Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MS v Oslo- bez Zmoraya na mensom mostiku

Vysledky kvalifikacneho kola

Vysledky kvalifikacneho kola:

http://www.fis-ski.com/pdf/2011/JP/3086/2011JP3086RLQ.pdf 


Majstrovstva sveta | stály odkaz

Komentáre

  1. Ale sme dopadli.
    Poviem uprimne , je mi do placu ked to sledujem.Kde az klesneme ?Nemierim na Tomasa , ten to ma sam tazke .Toto je zrkadlo dnesnej doby na Slovensku. Po dvadsiatich rokoch od neznej sme na urovni rozvojovych krajin.Uz len tu muku a cestoviny ludom rozdavat.Aj Cechov, Poliakov a ostatnych zasiahla kriza ale my Slovaci sme v najvacsich srackach. U nas sa to Kurvilo aj pred krizov. Neschopnost a nevedomost vsetkych politikov ktori nam doteraz vladli nas doviedla tam kde teraz sme.Nezamestnanost ,drogy ,vrazdy,neustale zdrazovanie,rozkradanie a klamanie ,to je nasa vyzitka ,Vid olympiadu pre nepocujucich v Tatrach a podobne. Hnus a spinavost.to je dnesna realita Slovenska.
    publikované: 26.02.2011 07:33:38 | autor: Veteran (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. @Veteran
    :))) No vies nepovedalaby som ze v Polsku je lepsie. Ja viem zo zahranicia to tak nevyzera ale ja tu zijem a viem ako to je.
    Vies Polsko ma skoro 40 milionov ludi a skoky a iny sport beru velkymy narucami peniaze z dani. Taky PZN (obdova SLZ 65% peniazy ma zo statnej pokladnice tak sa sportuje).
    Ak ide o Zmoraya tak v kvalifikacnom kole mal naozaj jedne z najhorsich podmienok (horsie mal len jeden Talian). A viem si tiez predstavit na akych lyziach a v akej kombineze skace. Vsetci najlepsi maju najmodernejsie veci a este ich pred MS vymenili na este modernejsie tak Tomas z nimi nemal aj tak ziadne sance. Dufajme ze ho uvidime v sutazi aspon na velkom mostiku
    publikované: 26.02.2011 08:56:42 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Zuzke
    Zuzka , ja Tomasovi drzim naozaj palce , aby sa v druhej kvalifikacii dostal do sutaze.Ma to tazke to vie kazdy , kto sa o skoky na Slovensku zaujima a trochu sa v tomto sporte vyzna.Vpredoslom clanku som len chcel podotknut , kde sme to az nechali v nasom state dojst.Tomas ak toto citas , tak sa drz .Stale su uprimni ludia, ktori ti fandia!
    publikované: 26.02.2011 09:09:49 | autor: Veteran (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Vysledky sutaze
    publikované: 26.02.2011 17:08:35 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Vysledky sutaze
    publikované: 26.02.2011 17:08:35 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014