Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

IV. Forténista 2 - krátky koniec

Pokračovanie jednej bizardnosti, trochu inak, ako to niektorí čakali.

... jedného dňa sa jeho idylka neohrozeného revízora rozptýlila. V trolejbuse stála nádherná blondína. Bola vernou kópiou Pamely Anderson. Nedokázal odolať a nenápadne sa predieral davom. Nakoniec zastal pri nej. Vyčkal na vhodný momet, keď už bol trolejbus preplnený, a začal sa na ňu nenápadne tlačiť. Bolo to vzrušujúce cítiť jej vlasy, ktoré vďaka otvorenému okienku prievan jemne rozfukoval. Vždy, keď autobus pridal, jemne to ňou trhlo a oprela sa celým svojím pozadím o neho. Po niekoľkých takýchto nárazoch už nešlo schovať zmenu, čo sa udiala v jeho nohaviciach. Všimla si toho aj ona. Iba sa pousmiala a on pochopil, že objekt jeho túžob je naladený na rovnakú vlnovú dĺžku. Keď o pár zastávok dáma vystúpila, vystúpil aj on. Z pocitom závrate a chvenia pristúpil k nej. Ona sa otočila a povedala mu, že pravdepodobne myslia na to isté. Viac netrebalo a rovno ju pozval k sebe domov.

Otvoril fľašu vína a ponúkol ju. Obom sa pomaličky zvyšoval tep. Jemne pohladila jeho stehno. On jej pohladil ramená. Ich pery splynuli v sladkom bozku. Hodnu chvíľu sa vášnivo bozkávali a boli čoraz viac a viac vzrušení. Potom jej navrhol, aby sa osprchovali a pokračovali v spálni. On je ako džentlmen nechal priestor, aby sa osprchovala v jeho malej kúpelni sama. Tešil sa ako malé dieťa, ktoré dostáva hračku, po ktorej tak veľmi túžilo. Ochvíľku vyšla obkrútená osuškou a presunula sa do spálne. On vbehol do kúpelne a umyl sa rýchlejšie a dôkladnejšie, ako kedykoľvek pred tým. Pomaličky sa presunul do spálne. Ona tam stála otočená chrbtom a pozerala cez okno. Prišiel a nežne ju pobozkal na krk. Pohladil jej plecia a pritlačil sa k jej chrbtu hruďou. Ona vyšpúlila zadoček a on cítil ako jeho vzrušenie zakcelerovalo. Kľakla si na kolená a sňala jeho uterák. Ďalšie detaily nechám na čitateľa.... Po nejakej chvíľke sa rozhodol zabojovať aj on a uvoľnil osušku z jej tela. A vtedy sa to stalo....

Na mieste, kde očakával ženské lono sa čosi hompáľalo. Naplo ho a bežal na toaletu uvoľniť tú nevoľnosť spôsobenú pohľadom na mužský úd. Trvalo mu to niekoľko minút, za ktoré zostarol o pár rokov.

Keď sa konečne vrátil, uvidel ju, resp. jeho ležať na posteli s nechápavým výrazom na tvári. "Čo sa ti stalo?", opýtala sa ho. "Ešte si nikdy nebol s mužom ako som ja? Ja som si myslela, že si to vedel?" Lenže on nad tým iba povrtel hlavou a povedal: "Ako si mi to mohla...., vlastne ako si mi to mohol spraviť ty jeden posraty buzerant!" Ona sa iba usmiala a povedala: "Tak ja som buzeran? A čo si vlastne ty? Obtieraš sa o ženy v trolejbuse? Čo si zač? Froténista?" To slovo zarezonovalo v jeho vnútri. Bál sa ho celý čas vysloviť, mal pocit, že všetko čo robí, je normálne. Od nej to ale vyznelo ako urážka ako výsmech. Urážal ho nejaký úchylný transvestita, ktorý ho pokoril, ktorý pošpinil jeho mužskosť.

Chvíľu tam sedel a počúval výsmech transvestitu, ktorý medzičasom zistil, že Froténista pracuje ako revízor a neustále sa mu posmieval: "Tak ty si mi pekné číslo, ty pracuješ ako revízor, no tak to je dobré, to je gól. Tak ti si pekne užívaš a nikto pri tom ani netuší čo si zač. A ty mi ideš nadávať? Veď som zvedavá, ako sa zatvária tvoji zamestnávatelia, keď im niekto povie čo si zač."

To už nepovedal Transvestita, ale démon, čo sa vrátil z dovolenky.

Všetok ten odpor, všetká ta potupa doplnená výsmechom Transvestitu, otvorili dvere Démonovi. Ten sa rozptýlil po celom tele a zasiahol každú Froténovú bunku. Zatváril sa, že musí opäť grcať. Odbehol do kúpeľne a z poličky vytiahol nožnice. Potom sa vrátil.

Nehovoril nič, už iba konal. Nepamätal sa koľko krát jeho ruka vyrazila k telu Transvestitu, nezastavil sa ani vtedy, keď už ležal na zemi.

Útok Transvestitu prekvapil natoľko, že sa nestihol brániť. Hneď druhá rana zasiahla krčnú tepnu a bolo iba otázkou sekún, kým stratí vedomie.

Froténista zatiaľ neprestajne bodal a bodal. Všetko biele sa začalo meniť najprv na fľakaté a postupne čoraz viac červené. Všade po jeho izbe striekala krv z už mŕtveho ale neustále prederovávaného tela.

Spamätal sa asi až po desiatich minútach. Uvidel pred sebou telo deravé ako ementál, celé od krvi. Izba podobne ako aj on celý, boli od krvi. Po hodine začal chápať, čo sa stalo. Osprchoval sa, obliekol sa. Zatvoril byt. Vybral všetky svoje úspory a šiel si kúpiť letenku do Brazílie. Zmenil všetky úspory na americké doláre ignorujúc radu dámy za prepážkou, že euro je na tom lepšie. Potom kúpil niekoľko litrov benzínu, polial ním byt a jemne pustil plyn. Nenápadne sa vytratil a od baru za rohom sa nechal odviesť taxíkom na letisko.

Bol práve nad oceánom, keď požiarnici dohasili jeho byt. Unikajúci plyn ucítila suseda, ktorá neuvedomujúc si nebezpečenstvo zazvonila na jeho zvonček. Keďže sa zhovárala s manželom a zazvonila skôr, ako sa stihla postaviť pred dvere, zachránila si život. Výbuch vyrazil dvere a jeho plamene ju oblízli. Zničili jej pri tom jej nový účes a spálili časť mihalníc. Nakoniec bola predsa len rada. V porovnaní s tým, čo neskôr našli požiarnici v byte, obstála celkom dobre. Telo, čo v ňom našli, po nejakom čase identifikovali podľa chrupu. On v tom čase cestoval v preplnenom autobuse krížom cez Brazíliu. Opierala sa o neho pekná mulatka, ktorá celú cestu čosi portugalsky švitorila nejakému starčekovi. Voľné šaty odhaľovali jej poprsie a jej suknička jemne povievala v prievane, ktorý mali na svedomí chýbajúce sklá na autobuse. Jej okraje jemne pohládzali jeho stehná a on vedel, že tentokrát to transvestita určite nebude. Na batožinovom priestore sedel Démon a nakukoval cez vetracie okienko....

O niekoľko kilometrov sa cesta zvažovala. Vodič autobusu sa snažil pribrzdiť, ale na jeho veľké zdesenie, brzdy prestali fungovať. Autobus sa nezadržiteľne rútil dole cestou. Po niekoľkých minútach divokej jazdy vrazil do svahu oproti. Akoby zázrakom všetci prežili, až na jedného človeka...


Bizardnosti pre Azure | stály odkaz

Komentáre

  1. tak dobre to zacalo.. :)
    demoni su swine.. ja sa vdaka jednemu neucim, citam blogy, aj ked mam zajtra skusku :-))
    publikované: 05.04.2004 22:39:53 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. demoni
    kolko ich nosis v hlave Ty?
    publikované: 06.04.2004 01:44:58 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no..
    demon autista tam nie je :) ale sama niekedy rozmyslam, ako sa do mojej hlavy vsetci ti demoni zmestia :-))
    publikované: 06.04.2004 15:50:06 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. rusna premavka
    tak to je potom v tvojej hlave riadne rusna premavka :))
    publikované: 06.04.2004 16:14:47 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. aspon sa nenudim :-)))
    navyse sa demonom (snaziacim sa mi nieco nasepkat) snazim nasepkat, ze ich nepocuvam a nech sa zbytocne nenamahaju.. :-)

    a vy dvaja ste na tom ako???
    publikované: 06.04.2004 16:37:38 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. .
    ja mam v hlave anjelov :)
    publikované: 06.04.2004 16:53:41 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :)
    ja mam v hlave mozog
    publikované: 06.04.2004 17:12:28 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ja mam v hlave :)
    je to alkoholizmus, ked clovek pije doma sam? :)

    ale to len ten demom.. nahovoril mi, ze si mam otvorit vino a naliat si za poharik.. a ze ked pride ten clovek, ktoreho cakam, lebo ma prist odcitat stav plynomeru, tak ho mozem ponuknut.. a ze po par poharikoch bude urcite vyzerat ako pierce brosnan.. lenze.. odcitat plyn prisli skor.. a nebol to brosnan, ale nejake dve 16tky..
    a demon teraz vykrikuje: "neskory 1. april" :-)))))
    publikované: 06.04.2004 19:43:59 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. zufalstvo
    no tak to je potom s tebou zle.. takeho demona do zadku nakopat... skoda, ze som daleko, zabehol by som na vino... cervene alebo biele?
    publikované: 06.04.2004 19:52:11 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. a so mnou to je este horsie
    podpisujem sa ako ty :))
    publikované: 06.04.2004 19:53:11 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. prave zufalstvo to bude vtedy,
    ked sa ja zacnem podpisovat ako PISS :-)))

    ...biele
    publikované: 06.04.2004 19:57:37 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. 4 azure
    nemas IM klient? ja ze mozmem pisat online ;)
    publikované: 06.04.2004 19:59:58 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. ziadne IM!!!
    A co my cumilkovia, voyeristi, ako by sme my k tomu prisli? IM sa zakazuje, zakazuje, zakazuje!
    publikované: 06.04.2004 21:20:56 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. este keby som tak vedela,
    co sa mi to zakazuje, zakazuje, zakazuje :-))))
    publikované: 06.04.2004 21:49:27 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. to iba wa zavidi
    sup mi UIN ak mas mailom na d.m.i.b.a@azet.sk neobanujes :))

    Domina je azure, ty wa nemozes tuna rozkazovat iba ju pocuvat :)))
    publikované: 06.04.2004 21:51:07 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. azure si musi poriadne zafixovat,
    ze je domina, pretoze na to neustale zabuda.. nezvyk :-))))
    publikované: 06.04.2004 22:18:27 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. tak tak
    smie otrok poziadat o UIN?
    publikované: 06.04.2004 22:25:35 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. teda totok
    člověk tu chvilku není, zas plno krvi a mrtvol a ještě to před námi chtějí ututlat, wa, dělej s nima něco :o)
    Žádný soucit s lačnými voyuery to nemá .. :o(
    copak jsme horší než dominy, froteristi, fetišisti a transvestiti? To je diskriminaceeee
    publikované: 07.04.2004 10:15:53 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. ešte raz tvrdá ruka
    (ale vie byť i nežná) zasahuje: žiadne mimo (napadlo ma děložné) aktivity!

    to nám predsa nespravite, takto nás "načechrať" a nechať napospas?!?
    publikované: 07.04.2004 10:31:07 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. 2 yezi
    domina nema sucit s nikym :-)))))
    publikované: 07.04.2004 10:34:43 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. 2 wa
    na tomto blogu.. a ze tvrda RUKA? :-)
    publikované: 07.04.2004 10:36:02 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. nojo ale
    sdílená radost, dvojnásobná radost :o))
    publikované: 07.04.2004 11:35:05 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. 2 yezi
    nuz, internou komunikaciou sa siria len nepublikovatelne repliky :-)
    stary dobry bizard nechame pre PISS, nech si aj voyeri pridu na svoje :-)
    publikované: 07.04.2004 12:35:30 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. reakcia na obvinenia
    Ak otrok pise svojej domine, musi poznat, co sa jej paci.

    To najlepsie bude vzdy aj tak umiestnene tu.
    publikované: 07.04.2004 22:32:40 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. to PISS
    kedy som z teba urobila svojho hovorcu? za tuto opovazlivost budes trpiet.. :-)))
    publikované: 07.04.2004 22:58:29 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. uz trpim
    tak trpim... dnes mi nikto nenapisal msg cez ICQ :(
    publikované: 08.04.2004 18:28:04 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. paci sa ti,
    ked trpis? :-)))
    publikované: 08.04.2004 18:44:06 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. moc ne
    tak tak
    publikované: 08.04.2004 20:40:39 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. mali sa ti? ..
    nebudem ja niekedy musiet skocit do sexshopu, kupit nejake tie puta, retaze a najhroznejsie muciace nastroje? :-)))
    publikované: 09.04.2004 01:26:05 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. good idea
    Az dojdem do Ba, zastavim sa :))))
    publikované: 09.04.2004 03:39:45 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. vy tam na vychode..
    nemate sexshop? :-)))
    publikované: 09.04.2004 13:27:44 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. heh
    oni tam na východě v obchodu sex asi neprodávají :o)
    publikované: 09.04.2004 19:27:13 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. 2 yezi
    .. ako tam vobec mozu zit bez sexshopu? :-)))

    btw.. ja nemam vobec nic proti vychodniarom, toto je len podpichovanie!!!
    publikované: 09.04.2004 23:40:34 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. možná
    tam spíš dělají sex v šopě :-)
    publikované: 10.04.2004 00:36:22 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. no,
    ked PISS minule urcil, ze fetisista bol zo zapadneho slovenska, tak ja teraz stanovujem, ze sex-sopista je zo slovenska vychodneho :-)))
    publikované: 10.04.2004 21:06:48 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. ste sa pokusili provokovat v mojej nepritomnosti, co?
    Takze podobne ako u vacsiny normalnych miest mame aj mi sexshop, neviem cim to je, ale nepocitujem potrebu navstevovat miesta podobneho charakteru. Nie je tam nic pre mna. 90% sortimentu je urcenych zenam a ten zbytok zufalcom, medzi ktorych nepatrim. Ale svojho porevolucneho casu som navstivil zo zvedavosti jeden taky sexshop, ci vlastne dva. Od vtedy mam na nich svoj nazor. Ale ak sa medzicasom Azure co si zmenilo, skus ma presvedcit. Alebo, ked budem v BA ukazes mi ten svoj oblubeny? ;)
    publikované: 11.04.2004 18:13:49 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. azure uz kdesi opisovala..
    (u Rhapsody) svoj prvy a zatial jediny zazitok v sex shope, kam zasla len zo zvedavosti... dokonca sama, co malo za nasledok zvysenu pozornost pritomnych muzov, obzvlast jedneho z nich..
    samozrejme, ze tam nieco kupila a bola to dobra volba :-) (nie, vibrator to nebol :-))) )

    piss je taky konzervativny??? :-))))
    publikované: 11.04.2004 19:56:41 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. piss neni konzervativny
    ale naco nosit do hory drevo?
    publikované: 11.04.2004 21:19:50 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. nooo,
    nespochynujem PISSove kvality, ale.. ;-)
    publikované: 11.04.2004 21:39:52 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. v mojom pripade ale neexistuje...
    drevo ako drevo :))
    publikované: 11.04.2004 21:47:06 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. no, su aj trvanlivejsie a pevnejsie materialy
    ako drevo.. :-)))
    publikované: 13.04.2004 07:48:53 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. mozno
    ale prirodny material je prirodny, ekologicky a recyklovatelny :)
    publikované: 13.04.2004 08:38:24 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. drevu nerobi dobre,
    ked je raz v suchom a inokedy vo vlhkom prostredi.. ja len tolko k tomu :-))
    publikované: 13.04.2004 14:22:39 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. drevu nerobi dobre?
    no kazde prostredie meni vlastnosti dreva, navyse zavysi od druhu dreva. v tom vlhkom moze drevo zhnit, ale napr. dubove vydrzi roky. v suchom sprachniviet, ale rovnako moze byt tvrde a pevne. nesumarizoval by som to, a zaroven poopravujem svoju povodnu tezu na novu: nie je drevo ako drevo.
    publikované: 13.04.2004 14:40:13 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. nas tak ucili docentske ci profesorske kapacity na skole.. :)
    bud mokre prostredie, alebo suche..
    raz mokre/raz suche=NEVHODNE :-)))
    publikované: 13.04.2004 16:38:19 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. suche=nevhodne
    no nie je to vzdy pravda.. ;)

    ani docent ani profesor nie je vsevediaci...
    publikované: 13.04.2004 16:46:12 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. mas pravdu,
    tak ako voyer, napriek svojim snaham, nie je vsevidiaci :)))
    publikované: 13.04.2004 23:27:01 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. na vychode
    Coby aj vychodnare maju sex shop. V kosiciach je urcite.
    publikované: 17.11.2009 12:51:46 | autor: sex shop (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014