Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O bublinovom týždni...

...a o tom, že bubliny praskajú a romantika je v keli.
Drahí moji čítači blogov,

idem písať, lebo potrebujem vypustiť pár spásonosných myšlienok, kým sa nezcvoknem. ;)Ja to skúsim tak nejak humorným štýlom, takže poprosím, aby ste sa zasmiali, keď napíšem do zátvorky také, že "SMIECH". Urobíme si teraz taký online blogový sitcom. (SMIECH) :DDD

Raz povedala taká milá žltá rybka v rozprávke, kde sa hľadal Nemo... "BUBLINY! BUBLINY! ... MOJE BUBLINY!!!" a mala pravdu! Každý si občas chráni tie svoje bubliny, pretože každý občas nejaké potrebuje. Lenže nie všetky "bubliny, bubliny" sú len "moje bubliny". Stáva sa aj to, že sa dve cudzie bubliny zrazia a... buuuuuum (SMIECH)! A je ťažké sa potom udržať na uzde. Tento týždeň som sa stretol s takou bublinou, ktorá sa snažila pohĺtiť čo najviac ľudí s cieľom uškodiť môjmu blízkemu okoliu. Bublina bola totálne negatívne zafarbená a z ľudí vyciciavala aj posledné zvyšky pozitívneho myslenia (TERAZ POPROSÍM SÚCITNÝ POVZDYCH "aaach jaaaj..."). Tento proces však trvá už celý týždeň a my sa nedokážeme brániť. Lebo veľká bublina je verejne silnejšia a vplyvnejšia ako my (teraz poprosím "FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!"). Ale je to tak. Vytrvalosť niektorých bublinárov je priam chorá. A my pri tom všetkom sa môžeme na to celé jedine tak pozerať a obhrýzať si nehty a čakať, ako to celé dopadne (ÓÓÓÓÓÓÓ!). Ľudia mimo bubliny už teraz krútia hlavami nad tým, čo to my stvárame, lebo bublina už vyslala svoje negatívne signály do širšieho okolia.
No dá sa povedať, že tá bublina vznikla z ničoho a pre nič za nič. Doslova. Pretože ľudia sú svine. Hanba im! Myslia si, že na určitej životnej úrovni a v určitom spoločenskom postavení majú právo fúkať bubliny a nechať ich, nech nabaľujú ďalšíe a ďalšie obete. Bublina sa teraz zväčšuje. Už je taká veľká, že by dokázala zaobaliť možno aj celé Slovensko a teda sa všetci môžeme vznášať akoby sme mali kvalitné vetry (SMIECH). Lebo vlastne o tom celá ta bublina je... o prde! (HURÓNSKY SMIECH). Lenže ona sa začala fúkať a teraz sa už musí nejako dofúknuť a prasknúť. Takže sa kotúľa a letí všetkými signálmi a smermi a pohlcuje viac a viac už len preto, aby sa nabalila a aby sa aj na tom niekto nabalil. Popritom sa nemá ani čoho zachytiť. Lebo fakt nie je čoho (ÓÓÓÓÓÓÓ). No áno... nečudujte sa! Je to tak. Vymyslená realita, ktorá neexistuje a do ktorej si vás zaškatuľkujú bolí (SÚCITNÝ POVZDYCH). Ale každá sranda trvá 5 minút a ja verím, že dôjde aj na psa mráz! Veci treba trochu rozdýchať, popasovať sa s nimi a možno aj niekoho zažalovať. Aj keď vplyvná bublina urobí svoje. (Ó, ÁNO!). Len neviem či sa oplatí bojovať s niečim takým. Uvidíme. Najprv si počkáme ako to dopadne... vlastne "praskne", aby "senzácia" bola dokonaná. Možno len urobí "PUK!" a bude (SMIECH)! A možno urobí hluk, ale to tiež nejako bude. Nemáme si čo vyčítať. Prežijeme.
S bublinami nie sú žiadne srandy! Strážte si tie svoje, lebo nikdy neviete, kam až môže taká obyčajná nič netušiaca bublina odletieť, kam ju zaveje a akých ľudí môže nabaliť. Možno takých, ktorí ju privítajú a možno takých, ktorí ju znegujú. A to je už naozaj nebezpečné. Ako sa to stalo tu u nás, na území Žofrého a Angeliky (nejako som tú našu krajinu musel nazvať!) (SMIECH). Také romantické duo.
Ale aj romantika pomaly kape. Ako dnes, keď Chase popýtal Cameronovú o ruku a moja babka práve vtedy básnila o tom, koľko krát za noc chodí na malú a na veľkú(SMIECH). Ale čo už, všetci máme svoje potreby (SMIECH)!

PS: Ak máte pocit, že neviete o čom som písal, tak si z toho nič nerobte. To som len vytvoril takú neutrálnu bublinku, na ktorú si môžete urobiť vlastný názor. A dúfam, že ste sa zasmiali a zavzdychali podľa pokynov v zátvorkách. :) Inak to nemá svoje čaro. Takže ešte raz, strážte si svoje bubliny, aby vám neuleteli! Pekný večer praje

Dodow.
;)


Ventil | stály odkaz

Komentáre

  1. myyyyyyyyyyy bubbles
    :-)
    publikované: 09.06.2011 21:24:02 | autor: lilik (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Bublinky
    tie dobré, si chránim presne tak ako tá úžasná rybička v Nemovi. Vlastne, všetky tie rybičky z Nema milujem, a keď budem veľká tak si Nema a Dori kúpim, a keď budem ešte väčšia tak aj pokladnicu s mojimi bublinkami.
    Svet je o bublinkách, na to som prišla, keď som si o tých Tvojich prečítala. A mimochodom, poctivo som dodržiavala pokyny v zátvorkách. Sú dobré bublinky, a sú zlé bublinky. Tie dobré nám umožňujú tento svet jednoducho milovať, a tie zlé.... vedia narobiť miestami aj škody, ale čo je pozitívne, jedného pekného dňa predsa len prasknú. Áno, ja viem, tie škody potom... ale... život je aj o škodách, o stratách a nálezoch. Dôležité je, aby sme sa medzi tými bublinkami nem stratili, a aj keď na to nemáme náladu, pekne krásne to poriadili, aj keď za iných.... ono... asi tiež nie je výhra produkovať negatívne bublinky, skôr je to na prasknutie.. :)
    Rada som Ťa čítala po dlhšej dobe... krásny deň, a len tie dúhové bublinky želám...
    publikované: 10.06.2011 07:46:41 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014