Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kundiáda

Uvažujem, koľko z mojich postov sa skladá z chronického pičovania a dochádzam k záveru, že všetky. Pravdou ostáva, že tento jeden vždy túžil byť nekonfliktným konformným typom, ktorého majú všetci radi, ale nejako mu to nevychádza. Pravdepodobne to môžem považovať za ďalší v rade vrúbkov, ktoré si môžem pripísať na pomyseľný papek. Niečo ako rocková legenda bez hudobného sluchu.
Chľast som vymenil za tekuté kryštály korporátnej pätnástky, do ktorej sliepňam s rovnakou vervou a rovnakým efektom, ako som kedysi sliepňával na dno pohára. Nech je meradlo akékoľvek zdá sa reálny efekt na svet rovnako marginálny s tým rozdielom, že po pri tom druhom viac bolí hlava.
Hlava ako taká tá bolesť preťaženého mozgu, ktorý musí denno-denne prekonávať chuť poslať všetkých do piče a tak si to ventiluje odpornosťou k  najbližším s pochybnou fixnou ideou, že zdržujú od virtuálnej čiernej diery v zúfalej snahe aspoň na chvíľu obnoviť väzby už dávno stratené.
Moderný človek nemôže mať vzťahy.
Moderný človek má kumpánov na šport, kumpánov na chľast a kumpánov na sex. Pár sračiek rovnako prázdnych v imitácii bytia, ktoré sa navlas podobá každému inému.
Dnes nemám čas, som unavený a to snáď nie a tak život pomaly uniká za oknami outlooku niekam do dejín a my sa snáď uvidíme.
Niekedy a niekde.

urk | stály odkaz

Komentáre

  1. toto je take,
    a teraz som zabudla ake...ak niekomu napadne ten vyraz,ktory mi teraz odisiel,moze mi ho doplnit...
    publikované: 24.06.2009 01:30:23 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. podla mna
    je to take optimisticke;)
    publikované: 20.07.2009 21:56:07 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to som
    tusim nemala na mysli:-))
    publikované: 21.07.2009 23:50:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014