Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stopy

Jeden muž mal raz zvláštny sen. Prisnilo sa mu, že sa prechádza po brehu mora s Bohom. Na nebi sa pohybovali obrazy z jeho života. Pri každom obrázku si všimol dva páry stôp v piesku- jedny boli jeho a tie druhé patrili Bohu. Keď sa pred ním obajvila posledná scéna, pozrel sa za seba a všimol si, že často boli v piesku len jedny stopy. Takisto si všimol, že druhé stopy chýbali v tých najťažších a najsmutnejších chvíľach jeho života. To ho znepokojilo, a tak sa obrátil na Boha s otázkou: "Bože, povedal si, že ak sa raz rozhodnem veriť v teba, celý život ma budeš sprevádzať a nikdy ma neopustíš, ale všimol som si pri tých najťažších okamihoch môjho života len jedny stopy. Nechápem, prečo si ma opustil vtedy, keď som ťa najviac potreboval." 

Boh mu odpovedal: "Moje najdrahšie dieťa, milujem ťa a nikdy ťa neopustím. Vtedy, keď si trpel a prežíval najväčšiu bolesť a v piesku zostali len jedny stopy, to bol čas, keď som ťa niesol na vlastných rukách."  Zdroj: Slepačia polievka  

Vidíš aj ty dva páry stôp vo svojom živote?  

    


Kvapka vody | stály odkaz

Komentáre

  1. slepacie
    pribehy milujem... mam ich precitane skoro vsetky... asi oprasim knižky... je to krasne...

    mam dva pary nôh... :o.)
    publikované: 30.05.2005 12:52:52 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :o.)
    aby bolo jasne, myslela som stopy...
    publikované: 30.05.2005 12:53:27 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014