Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj boj (za lepšie služby)

Ako Petrík bojuje za lepšie služby...
Pokračuje môj boj za lepšie služby (najmä pokrytie) so spoločnosťou Orange Slovensko, a.s. Prvé kapitoly tohoto boja sa odohrávali ešte na kotrcka.blog.sme.sk. Tak tu je dnešný list (písaný dosť zmierlivo):

Dobrý deň,
v prvom rade by som sa Vám chcel poďakovať a pochváliť Vás za zlepšenie kvality služieb od mojej poslednej pripomienky a reklamácie. Zatiaľ sa mi nestalo, že by som počas pobytu v pokrytom území nemohol vykonať hovor či poslať SMS, taktiež GPRS pripojenie funguje uspokojivo. Napriek tomu by som na Vás chcel apelovať ohľadom zlepšenia pokrytia obce Rudná v okrese Rožňava, nakoľko táto obec vzdialená len asi 3 km od okresného mesta má najmä v budovách signál nedostatočný k vykonaniu hovoru a je potrebné signál zdĺhavo vyhľadávať. Najhoršie je, že (prípad, často nastávajúci u mňa doma, v severnej časti obce), že sa môj telefón odpojí od BTS a ja si to ani nevšimnem. Spôsobuje to veľa nepríjemností s používaním Vašich služieb. Spoločnosť T-Mobile Slovensko má v našom okolí výrazne lepší signál, keďže podľa mojich informácií využívajú na pokrytie BTS na lokalite Dievčia skala, odkiaľ je výhľad do širokého okolia. Taktiež aj Telefónica O2 SK má už v našej obci signál, ktorý sa aspoň približuje použiteľnosti. A pritom je to len presah z mesta Rožňava. Preto mi je nie jasné, prečo sa (podľa informácií z použitia služby na zistenie polohy) pripájam na BTS v Slavci (podobne ako Rožňava za malým kopčekom) prípadne až Plešivec (rozhodne ešte ďalej) a nie na nejkú bližsiu.

Týmto by som Vás chcel požiadať o čo najrýchlejšie vyriešenie tohoto stavu nielen pre mňa, ale aj množstvo Vašich zákazníkov, ktorí služby Orange Slovensko využívajú aj napriek tomu, že u konkurencie by mali výrazne lepší signál a tým aj vyšší komfort pri využívaní služieb. Verím, že je aj Vaším cieľom, aby Vám zákazníci nielen pribúdali, ale aj boli spokojní.

Za skoré a dúfam kladné vybavenie mojej prosby Vám vopred ďakujem a prajem všetko dobré.


S pozdravom Peter Kotrčka

Držte palce...a čakajte na odpoveď, tie sú na tomto všetkom najlepšie...

OpenText | stály odkaz

Komentáre

  1. Signal
    ...signal maju horsi, kvoli neplaticom.....
    I.
    publikované: 06.09.2008 21:27:06 | autor: ifko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014