Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na Silvestra sám, poraďte mi niečo, aby som sa zasmial!

Neviem, prečo mám dlhodobo také smutné obdobie? Fakt je to z tej jednej pracovnej povinnosti, ktorú idem absolvovať ako bažant a pritom sa odo mňa čakajú činy skúseného mazáka? Možno. Možno nedostatok nehy a vášne. Smiechu. S tou mojou sa často rehoceme. Menej často máme nejaké to mecheche. Čo mi pripomína Vianoce, kedy sme mali riadne dlhé a príjemné mecheche. Ale na Silvestra som sám, bez mecheche. Už od Vianoc bez mecheche...

Mohol by som ísť von, ale pravdu si poviem: Hľadal by som tam náhodné mecheche. A navyše nechce sa mi. Ešte navyše je to pre mňa samodeštrukčné, keďže s pubertálnou partiou sme si v puberte nevycválali všetok testosterón (alebo ho jednoducho máme stále veľa) a ako dospelým mužom... Haha, že dospelým mužom.

Vraj chlapi sú decká do smrti. Asi áno.

V tieto dni som zhliadol raz znova Gran Torino, Into the wild, Drive, Tenkú červenú líniu a podobné dokonalé snímky, ktoré mi nerobia dobre. Potreboval by som akúsi ľahkú, primitívnu a jednoduchú komédiu. Najradšej by som si ju pozrel v spoločnosti jednej z mojich ex, alebo kamarátok. Len, čo keď ja by som chcel stále mecheche. Mám fasa kamarátky a ex. Len som s nimi nejak málo. Aj viem prečo, keby som s nimi dlhšie, najprv by si ma podali ony a potom tá moja. Tej prajem skoré uzdravenie a v novom roku citlivejší prístup k mojej ubolenej a hlúpej duši.

Díky Bambi ;)

PS: Do nového roku viac mecheche pre všetkých!!!


Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    aj ženy sú deťmi po celý život.. teda tie, ktorým neprerástla cez hlavy zodpovednosť.. ak chceš komédiu, pozri si snowborďákov, to sa dá furt a furt a furt.. ak chceš knihu, tak maine reid jazdec bez hlavy.. :)
    publikované: 01.01.2013 15:03:47 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  2. fasa komédia
    teda seriál je animák Ugly americans
    *pridávam varovanie - nadáva sa tam a tečie krv... len pre silnejšie povahy
    :)
    publikované: 01.01.2013 19:45:24 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    janusha dúfam, že sú deťmi, dospelých dospelákov nemám rád :)
    jazdca vyskúšam ;)

    iviak mrknem ten seriál, ak to stihnem ešte pred návratom do práce ;)
    publikované: 04.01.2013 10:17:25 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014