Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kapitola 12

autor:slnecnica

  V nemocnici to vrelo...výstrel,  smrad pušného prachu, krvi a semena nie je všedná záležitosť v ordinácii Masliewskeho, ľudí jak nasratých, polícia, kriminálka, objavilo sa tu ľudí ako na štadióne...to len začali šuškandy... čo, prečo, ako, s kým, odkedy...

.....jedna verzia bola...ehm...ten sladký blondiačik z patológie to prehnal so svojimi „kamoškami“ z Ružovučkého podniku. Nebohý Kvetoň to nejako nedokázal stráviť, že jeho milučký je vlastne taký ..... vo svojich sexuálnych chúťkach....nenažratý a zdivený

.....tá iná verzia bola zaujímavejšia, údajne sa Kvetoňovi Masliewskemu vymkol experiment s časom z rúk, vraj chytal čas!  Cez fotosekundový laserový systém dokázal spomaľovať život akýchsi buniek, ako ďaleko v experimente došiel...hmmmm...to sú všetko  len bohapusté dohady...údajne... hej... aj... možno... lebo...

Pamätáte tu ryšavú samicu, ktorá v tom zmätku zobrala zo stola doktora Masliewskeho kľúčik od  schránky? a zo zásuvky fascikel s experimentami? Zmizla v ten nešťastný deň, vstúpila  do deja znenazdania a tak ako sa objavila, tak aj bleskovo ubzikla.

Vlastne nik okrem sestričky si ju poriadne nevšimol. Možno ešte ja a aj vy! :)))Teda necháme nech sa v nemocnici ľudia dohadujú čo a ako a my sa vydáme v stopách tej ženy. začneme všímať:

 Tá žena je krásna, záhadná a hlavne reálna! ALE BEZ MENA! Zdá sa, že bude v príbehu dôležitá( tak mi ju nepokazte, prosím...aspoň jedna kladná postava...:)))  )

Teda zatial len obal:Prenikavé nezábutkové kukadlá, súmerná tvár, plné pery, nádherné kaďere vlasov. Obopínajúca kvietkovaná blúzka tak akurát ukazuje každú dokonalosť v svojej bohapustej nedokonalosti...:))), krátka úzka modrá sukňa zvýrazňuje zadok, ploché bruško a boky, štíhle nohy a na nich čierne lodičky sú magnetom pre všetkých okoloidúcich. Na hlavnej stanici vplávala lahodnou chôdzou do bezduchého davu. Zamierila ku skrinkám a s absolutnou istotou vsunula kľúčik do schránky B 006. (ako nič a nič a sex) Otvorila ju s víťazným úsmevom, vybrala kufrík a vyšla na nástupište č. 4, ako .... a nastúpila do IC-čka. ( yossorian, prosim ta, daj jej nejaky bohatý obsah...:) alebo inú výplň, je v cupé sama! )

 

Marek si chvatom balí nejaké svoje veci do batoha, berie doklady ešte načmára odkaz bratovi, vkladá ho do obálky a ukladá ku compu. Z vrecka vyberá klúče tiež sa ich zbavuje, na moment zaváha, či naozaj, a v poslednom chvate, ešte od dverí sa vracia pre VHS-ku ...

Na ulici sa nadýchne z plných pľúc, začala jar, je sucho a jemu sa vtedy ťažšie dýcha...zdochliak som, kvety ma ničia, peľ ma zabija. Ozaj mám kortikoidy? do riti, jasné, mám, bez nich by  som zdochol, bez nich by som sa ani ....!

 

František alebo fero sedí v bare, mohol by si tu dať naozaj aj trvalý pobyt... všetky akcie riadi odtiaľto, posmeľuje sa drinkom, zapaľuje si ďalšiu marlborku a ako najhlbšie sa mu dá, zamyslí sa tak plytko nad svojím životom... oprašuje otcovský cit, prečo si s Danou nerozumie, prečo ho vlastná dcéra nechápe, prečo je taký sám? Tak ak sa dcéra rozhodne pre dieťa bude to tým starým otcom, uf, veď on nevie byť otcom, nie ešte starým otcom, kurva život, toľko zložitých ťahov pre jeho pravačku a prepitú hlavu...a hodí do seba ďalší drink

 

O deň neskôr...

V nemocničnej izbe sa z akéhosi komerčného rádia derie hudba... Gladiátor a jeho song Izba číslo šesť....
mám čo som chcel/zrážka dvoch tiel/skoro líhať....a lizať.../a snivať...a dychať./potom uzdu povoliť./vyčistiť plet/uhasiť smäd /spoteni.. zhuleni.. /blaženi ...šialeni .../sku ...sku ... / skuuuuuuuuurveneeeeeeeeeeee  pekny let
.......  John sa preberá po ťažkej operácii, v hube má sucho a je mu na zvracanie...( dávam mu ešte akú-takú šancu na polepšenie, len tak si neodíde z tohto sveta!!!!) ....mdlo pozerá na infúziu, čo sa stalo? Spomína na semafor, na tú červenú a potom len náraz, brzdy , sklo , svetlo a tma.... ha žijem ...a Miko si zo mna robí žarty..... ukáááž  mi čooooo vieššš/na izbe číííslo 6/zabaviííííš...odbavišššš.../potešiš.../prefajčííííiš.../no snááááď sa po tme nebojišššš .....zrýýýýchlený tep /po-sle-dnýýýý fet/ spotenííí ... zhuleníííí ... / blažžženííí ... šialeníííí ... sku ... sku ... skurveneeeeee peknýýýý let..... na izbe číslo šesťťť!

kapitola 11 : TPnetopier

kapitola 13 : yossorian


Experiment | stály odkaz

Komentáre

  1. uffff
    dnes som makala na plne obratky, pisat taketo nieco na pokracovanie je straaaaaaaašne ťažké, priznávam, neznašam serialy, ako som sa do tohto namontovala, ani sama neviem, ale je to sranda, ehm, ak som vam to pokazila, zmazte to, ale prosim vas nech tam su aj +hrdinovia!...:)))
    publikované: 24.04.2007 17:30:08 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hmm takze
    Johna si nechala este zit, noooo dobre :)))

    a inak uz je tam tolko mien, ze ja uz teraz netusim kto, co, preco, s kym, z akeho dovodu, preco sa strialaju a kto koho a kto je zivy a kto mrtvy... :)))
    publikované: 24.04.2007 17:31:26 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :) tá ryšavka by
    mohla byť aj Kamila, myslela som na ňu (v druhej časti je to spomenuté), mala sa zmeniť na dobrú postavu, ale inak by to mohol byť hocikto heh....ale votkať do príbehu rozhovor s čitateľom je dobrý nápad ;)
    publikované: 24.04.2007 17:37:31 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ci pána
    tak toto je fakt dobré,to sa ozaj podarilo a ten,kto bude písať pokračovanie sa zapotí ešte dosť.
    Našťastie to nie som ja :)
    publikované: 24.04.2007 17:43:03 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ...takze
    uz mam papier kde si zapisujem mena postav a ich charateristiky ;)
    publikované: 24.04.2007 18:09:00 | autor: snivajuci (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. 2 dionea
    TY SI MA ODHALILA, to by som bola rada, zredukovali by sa postavy len na kamilu, johna, mareka Fera danu a evu a uz by to bolo trosilinku prehladnejsie... ale vsetko je v rukach nasledovnikov...:)
    publikované: 24.04.2007 18:14:05 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  7. necela som pridať novú
    postavu, len naznačiť, kto to je cez ryšavé vlásky ;) takže tak...
    publikované: 24.04.2007 18:22:57 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Da sa...
    A tiez neviem, kto je kto a potreboval by som snivajuceho papier. mas doma skener? ja som si to tiez spisoval, no som sa na to vybodol. pockaj, pride yoss a bude redukcie hned. P.S.: Kto je Eva? :)
    publikované: 24.04.2007 20:15:41 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  9. :D zabudli ste na
    Marišku od vedľa xi xi...
    publikované: 24.04.2007 20:17:50 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  10. inak preconie ;)
    tú Evu si tam dal ty :D a Mozambijčana...
    publikované: 24.04.2007 20:19:52 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  11. sakraaaaaaa!!!!!!!!!!!!
    slnecnica ty nezbedniiiicka :))).... co si mi to vystrojila??????
    po precitani ... "...som z toho volaaako zmateny... " ako by poznamenal major terazky v ciernych baronoch :)
    publikované: 24.04.2007 21:21:50 | autor: yossarian (e-mail, web, autorizovaný)
  12. výborne, zase
    ja vkladám zase nádeje do riepera, bude sa riediť :-))
    publikované: 25.04.2007 10:32:36 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014