrtok som mal obchodné jednania v Bratislave. Po skončení jednaní s našim obchodným partnerom sme si zašli na obed do Polusu. Sedeli sme tam pomerne dlho a celkom sa bavili. Jedlo bolo dobré, i keď moje tvarohové knedlíky prešli dvoma zmenami (prvá bola, že mali byť s borievkami a vzápätí sa zistilo, že ani to nie a boli nakoniec s marhuľami). Dobre sme sa najedli a ešte lepšie bavili o kadečom (počínajúc bojovými umeniami, cez zdravie až s 7 sro na Markíze). Tam som zrvovna vravel, že mám veľmi rád Stana Radiča, že je výstižný. V porovnaní s ostatnými toho nenahovorí veľa, ale trefne. Keď sme odchádzali, tak som si ho ani nevšimol, lebo som si práve čítal SMSku z mobilu, ale šiel oproti nám a sadol si do reštaurácie, z ktorej sme práve odišli.

Dnes som šiel na stránkach STV skontrolovať, čie je všetko OK, či je live vysielanie správne nastavené. V prípade, že nejde nič live, tak sa spúšťajú správy z posledných novín. A hneď ako prvá, čo sa mi spustila, bola práve informácia o náhlej smrti Stana Radiča. Dostal v piatok večer infark za volantom.

Musím povedať, ža toto ma zasiahlo viac ako smrť pápeža. Tým nechcem znižovať u nikoho jeho strádanie, proste pre mňa osobne mal oveľa väčšie cenu Stano Radič, ktorého som čo týžden vídaval na obrazovke, ako pápež, predstaviteľ církvi, ku ktorej nemám žiadny kladný vzťah. Našťastie už nie ani záporný. Vadia mi iba ľudia, ktorý sa tam snažia presadzovať rôzne veci.

Dúfam, že tento článok nevyznel tragicky, to nebolo cieľom. Smrť, i nečakaná, je súčasťou života. Občas sa stane, že to niečo niekomu skomplikuje, ale ono to vždy nejako dopadne.


zamyslenie | stály odkaz

Komentáre

  1. wa
    vcera bol tejto spravy plny internet...
    publikované: 10.04.2005 17:00:14 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 lulla
    mozno hej, ale som to nepostrehol, bo som "zurivo" programoval a potom som bol v saune a potom opat programoval ...
    publikované: 10.04.2005 17:19:11 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. vidis
    nikto nevie, kedy umrie, preto treba zit tak, aby..
    publikované: 10.04.2005 17:32:44 | autor: blondie (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hej
    tak pod to sa mozem podpisat, ze pre znacnu cast ludi znamena jeho smrt omnoho viac a vacsiu stratu (dobrej nalady ktoru vytvaral) ako nejakeho dochodcu zastupujuceho cirkev

    http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=662
    publikované: 10.04.2005 18:04:47 | autor: Markoff (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. súhlasím
    ale snáď, nakoľko sa táto tragédia udiala v piatok večer, to noviny napravia v pondelok, aj keď u nás, t.j. na slovensku, nie je zvykom udeľovať udalostiam, ktoré sa týkajú umelcov až taký mediálny význam, pokiaľ to nie je bulvár a nejedná sa napríklad o zväčšovanie pŕs implantátmi nejakej Belohorcovej, o udalostiach čo sa týkajú skutočných umelcov, sa človek dočíta v serióznych novinách maximálne v malo s´tlpčeku na nejakej 4 strane. Žiaľ, ale je to tak
    publikované: 10.04.2005 19:22:02 | autor: azzadora (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. otazka
    kto vsetko pozna Radica a kto vie co dobre vsetko vykonal..
    porovnavat Svateho Otca s obycajnym humoridtom..

    kto ste ze sudite?
    publikované: 10.04.2005 19:35:19 | autor: blondie (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. noooo
    jedna vec je, ze stano radic, teda jeho odchod nebol rozvlaceny po vsetkych mediach, myslim, ze je to tak dobre...bol to fakt fajn clovek, ale ludia zomieraju....a porovnavat Jana PavlaII a Stana Radica sa mi zda naozaj pritiahnute za vlasy....a nie preto, ze Stano bol "OBYCAJNY" humorista...vsetci sme ludia, neobycajni a jedinecni...sme si-alebo by sme aspon mali byt vsetci rovni..pred bohom...ale mali by sme asi zacat my, uz tu, inak to nepojde, takze recicky typu "niekto je len obycajny a niekto je papez" fakt neberem...clovek s normalnym zdravym usudkom urcite vie, ako a ci vobec porovnavat...
    publikované: 10.04.2005 20:17:34 | autor: barbora (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. 2 blondie
    musim sa zasmiat, lebo VonCaveho slova o tom, ze ludia nevedia citat a i napriek tomu vedia pisat sa opat raz potvrdili. Ukazte jednu vetu, kde som porovnaval stareho pana so Stanom? Iba som povedal, ze pre mna papez absolutne nic neznamenal (az na jednu cestu z letiska do Kosic, ktora sa uz rozpadla), kdezto pana Radica som vo stvrtok na obed stretol. Nepohovorili sme spolu, ale velmi rad som pocuval jeho trefne glosy v relacii 7 sro. Navyse to, ze pan Karol Vojtyla (tak sa tusim volal) zomiera bolo jasne kazdemu, kto nie je uplne dement a ma k dispozicii aspon jeden televizny kanal. Ak by im to dovolili, tak by media kontrolovali i jeho stolicu, len aby zistili, kedy pride ten okamzik. Bol to stary pan a ako pre kazdehi ineho, i pre neho platilo, ze sa zivot koncil, ze sa blizi smrt. Kazdym vydychom sme blizsie k smrti. Na druhej strane Stano Radic zomrel nahle, bez varovania. I toto sa dalo asi ocakavat, kedze zil ako zil (narazam na zlozvyk fajcenia). Ale nedalo sa tusit, ze to bude prave teraz.
    Mne je jedno, co pre blondie znamenal pan Karol Vojtyla, to je jej osobna vec, ak chce moze o tom napisat, ja som len povedal, ze mna ovela viac zaujal Stano Radic a jeho odchod uz v utorok v 7 sro spoznam.
    publikované: 10.04.2005 23:38:27 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. mrzi ma, že umrel
    no da sa s tym iba zmierit... bol super a minuta ticha mu patri, ako papezovi ................................................
    takze tak...
    publikované: 11.04.2005 13:21:13 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. musim sa priznat,
    ze Radicova smrt ma "az tak nezobrala" ako napr. Filipova. Smrt kazdeho, koho clovek pozna, ci je to rodinny prislusnik, kamos alebo nejakym sposobom blizka osobnost medialne znama zanecha nejaky otlacok v kazdom. Verim, ze aj papezova smt u wa a Radicova u blondie.
    publikované: 12.04.2005 14:27:56 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Stano Radic
    bol skvely zabavac i clovek. Pozornost medii bola, na rozdiel od papezovej smrti, primerana.
    publikované: 12.04.2005 16:26:17 | autor: abc (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014