Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O hudbe minulého roka..

...alebo hity a shity roku 2009.
Zdravím všetkých
a prajem všetko dobré v novom roku. Aký bude, to by som rád vedel, ale zrejme sa opäť nechám prekvapiť. A vy určite tiež. Mimochodom, dúfam, že ste si nedali novoročné predsavzatia! Lebo tie aj tak nesplníte, haha. ;-))) No, ale to len tak naokraj.

Minulý rok bol v hudbe celý taký nemasný-neslaný. Nie som veľký fanúšik Beyoncé, ale "Halo" bola fakt najlepšia pesnička roka podľa mňa. Ostatné "hitovky" boli doslova "s.acky" na entú. Uplná alergia ma chytá pri počutí Madonny a jej superextrabombového songu "Celebration". Príšerne tam spieva, pesnička jej totálne nesedí a text je totálne rubbish. Návrat Robbieho Williamsa tiež nepriniesol nič nové, iba hroznú nudu a čakanie na to, kedy sa "Bodies" skončí. Aj veteráni Ace Of Base sa vrátili na scénu, ale enéém, nejako sa im to nepodarilo s tým ich nepodareným remixom pesničky "Wheel Of Fortune", ktorá bola niekedy v 1993 dosť veľkým hitom. Niektoré pesničky by sa fakt nemali remixovať. Pre istotu. Aj Eurovízia bola prehľadom hudobného odpadu podľa mňa. A myslím, že naši tam mali fakt jednu z tých lepších pesničiek. Ale táto odpadková súťaž je aj tak o politike a nie o hudbe. Mali by ju zrušiť.

Páčila sa mi "When Love Takes Over", ale s hranosťou v telke a na Fun-ku sa mi totálne sprotivila. To rádio vie ako liezť ľuďom na nervy. Moja kolegyňa to má v kuse naladené a už keď ho zapne, tak je jasné, čo budú celý deň hrať: Celebration od Madonny, 7 nocí od Komajoty, David Guetta a tieto tri pesničky budú točiť stokrát za deň. A najviac ma zabíja, keď každú zahrajú Desmod, ktorý už podľa mňa stráca šmrnc. A ešte donedávna točili Milow s Ayo Technology, čo je dosť dobrý cover, a ešte aj to vám dokážu sprotiviť. No aj tak je najväčšou blbosťou roka v tomto rádiu Verona a "Do You Really Wanna Know" alebo ako sa to volá. Príšerná pesnčka, príšerná angličtina a proste je to blbosť. Keby si na nej dali viac záležať, znela by lepšie. Nechápem ako toto môže hrať niekto v rádiu, alebo púšťať v telke. A to isté si myslím o Rytmusovi a Tine a ich super songu "Príbeh". Už dávno ma tak nič nepobavilo. Ale je to ok, lebo veď šoubiznis má zabávať a v takom prípade to splnilo účel. Výsmechom hudbe bol aj nový remix "I Feel Good" od Maduaru. Bože, kde tí ľudia žijú?

Ťažko si spomeniem na pesničku z roku 2009, ktorá by ma zobrala. Fakt ostáva len tá Beyoncé. Ale ani to nie je celkom "ono". Kam sa podela originalita? Dúfam, že sa vráti v tomto roku.

Toť môj pohľad na hudbu za rok 2009. Ak máte aj vy vaše HITY ALEBO SHITY roku 2009, kľudne mi ich napíšte, možno som na niečo zabudol.

Hudbe zdar!
Váš Dodow.
;-)

Hudba | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014