Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zúfalé problémy zúfalých žien

(Napriek tomu nezúfajme!)
Počuli ste už ten vtip o Adamovi, Eve, prvotnom hriechu a o tom, ako to Eva odmietla splatiť vlastnou krvou a ukecala to aspoň na mesačné splátky? Bolo to vtipné, až do prvého hlbšieho zamyslenia. A druhá vec, podlžnosti zrovna nemusím.
Nechcem prezentovať svoje rozhorčenie, momentálne posilnené niekoľkonásobnou produkciou vysoko toxických hormónov, vďaka ktorým sa počas ženského akciového týždňa (v Lidli) meníme na 100-kilové, spuchnuté, jedovaté kobry,ktoré zožerú všetko v dosahu dvoch dĺžok bežnej ženskej paže, ktorá sa vysúva aj pri nakupovaní oblečenia, obzvlášť vo výpredajoch. Odmietam si myslieť, že niekto verí tým "sviežim" reklamám s bielymi sukňami a širokými úsmevmi.
To ma viedlo k zamysleniu, čo si ženy musia všetko vytrpieť, len preto, že sú ženy. Okrem spomenutej menštruácie, je tu druhý protipól- tehotenstvo. Tento stav nekomentujem, nezažila som, ale už teraz sa tešte na nejaký dušu potešujúci report. Mohol by sa volať "O zúfalej gravidnej veľrybe", alebo tak(dúfam, že vyjde až o pár rokov).
Ďalej. Neustále dbanie o svoj zovňajšok a neskutočné množstvo použitej chémie, ktorá musí zaručene poznačiť šedú mozgovú kôru. Nesmejte sa, naozaj ju máme. Viete si predstaviť, že na ulici vidíte neosprchovanú, strapatú ženu, s neoholenými nohami a pazuchami? Nie! Jasné, že nie! Ale chlap? Ten môže, na tom nič nie je, divný by bol opak. Tak si vy skúste holiť nohy každé dva dni..
Pre ženy sú určené aj upozornenia v inzerátoch- práca je vhodná len pre mužov/ hľadáme muža/ hľadáme manažéra, asistenta, pracovníka..Nehľadajú asistentky, manažérky, pracovníčky. Ale za to hľadajú luxusné spoločníčky,striptérky,predavačky. To už je dobré pomenovať v ženskom tvare. Pošlem na nich obchodnú inšpekciu.
Vysoké opätky, sukne a podprsenky. Nosíme ich kvôli Vám, vážení muži. Aby ste si nás všimli,lebo v konkurencii zlatokopiek by sme boli bez šance. To, že tým riskujeme kŕčové žily, skrátené šľachy, ochabnuté prsia a nachladnuté pukane ani nehovorím. Ja viem, vy máte zas tú svoju prostatu..
Keď žena pije pivo, je mužatka. Keď má krátke vlasy, je lezba. Keď pozerá futbal, tak tomu nerozumie. Keď je klobásu/párky/čokoľvek, čo pripomína falus, všetci ju sledujú alebo majú debilné komentáre. Po určitom veku ich každý upozorňuje na každý gram tuku, ale keď je chlap veľký jak hovädo pred zabíjačkou, dostane sa mu titulu "Poriadny chlap, nie žiadne tintítko". Keď je zima, každý jej čumí na bradavky. Keď stoja chlapovi, nikto si to nevšimne. Žena v zásade nesmie grgať, odpľuť si (ani tajne),chrápať, nahlas cikať a nesmie trpieť plynatosťou, aj keby jej malo rebro utrhnúť.
Keď podvádza muž, je frajer. Keď žena, je kur*a ( a to nie som fanúšik nevery u nikoho). Keď pije chlap a baví sa, je v pohode. Keď sa baví a pije žena, je opäť kur*a. Ženy by nemali ani fajčiť, nadávať, nikoho fackať a ani vyjadriť svoj názor, lebo sú zase kur*y. Alebo lezby. Keď čítajú knihy (nerátam Evu, Cosmopolitan a Urbaníkovú, ale knihy!),sú divné.
Ženy nemôžu šoférovať,lebo to nevedia. Ale na žehlenie, pranie, varenie, vysávanie, umývanie dlážky a udržiavanie rodinného krbu sú zrodené. Bez nároku na odmenu či citovú údržbu. Počula som o mýte medzi mužmi- Ak sa dotknú prachovky či práčky,odpadne im penis.Všetky ženy radi dostávajú darčeky na Valentína a každomesačné výročia, ružičky, srdiečka, plyšákov, sviečky, gýče.... Nie, za seba ďakujem, radšej to pivko a svätý pokoj.
Nemôžeme cikať postojačky,aj keby nám to mnohokrát veľmi, veľmi pomohlo. My sa musíme rozmyslieť, a ak sme v prírode, potom si hľadať málo viditeľné miesto, poprípade si ešte držať tašku, kabát, nohavice a strážiť si, nech sa neocikáme. A myslieť na to, že tou servítkou znečisťujeme prírodu. Muži sa len oklepú a zase je to v pohode.
Nesieme si so sebou prívlastky, ako klebetnica, hysterka, či nymfa. Chlapi neklebetia, nenervačia a nemajú radi sex? Ahaaa, tak pozor! A ten starosvetský prívlastok, "Ty blondína" sa na nás brunetky, čiernovlásky a ryšane naozaj nehodí.
Ale viete čo? My máme kozy. A pekné zadky. Tak aspoň nejaká cena útechy. :)))

Je možné...? | stály odkaz

Komentáre

  1. -
    Pravdu povediac znacna cast muzskej populacie tomu, co stvarate a preco to stvarate tiez nerozumie, tak sa na nas nevyhovarajte. Napr., zo svojho okolia nepoznam nikoho kto by nutil svoju zenu, priatelku, atd... teraz v zime pobehovat v kratkych sukniach a na opatkoch a predsa pobehujete. Niekedy potom vas pohyb pripomina boj o prezitie. Ksicht ktory ani nevidim z pod mejkapu uaaau, nuz zavisi to od toho v akom revire lovite. Okolie zvycajne zrkadli ludsky vyzor, spravanie atd. Ked sa obliekam a spravam ako slapka, okolie ma tak berie. Ak sa pravam ako dama - okolie bude reaogovat inac - vynimky samozrejme existuju.
    publikované: 02.02.2013 14:18:02 | autor: Rarasok (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    pobavila si ma,velmi chutny spot:-))trochu hranicny pohlad,ale ktora z nas ho kedy nemala?:-)
    publikované: 03.02.2013 14:11:01 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ...
    Podstatne je, ze tu ide o ten humorny nadhlad. Serioznost tohto clanku je asi na urovni nula :D
    publikované: 03.02.2013 14:17:35 | autor: LuciaLux (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. presne
    tak,ten nadhlad ma zaujal:-)
    publikované: 03.02.2013 14:19:58 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Som sa zasmial :D
    čo ty vieš o bolesti, keď si si ešte netrhala chlpy z nosa kuchynskými kliešťami :D
    Žena čo pije pivo a grgá je podľa mňa sexi :) a ešte mnoho vecí o ktorých si myslíš/te že nie sú.
    Nezabúdaj že nie kozy (nie všetky ich majú) a vyšportované postavy sú to čo na vás milujeme... je to mozog, najerotogénejšia časť ľudského tela. ;)
    publikované: 04.02.2013 08:38:37 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. "svieže" reklamy s bielymi sukňami a širokými úsmevmi
    sú klamstvo a k tomu nevkus,
    reklamy všetky sú viacmenej nevkus

    (okrem Krausa s minerálkou)



    publikované: 04.02.2013 11:28:36 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. icko,
    nieco este spravim s tym grganim a mozgom a aspirujem na tvoj idol.pivo pijem:-)
    pippa - aj ta s tou modelkovskou mineralnou reklamou,je tak nadsadena,ze nemyslime,ze sa aj my mame vznasat ako voda:-))
    publikované: 04.02.2013 13:09:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Vysoké opätky
    nosím len nízku obuv a už som utŕžila pochvalu od chlapa, že pekné topánky.

    Tak komu sa vlastne páčia tie vysoké,
    nie náhodou hlavne ženám
    he
    publikované: 04.02.2013 14:13:26 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Pippa
    vysoké opätky nosím od 15-tich, čiže veľa rokov a ver mi: že nemám z nich ani krivú chrbticu, ani povädnuté prsia, ani skrátené šľachy. Tým nás strašili v mladosti, kto chcel - uveril a povädol, ja som neuverila a nepovädla. A s opätkami je to tak, že nejde o to, či sa páčia chlapom, ale majú pred nimi REŠPEKT!!!
    publikované: 04.02.2013 15:21:23 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  10. nono
    a nemáš z nich ani trochu zdeformované nohy?
    nechcem až TAKÝ rešpekt
    mám radšej mimózovitý efekt



    publikované: 04.02.2013 15:50:46 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. mh,
    este sa ako nasledky uvadza aj platfus,kladivkove palce,krce v koncatinach,atd:-)
    mne sa podpatky hroooozne pacia,na babach aj na mne(dokonca aj na jednom gayovi v jednom flme),ale radsej sa vizualne vyzivam,nez v nich celodenne cupitam,...akoze akceleracia do sprintu o nicom,beh o nicom,kluckovanie po macacich hlavach,trave,"udrziavanych" chodnikoch a vozovkach o nicom,vystat v nich nejaku radu o nicom,padat na nich o nicom...aaaale su oblasti,kde idu uspesne uplatnit,takze ich v ziadnom pripade nezavrhujem.ale keby na nich mali balansovat i chlapci,inak by ocenovali nasu statocnost a sikovnost:-)
    publikované: 04.02.2013 16:35:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Musím prezradiť na Matahari
    že je to jediná žena, ktorú poznám, ktorá vie chodiť na vysokých opätkoch... fakt nikoho iného nepoznám :)
    publikované: 04.02.2013 16:41:31 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. :D
    mala som deň na shit, ani počko mi nepridalo na migréne,ale...strašne ste ma pobavili :D a ja ľúbim nosiť podpätky hocikedy, kedže mám vysokého chlapa, nemám 180cm a nie som muž :))))
    publikované: 04.02.2013 17:26:14 | autor: LuciaLux (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Ivo a baby
    Ivo, ďakujem za ocenenie, babenky, palčeky mám jemne "do špičky", inak žiadna deformácia, ani kŕče, lebo botičky zdravo striedam s obuvou športovou a doma pekne v dreváčikoch, anatomicky tvarovaných, tam je finta... nechodiť doma naboso, ako to robí moja omladina a vychodila si ploché nôžky. Len darmo mládeži mať starostlivá rady dáva, majú svoju hlavu.
    Bonnie, beh v lodičkách bol môj obľúbený šport, pekne dobehnúť električku, na špičkách, v tom som bola preborník:D
    publikované: 05.02.2013 21:56:17 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. mh,
    tak to tomu verim,ako ta poznam a najma ked icko vydal svoje prehlasenie o tvojich schopnostiach:-)
    ale preco chodza naboso robi ploche nohy?ved to lekari casto doporucuju...ci tym mienia iba behanie po kamienkoch,piesku,atd?
    publikované: 06.02.2013 09:13:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Bonnie
    chôdza naboso po hrbolatom prírodnom prostredí, kedy sa nôžka masíruje, prispôsobuje terénu, ideálne sú okrúhle kamene - to je zdravé, čo lekári preferujú, ale ked chodíš bosá po rovnom tvrdom teréne, podlahe a veľmi často, aj stojíš, vtedy ti začne padať klenba, noha sa prispôsobuje terénu, chapenzi?
    publikované: 06.02.2013 13:53:26 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. mh,
    si,si,kapirujem,diky za vyklad.tak preto nemam plochu nozicku,ze aj ked z nevedomosti,robim to jak kazes:-)
    publikované: 06.02.2013 17:21:36 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Ženy a prsa
    Bohužel povadlá prsa trápí nás ženy od nepaměti. Třeba já jsem zkoušela různé cviky na zpevnění, séra, krémy na zpevnění dekoltu a účinek žádný. Myslím, že jestli s tím chce žena opravdu něco udělat, tohle https://nova-prsa.cz/modelace-a-plastika-prsou-video/ bývá nejúčinnější řešení.
    publikované: 24.01.2022 09:49:14 | autor: Adel (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014