Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stačí iba spomenúť si a zapämatať na vždy

Pamätáte si svoje sny?

    Ani ja si nepamatám každý jeden sen, ktorý sa mi sníva.

   Často sa mi stáva, že nemám čas a chuť moje zažitky sem zaznamenať a potom na dôležité okamžiky buď zabudnem alebo si na ne už o chvíľu nespomeniem, preto vlastne vznikol aj tento blog.

    Snívate radi alebo sny nemáte? Nie! To nie je pravda. Sny má predsa každý a každé ráno si na ňe vzpomeniete v dôležitom zlomku sekundy, ktorému však nevenujete pozornosť. Skúšali ste pri večernej hygiene sa pozerať v zrekadle do svojich očí? Videli ste v nich niečo? A pozrite sa do nich aj ráno! Sú krásne však? O tomto však inokedy v téme "Experience recall."
    Sny sú akési predzvesti niečho pre mnoho ľudí. Niekedy im je veľmi ťažke porozumieť a ich podstatu odhalíme až po dlhom čase a inokedy kryštáľovo jasne zobrazia našej vedomej mysľe to, čo jéj podvedomá myseľ chce povedať.
    Často v snoch lietate a robíte veci, ktoré su proti zákonom fyziky a zdá sa vám to úplne normálne. Ak sa vám už snívajú sny v čiernobielom kabáte, máte zrejme už istú časť života za sebou. Je to však iba fyzická stránka, ale vaša myseľ je stále vitálna ako dieťa a duša mladá ako v snoch, ktoré si pamätáte.
    Sny nám teda dokonca aj prezradia, kedy je čas zmeny! V tomto svete neplatia zákony času a priestoru, môžte byť čimkoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek sa vám zachce, pod podmienkou, že si uvedomíte, kedy snívate.

Ako však odlíšiť sen od vízie, víziu od skutočnosti?


Na začiatku | stály odkaz

Komentáre

  1. celkom tak to nie je
    obcas nedokazes sen zmenit aj ked si uvedomis, ze snivas... stalo sa mi to sice len raz, ale ako dokaz mi to stacilo :-)
    publikované: 24.05.2005 20:11:01 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. moje sny
    Ja absolutne milujem sny - su to akoby moje splnene priania, pretoze sa mi sniva presne to co mi na tomto svete chyba - ci uz to je laska, stastie, extra schopnosti :o).
    Ja si pametam na jeden sen, kde som bola v nakupnom centre a sla k predavacke a povedala jej, ze viem, ze sa mi to len sniva a ona na mna cumela ako tela na nove vrata a vravela, ze to som nemala zistit a ze ako som na to prisla a ten jej xicht :D
    mmmmm, ja skratka milujem sny :-*****
    publikované: 12.09.2005 20:36:01 | autor: Tina (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. podla mna hej
    Podla mna sa sny daju menit eln na to treba prista newies kde si mozem dat na nete vylozit sen?
    publikované: 16.04.2007 19:38:44 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014