Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

HIDDEN ROAD kapela! (čítať)

Máte radi skvelú hudbu, pri ktorej si spievate a tancujete? Máte radi zábavu spojenú s koncertovaním? Takt toto sú oni. HIDDEN ROAD - kapela, ktorá ako jediná na Slovensku hrá LIVE cez internet

 

 

Vivat ľudia, otvorte a čítajte tento článok, neoľutujete :* (zľava: Marcus, Jerry, Kamil) Kapela HIDDEN ROAD sa hlási k slovu (dajte jej šancu, please) Predstavme si ich, nech sa páči....


 

 

Len tak pre začiatok, ide o kapelu HIDDEN ROAD (z Púchova) je geniálna, spieva, hrá, je s nimi zábava (osobne poznám) a chcú viac preraziť ako prerážajú a na to potrebujú vás! Viac fanúšikov, pre ktorých budú hrať ďalej a skladať piesne. Viac fanúšikov, pre ktorých budú nakrúcať Hidden Plays 2.... potrebujú od vás podporu.

 

Takže, ideme po poriadku, kde ich vlastne nájdete? Volalá, nech sa páči, zde sú:

www.facebook.com/hiddenroad

www.bandzone.cz/hiddenroad

 

Ale poďme si ich predstaviť inak:

Takzvaná "poučka" : HIDDEN ROΛD je mladá púchovská kapela hrajúca akýsi divoký pop-punk-rock s prvkami osobitého folku a soundtracku :)

 

Ale hlavne je to kapela, ktorá sa DÁ! počúvať hocikde, hocikedy, v hoc akom čase, či nálade...

 

Jaroslav Zigo - spev, gitara

Kamil Stupavský - spev, basgitara

Marek Koleno - spev, bicie

Sorizzo - orchester, manažment (na fotkách ho nenájdete, no na FB fotkách ho nájdete určite ;) )

 

V jednoduchosti (teda ich piesne) nájdete aj na známej stránke YouTube, ale hľadajte kľúčové slová "Hidden Road, more YES less NO - (čo je inak názov ich nového albumu)"



A teraz Póóóóóózor!!!!

Hovoríte si : "Aha, Púchov, to neviem kde je. Nikdy ich nemôžem počuť naživo, lebo neviem kedy hrajú a kde. Na čo ich budem počúvať, keď nebudem na ich koncerte? Je to aj tak ďalko...."

 

Tu nastáva ale veľké ALE!

Keď VY! nemôžete prísť za kapelou Hidden Road, tak ONA! príde za VAMI!

Nemusíte sa šminkovať, obliekať sa a ani vychádzať z domu... prídu ku vám prostredníctvom internetu (takže naštelujte skvelý nett a rýchly... ich si oplatí pozrieť!)

 

Ako jediná kapela totiž svoje koncerty, alebo vystúpenia robí LIVE!

Chcete nejakú pesničku? Hej? Tak stačí napísať do chatu a oni vám ju zahrajú.

Naživo a krásne akoby ste boli pri nich....Nemusíte nikam chodiť (pokiaľ neplánujete nejaký ich koncert osobne navštíviť - verte mi..majú množstvo plánov a to všetko len pre svojich fanúšikov!)


Túto udalosť nájdete aj na FB a dajte "Zúčastniť sa!" posielajte všetkým svojim kamarátom. Zaručujem zábavu, skvelú muziku a dokonalý pocit na duši :D

(Týmto však nechcem, aby ste za každú cenu dali "Like It" na Hidden Road, ale ak sa vám páči, tak lajkujte a posielajte ďalej)

 

 

Vidíte dobre, práve TÚTO NEDEĽU ! o ôsmej večer hrá kapela Hidden Road! Veľká MEGASHOW a hlavne LIVE ! Toto zažijete len s nimi!

 

Inak, možno tieto informácie, čo tu práve čítate nebudú práve moc z dôveryhodného zdroja, ale majú, že vraj, hrať aj na Rádiu Expres ..akože..neviem, čo na to povedať... zdá sa mi to trošku...príliš na takú malú kapelu? A čo vám?... no neviem. Rada by som ich tam počula, i keď... no.. neviem tomu uveriť. Len nechcem nič písať, čo by nebola pravda a nechcem vás zavádzať , a potom v podstate sklamať... takže toto nie je isté



Ale za každú cenu! Pozerajte, počúvajte! Rozposielajte ďalej! :D

(Akékoľvek pripomienky píšte do komentára...čokoľvek...)


HIDDEN ROAD | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014