Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Creep

Stojím pri okne a fajčím. Pozerám na kurvičku vo vyšponovanom kostýme s plnými trojkami a nohami snáď až po mesiac v obrovských červených topánkach, ktoré končia takou tou férovou špičkou na ktorej sa tanečnice v istých druhoch barov vedia ach tak veľmi elegantne obrátiť a s afektovaným povzdychom vytrčiť svoju poslednú prednosť zakrytú dvoma, či troma prstami, len aby vám v patetickej demonštrácii podnikateľského ducha ponúkli to isté len bližšie vašej tvári za 50 evro.
Asi by som nemal pozerať tak často Fight Club. Možno by som nemal čítavať sprosté knihy a už vôbec by som nemal tak dlho makať. Nech je môj prínos akokoľvek zdanlivý. Mica vystupuje z elegantného Bentley, zaklapne dvere a odchádza nakúpiť.
Asi niečo špeci na večeru.
Alebo len tak pokecať so svojimi menej šťastnými, či „šťastnými“ kolegyňami do reštiky za rohom.
Asi by som nemal húliť v open space.
Asi ma to zas nejak zvlášť neberie.
Povolím si kravatu a potom ju znechutený hodím do koša. Polyester, či iný sajrajt za 10 Eur, Marks n Spencer. Takých kravát si môžem kúpiť hafo a predsa nebudem k elegantnému Bentley o nič bližšie, než k elegantným plným trojkám v červených topánkach. I keď... Vždy si môžem stiahnuť nejaké porno a spraviť si to na legendárnom záchode s bidetom kam sa kedysi chodieval maľúvať senior, senior manažment. A potom ma možno môžu vydrbať chlapíci z jednej z tých superkonzultantských spoločností s prehadzovačkami na tú či onú stranu a obhrublým manuálom plným fráz ako: „čo keby sme to skúsili takto...“
Alebo by ma mohli vykopnúť z prostého dôvodu, že na mňa zúrivo pomrkáva smoke detector vzhľadom na to, že stojím za sklom n-tého poschodia anonymnej kancelárskej budovy mesta v škraboške typu veľko-
Asi to aj tak neurobia.
Práve som bol zjebaný jedným manažérom za to, čo mi prikázal druhý a ja tak veľmi neznášam, keď ma oslovujú: „p. kolega“ a jediné, na čo sa napriek tomu zmôžem je dávno po pracovnej dobe páchať vleklú samovraždu cigaretovým dymom. Malá utajená kancelárska vzbura v ktorej som sám sebe sarkazmom a elegantné Bentley za oknom je tak lahodne ironické, rovnako ako jeho prvá dáma.
Eeeverythingsolrajnowories.
Spoza rohu vybehne superboss a vlepí jej na líce pusu. Dotknú sa ruky a potom tá druha skĺzne na zadok a poberú sa smerom k hriešne drahým bytovkám dnes cudne zahaleným do nevinnej bielej, z ktorej vykúka len kúsok terasy zvodného mezonetu.
Predstavujem si ich nahé a spotené telá, spojené v extatickom akte telesnej lásky, vystupujúce z hustej bielej hmly ako provové figúry dávnych božstiev personifikované do mojej súkromnej verzie Titaniku.
Mrknem na monitor a zapálim si ďalšiu.
A ďalšiu.
A ďalšiu.
Alarm snáď nefunguje.
Je mu to jedno. Whateva.
Pre dnes to balím.
Irónia.

urk | stály odkaz

Komentáre

  1. Vitaj Henry, ku ktorému obratníku sa vydávaš tentokrát?
    už si tu dlho nebol.
    publikované: 24.06.2009 22:24:14 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  2. uz som to raz pisala
    niekedy si prajem, aby si sa motal v nejakych srackach, vtedy je co citat...
    publikované: 25.06.2009 00:11:46 | autor: vesper (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tam podľa mňa žiadne extatické akty nebudú
    vzrúšo len podľa výšky dotácie
    dnes iba tri vzdychy?
    ale drahááá :)))
    publikované: 25.06.2009 06:44:26 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  4. na take bentley
    si zarobis ani sa nenazdas... ale asi tak v mierke 1:24.
    publikované: 20.07.2009 22:00:02 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014