Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stálosť zmien

odchádza či prichádza?
Ked som sa sem prihlasovala zistila som,že moje heslo je priezvisko mojej prvej velkej lasky a po pravde asi aj jedinej na ktoru dnes rada spominam.Ked som ho videla naposledy ,sice len z autobusu vynorili sa mi tie vtipne a zaroven bolestive chvile.Viete čo ma prekvapilo?To ,že som sa napriek tomu všetkemu čo sa mi premietlo v hlave usmievala.Dokonca ma napadlo ,že mu zavolam.hahaha, Simona dakujem ,že si sedela vedla mna a uviedla si ma na spravnu mieru:)Naše životy sa rozišli pred pár rokmi a bude to tak asi aj lepšie.Pred tyždnom v mojom živote nastala velka zmena.Skončila sa mi stredna škola, ako sa hovorí-klapla školní vrátka maturitu máš tak plav,zbohem nevinátka dospelost je skrátka stav.Hrdo som vykročila do sveta dospelých.Pracujem už dlhšiu dobu v takej malej kaviarni u nas.Je to tam fajn,šefoví su milí,nenarobím sa až tak moc.Prví problem nastal ked som sa dozvedela aku sumu budem dostavat každy mesiac na výplatu.Môj vyraz tváre hovoril za všetko a ústa som sa bála otvoriť,aby zo mňa nevyšla špŕška vulgarizmov.Po menšej dohode,prišla určita vec čo to narovnala.Hovorim si fajn s tym by sa to už dalo.Ale dotoho všetkeho mi kamoška oznamila že s nou možem odist do Ba.Praca by nebola naročna a zostalo by to v našom vyštudovanom odbore.Spolu s nami by išla ešte jedna blízka osoba.V podstate by som bola s užasnými holkami.Robotu mame istu na 4 mesiace a potom by sa snad niečo zohnalo.A teraz ta otázka.Mam odísť?Čo ked prejdu tie 4 mes.a ja sa vratim domov a tu už žiadnu pracu nenajdem(chapete- kríza+male mesto=katastrofa).V tom pripade budem musiet isto zostat v Ba.Ked som to povedala mame tak ta len skormutene pozrela a povedala "Ak raz odídeš ty sa mi už domov nevrátiš".Bojím sa toho ,že v jej slovách je velká pravda.Naozaj som v svete dospelých -riešim už podstatnejšie veci ako to čo si rano oblečiem alebo či mi najdu ten tahak počas pisomky:)Musím sa rozhodnút tak aby som nikomu neublížila a zároven nepremeškala jednu z šancí čo mi život ponúka.....bude to tažké.

myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    napadol mi jeden citát alebo životná pravda, neviem ako to mám nazvať ... ale v podstata je v tom, že nie je škoda toho, čo sa nestalo, ale toho, čo sa stať mohlo a nestalo ...
    publikované: 03.06.2009 17:04:08 | autor: simona (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. giga,
    ak neokúsiš nezistíš.
    Ak sa vydáš, hoc i len do susednej dediny, už s mamou bývať nebudeš. Budete si telefonovať, navštevovať sa a to môžeš, aj keď budeš 100km vzdialená.
    Porozmýšľaj.
    Si mladá, ak sa ti v Ba nabude páčiť, prácu si nájdeš aj potom. Budeš ostrieľanejšia, budeš si viac veriť. Čo ťa čaká, to ťa neminie
    publikované: 03.06.2009 21:08:14 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Odišla si :)
    Ako to teraz čítam ...zistujem ,že sisi vybrala...Ba..a zdá sa mi ,že tie maminine slová sa pomaly vyplnajú :(
    publikované: 07.02.2010 19:10:32 | autor: Daniela (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Změna je život
    Zdravím Vás,
    v mém životě také přišla změna. Říká se - změna je život, a tak to taky beru. Musel jsem si nechat ze zdravotních důvodů odstranit tetování. Především díky známému tady: https://odstraneni-tetovani-laserem.cz/odstraneni-tetovani-diskuze/ to nebolelo. :)
    Ještě jednou děkuji mockrát... <3
    publikované: 05.01.2022 23:20:15 | autor: Luboš Dostál (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014