Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Volne miesto na trhu

Je to bomba.

Mate tam bombu. Tie tri slova lakajú mnohých. Adresujú ich  nemocniciam, uradom, letiskam alebo aspon zeleznicnym staniciam. A robia tym zbytocne problemy sebe aj  inym.  Preco este nikoho nenapadlo  zriadit audiotextove cislo pre umiestnovanie virtualnych bomb kdekolvek podla zelania zakaznika? 

    Vyzeralo by to  asi  takto: 

 Dobry den, kde kde ste  si zelali sa dovolat? Na zeleznicnu stanicu v obci Vydrnik. Dobry den tu zeleznicna  stanica Vydrnik co si zelate?  Mate tam bombu! Ako to viete? Ja som ju tam dal ...  a vybuchne  UVIDITE!!!  Tak vy hovorite, ze ste nam sem dal bombu a vybuchne. Co Vas k tomu viedlo? Chcem byt slavny, chcem aby si ma ludia konecne vsimli, chcem aby si ma vsimla aj  Hedviga zo  IV.B. Viete co poslite nam svoju fotku a u nas vyrobime specialnu tlacovu spravu pre  Hedvigu o  Vasom odhodlani umiestnit hoc  aj bombu na stanicu Vydrnik len preto, aby si Vas konecne vsimla. Ááá... co myslite  co na to Hedviga? Pocuvajte nie ste Vy nahodou Fero zo IV.A.? Som. Hedviga prave volala, ze ak po nej neprestane vyjavene zizat  a pri tom mlcat  ako neme tela tak  da tu bombu na stanicu sama. Tak si to vybavte vo Vydrniku a neotravuje nase call centrum. My sme tu pre problemovych zakaznikov z velkych miest!

    Dobry den, kde ste  si zelali sa dovolat? Hovorite, ze v aquaparku je bomba a dali ste ju tam pre to, ze ste nestastne zamilovany do  morskej  panny...?


Psychologia | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014