Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pri svetle ohrievaca

schulena so salkou caju

Ako je dolezite priatelstvo? Co je vlastne na tom, ze ludia su ochotni a schopni sa zmenit, robit radikalne rozhodnutia a obetovat aj poslednu kvapku energie pre priatelov?

Je mozne zabudnut kompletne a absolutne na sameho seba a prosto sa pohruzit do nekonecnej pravdy?

Priatelia su ludia, ktori su tu, ked ostatni odidu. Bla bla bla. Je to skutocne tak? Zostali vasi priatelia pri vas vzdy? Alebo vas len nasmerovali a potom nechali, nech sami letite?

Som stastna. Skutocne, po vsetkom stahovani, upratovani a hektickom hladani kuskov satstva v skriniach, konecne sedim a mozem prehlasit: som stastna. Takto asi vyzera to stastie. Zdielat byt s partiou ludi, s ktorymi si citame myslienky bez najmensieho zavahania. S ktorymi sa da pozerat Macko Usko cez You Tube a smejeme sa ako blazni.

Stastie sa objavi pri upratani kuchyne farby zrelej chilli papricky. Alebo pri modrine, ktorej vznik a povod sa mi este nepodarilo presne zadefinovat. A urcite nesmiem zabudnut navstevu bazena a spolocne uvahy o Aulandii v BA.Stastie potichucky pricupita s rannym cajom alebo Thai Green Chilli na veceru. Cisla sa stale menia. Uz len cakam, ze jedneho dna sa v nasom byte zjavi trojnasobne viac ludi, ako sme realne schopni ubytovat v nasich priestoroch.

A viete co? Nebude mi to vadit. :D

 


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

  1. stastie je...
    stastie je ked sa clovek rano zobudi vedla milovanej osoby, stastie je ked zmoknes do nitky a nenachladnes,stastie je ked sa mas kazdy den pre koho zobudzat,je to pocit ked slnko zapada a zalieva ti tvar horucimi slnecnymi bozkami...
    publikované: 18.04.2007 12:55:22 | autor: sumonko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014