Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Všetko je v ľuďoch, ale hlavne v zákonoch!!!

Veru všetko je v ľuďoch, ale najväčšiu vinu dávam našim politikom za nelegálne skládky, ktoré ľudia vytvárajú už takmer všade. (Odporúčam Slovákom, ale hlavne Bratislavčanom, aby vytvorili nelegálnu skládku priamo pred budovou parlamentu a možno takéto gesto, by tých našich „najmúdrejších politikov“ donútilo schváliť taký zákon, aby sa týmto veciam predišlo).
Vďaka špinavej politike tých našich Najkoko..v to tak vyzerá a to nie len za Blšákom, ale aj na Luníku IX, na Demetri a aj na celom Slovensku. Pri Cassosporte v Košiciach vznikla skládka krátko po vyprataní. (Novinári v Košiciach už takmer denne prichádzajú s takýmito titulkami). Môj názor na túto situáciu je ten, že ľudia majú veľký vzor v našom politickom chlieve a tak si dovoľujú takisto porušovať zákony, ako mnohí politici, ktorí ešte ani tie zákony neschvaľujú tak, ako by to za normálnych okolnosti malo fungovať, napr. tak ako v iných okolitých demokratických krajinách, hlavne na západe – Švédsko, Dánsko, Nórsko, alebo aj Rakúsko. Súkromný pozemok, tak toto sa medzi Slovákmi ešte stále nenosí. Stále sú navyknutí ako za sociku, že čo je štátne, tak to treba poriadne doj...ť, rozkradnúť a pošpiniť. V krajinách, ktoré som spomenul, tam je súkromný majetok sám o sebe „zákon“. Je to, akoby čosi posvätné. Tam si ľudia nedovolia ani vstúpiť. No aj za Košickým Blšákom, keby bol „normálny majiteľ pozemku“, tak ten pozemok by bol už dávno oplotený a zabezpečený tak, aby tam nebol takýto problém, (prípadne by tam dal niečo rozumné postaviť).

Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014