Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Má zmena zmyseľ?

Dnes som robila to isté, čo som robila pre týždňom. Vedecky je dokázané, že 99,9% myšlienok človeka sa opakujú každodenne. A tá malinká jedna desatina, tak tá dokáže zmeniť náš život. Znie to jednoducho, ale koľkí z nás v skutočnosti povedia svojim myšlienkam, áno!? Koľkí z nás dokážu prijať všetky výzvy a radšej niekam ísť ako neísť? A koľkí z nás sa boja rozhodnúť pre aktívnu činnosť? Ano, áno, je to strach. Je to skrytý a potláčaný strach z rozhodnúť sa pre niečo nové. Všetko funguje na princípe motýlych krídel. Náš život je dokonalé domino a je len na nás, ako veľmi ho chceme hrať. Nepohnúť sa z miesta a báť sa zmeny je vopred prehratý život. A verte tomu, že nikto a nič nestojí za to, aby sa sa báli ukázať svoje pravé a dokonale originálne JA.

Ved to poznáte. Každý deň si hovorím, že od pondelka, ale vážne už od pondelka prestanem jesť sladké a budem cvičiť...ale vážne, už pondelkom začnem!!! A začala som? Ten môj pondelok ešte stále neprišiel. Viem, som lenivá. Som tak lenivá, že nenávidím svoju lenivosť, ale nespravím proti nej nič, pretože som úbohá. A teraz tu zase len sedím a píšem. Ale zajtra je pondelok a zajtra už vážne začnem :)A ja ale skutočne začnem, pretože ked si budem myslieť že vyzerám lepšie, tak aj vyzerať lepšie budem. A keby dačo, ja nie som zakomplexovaná tučka, ktorá nikoho nemá tak si píše trápny blog :D


Zmena | stály odkaz

Komentáre

  1. dness
    je pondelok?
    ten zlomový?
    čítam teba-vidím seba :-)))
    publikované: 08.11.2010 08:24:56 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014