Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sa míňame a odpudzujeme

Ľudia sú ako ponožky neporiadneho človeka, napadlo mi, keď som pároval vypraté a vysušené ponožky medzi ktorými som nachádzal veľa "single". Niektoré potom chodia spolu, aj keď  vôbec nesedia do páru a tie čo sedia do páru sa navzájom míňajú, takže keď je jedna v  čistej bielizni, druhá je v špinavej bielizni a naopak. Samozrejme niektoré ponožky sú pekne v pároch, tak ako má byť,  pekné spolu, škaredé spolu, voňavé spolu, smradľavé spolu. Posledným prívlastkom by som chcel plynule nadviazať na príhodu, čo sa mi stala minule na pošte. Nemám nič proti zdravému životnému štýlu, ale ľudia by mali skôr športovať ako sa napchávať cibuľou a cesnakom, hovoril som si keď som stál v dlhej rade a na krk mi celý čas dýchal pán usilujúci sa žiť zdravo. Táto zdravotná teória je asi založená na domnienke , že človek bude pre bacily rovnako odpudivý ako pre ľudí.

z osamelosti | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    dobré prirovnanie. ponožtičky.
    publikované: 15.04.2011 19:15:34 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. no tie ponožky to je veru des, a prirovnať ich
    k dušiam je geniálne, sadne to k sebe, a vieš čo? Ja mám taký čakací šuflík a tam dávam tie osamotené, kým sa nenájde tá pravá... a väčšinou sa nájde.....
    s tou cibuľou, tam neviem čo povedať, to je niečo z čoho mám nočné mory...
    publikované: 15.04.2011 19:15:47 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  3. o nechcenom veselo ..
    usmiať sa mi zachcelo:-))
    cibuľu+cesnak rada mám..pre ľudmi sa potom ukrývam..
    ponožky a páry-tak to prirovnanie sa ti darí..
    publikované: 15.04.2011 19:57:04 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to je pekne
    pospárované-tie fusakle. Tie pomiešané vôňozápachy nie sú príjemné, ale na pošte nebývajú dlhodobé. a čo v práci, keď si niekto odbalí tlačenku a ako prílohu cibuľku, cesnačík a horčicu. A keď si potom tak šťastne odgrgne, to sa fantasticky popáruje s takými, čo im nos krčí, a každíý bočí. Lenže on pindá, že sa nedá dýchať, keď príde do práce, lebo sa okolo neho vznáša Bekhem, Priscila, Naomi aj Buvlgaria sa vtrie. No ako takéto ponožky popáriť? Do akého šuplíka, či kútika ho zatvoriť?
    publikované: 15.04.2011 20:16:35 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. a tie
    derave vyradit a tie vynosene zahodiit ? jaj! :DD a zastopkane to uz hotova plastika :DD
    Tak ma napadlo , pamatate sa ako sa nosili silonky do stopkarne?..to sa este dakde robi alebo uz uplne to remeslo vymrelo..

    Vasi,by som sa s nim pri tej tlacenke a na tu tlacenku aj priparila , aj by som si aj pastu a kefku sebou nosila keby ma pohostil...;-)..cesnacik by som mu nechala ale cibulky by som si zahryzla veru a kvapku octu , bo bez octu to neni ono ..;))
    publikované: 15.04.2011 21:12:29 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. dakujem za komentare
    Cloveku je hned lepsie, ked vidi, ze nie je jediny, ktory ma problem so singel ponozkami. Inak zara,to je dobry napad s tym cakacim suflikom. Mozno by sa to dalo aplikovat ja na ludi, vo forme nejakej krajiny.
    publikované: 15.04.2011 22:07:48 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. sestko, presne to mi napadlo
    len to treba ešte domyslieť, lebo hlavný manager je nutný, ten ktorý rozhodne, že treba čakať, niekedy sa dostanú do šuflíka aj tie čo už tam pár majú a nevedia sa nájsť...:-)) a na to treba párovača, pri ponožkách to funguje, pri ľuďoch je to ako pexeso, treba si zapamätať kde bol pár, inak prehrávaš...hmm..
    publikované: 15.04.2011 22:23:39 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  8. jajaj,
    no pokiaľ je človek sám v krcvápku, nech si papká, čo chce, ale keď je ich tam poltucta a nie všetci rsdí vetrajú, myslím miestnosti nie seba
    publikované: 16.04.2011 16:52:23 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Vasi,
    no ved..nech si s nim daju vsetci..keby ste mu to zjedli, tak ver mi, ze uz by to nerobil. mala som taku kolegynu....viem o com rozpravam..:-)
    publikované: 16.04.2011 17:31:17 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ad ponozky
    som citala,ze existuje cierna diera a myslim,ze celkom suhlasim,nikto asi nevie,kedy nebohu ponozku vcucne a kedy ju zas vypluje,co vsetko tam ta ponozka zazije,by ma zaujimalo,ked uz sa takto strati v casopriestore...tiez by ma zaujimalo,co preziva ta druha ponozka,ked pride o svojho druha,ci verne caka,ked ho pohlti cierna diera,ci s nim empaticky suciti,ked druha postihne masaker prederavenia,ci sa lahko zmieri s tym,ked jej manager drbne do duo-teamu ponozku z ineho paru a ci to vobec zbada,ak je rovnakej farby a velkosti?atd,ponozky skryvaju vela zaujimavosti....

    neviem,ako bojovat proti pachom,mozno by pomohla voja pachov,suboj pachov,ale to by jedinci s citlivejsim nosom,alebo bez dostatocnej ochrany tahali za kratsi koniec.neviem,ako to dosiahli v niektorych civilizovanejsich krajinach,ze tam ludia cez working week pachove jedla nekonzumuju,aby neobtazovali dalsich ludi na verejnych miestach/skole,praci,mhd,poste,atd/predstava,ze by som sedela v kancli,aky popisuje vas26 mi nahana hrozu-akoze napada mi strategia-bud to smradochovi vysvetlit,co sposobuje,alebo zahajit ofenzivu a natajmovat rozbalenie tazkych pachovych kalibrov od kazdeho,kto s nim zdiela zamoreny priestor,ale ako by to ti statocni nezvyknuti uboziaci vydrzali?napr.ja by som vyzobrala sluzobnu cestu mimo tento priestor,lebo to by som nezvladla a zlozila sa v tom spektre pachov... nedajboze,ze niekto takto smrdi na poste,jak popisuje sestko,zbabelo uvolnujem priestor a prcham,lebo mam chut sa zufalo rozplakat z toho mizerneho smradu,alebo smradocha zavrazdit,aby uz nesmrdel....
    publikované: 17.04.2011 17:59:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Ľudia
    nebuďte slabosi doparoma
    čo zutekajú pred jedným cesnakom a cibuľou

    čo potom ešte väčšie psycho a fyzio- záťaže ?
    tiež tomu čelíte podobne ?

    publikované: 17.04.2011 19:19:03 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Za seba vravím
    cesnak je mi oveľa milejší ako mnohé iritujúce parfum-vône, ktoré sa šíria z fyzických schránok ľudí

    naozaj, apelujem, ľudia zvažujte oblievanie parfémom
    menej je viac
    publikované: 17.04.2011 19:30:54 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. bonnie
    Zaujimave, ze si takto cez cierne diery vysvetlujes, ako sa ti stracaju ponozky. Mne sa skor zda, ze na vine je pociatocny chaos, ktory bol na zaciatku, hned po velkom tresku a zda sa ze posledne preriedene zbytky tohto chaosu sa nachadzaju aj u mna doma.
    Inak myslim, ze druha ponozka sa s prederavenim druha nijako netrapi, ponozky vo vseobecnosti beru zivot lahko, ved sa podla toho u ludi hovori, ze niekto meni partnerov ako ponozky.

    publikované: 17.04.2011 20:31:00 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. baladina
    Ver mi,ze nie som az taky slaboch ako bonnie, aby som zutekal pred cesnakom, ale co ma trochu skrie je, ze som nenasiel dost odvahy, aby som panovi odporucil, ze sport je ovela zdravsi ako cesnak.
    publikované: 17.04.2011 20:34:39 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Pokiaľ
    ide o slabosť, zutekávam pred parfumovými vymáchancami
    možno preto, že jedného stretávam častejšie než mi je milé


    publikované: 17.04.2011 22:11:22 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. kazdy ma
    slabe stranky,moje su pachy.dokazu ma "dostat":-)ked sa mi nejaky paci,som schopna nasledovat zdroj a vyzivat sa,ten vnem je pre mna taky silny,ze sa nerozpakujem(teda trochu rozpakujem,ale uchylka je silnejsia) opytat sa o aky parfem/avivaz/prasok/prisadu/atd ide.a naopak,neprijemny,ci strasny pach ma totalne odrovna.keby ma chcel niekto znicit,staci mu na mna poslat smrad a hotovo:-)psycho a fyzio zataze mi pridu v porovnani s pacho zatazou ako nic:-)som zjavne uchyl,ale ved sa tym netajim,je nas tu viac,chvalabohu:-))

    6-stko:to skrie i mna,kolkokrat mi ten pach tak bije do nosu,az sa cela krutim a namiesto,aby som zdroj na to upozornila,zbabelo zdrhnem.zatial som prisla len po level,ze ked som s niekym,tak to nahlas komentujem,ale to asi nepomoze nikomu,len ja si trochu ulavim:-(. a nie vsetky zbytky chaosu su u teba,nejake su aj u mna:-) a btw,ludia,ktori boli vymeneni ako ponozky sa dost casto trapia,co viem,tak preco by sa netrapili aj naozajstne ponozky?:-)

    bal.- strasne parfemove machance su tiez riadne peklo-nevydrzatelne:-(
    publikované: 18.04.2011 16:36:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014