Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ujel mi autobus

Bylo už tma a pršelo, co by člověk čekal, že :o)

A tak jsem šla pěšky v tom dešti domů, žvýkala jsem Winterfresh na vonný dech, a přemýšlela o tom, jak doma zalezu do pelíšku :o)

Chodník byl tak plný vody, že jsem musela jít těsně okolo plotu. Najednou na mě zezadu zpoza plotu vybafl pes. Teda vybafl, ta bestie zaštěkala jak pes baskervillský za úplňku. Ve dne bych řekla, že je to   moc hezký černě žíhaný vlčák. Co jsem si pomyslela večer, se nedá publikovat.  

Žvýkačka mi z toho leknutí zaskočila  a já jsem tam začla kašlat a chrchlat, abych to dostala ven,  bestie do toho štěkala a páníček čuměl za záclonou, co se děje. To už jsem stála naproti. Ty potvoro, jestli se tu kvůli tobě pobliju, tak ti to hodím na čumák.  Po chvilce jsem žvýkačku šťastně vyplivla, psa to přestalo bavit, a pokračovala jsem dál.

Kromě přechozeného infarktu  se vlastně nic nestalo. 

Hm, chtělo by to nějaký závěr.

Třeba .. když cestou žvýkáte jako kráva a motáte se okolo plotu jako ovce, jsou psi děsné svině :o)


Za zrcadlem | stály odkaz

Komentáre

  1. aj mne usiel autobus
    takze aj mne potvora jedna stvorkolesova biela usla vid. http://dmiba.blog.sk/detail.html?a=feaa81d1fd8d865ed9f7687d19e72f25

    ja by som tym autobudum dal odmontovat kolesa a potom by nikdy neusli nikomu ~o ~o ~o
    publikované: 23.03.2004 21:53:26 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zdá se,
    že to s těma autobusama je všude stejné :o(

    chtělo by to nějaké dálkové zabržďování .. vidíš odjíždějící autobus, cvakneš na mobilu a zasekne se mu brzda :o) Jen mi není jasné, jak by se pak nastupovalo kolem rozzuřeného řidiče
    publikované: 23.03.2004 22:11:57 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pocul som raz...
    to taky rozzureny vodic opravoval autobus plny malych retardacikov. a jeden taky zlatucky co mu uska odstavali, ze ho volali Plachetnicka, prisiel za nim a vravi: "ujo vodic, ja viem, co sa stalo.." No vodic na to: "co ty uz mozes vediet, padaj dnu...", no Plachetnicka bol neodbitny a opat vravi: "ujo vodic, ja viem, co sa stalo.." No vodic na to opat: "co ty uz mozes vediet, padaj dnu...". Ked sa to zopakovalo asi 10x uz vodic nevydrzal a opytal sa: "no tak ty genius, co sa stalo...?" a Plachetnicka mu na to s milym usmevom, aky vedia vystruhat iba retardacikovia Plachetnicky vravi: "no predsa sa nam pokazil autobus...."
    publikované: 24.03.2004 00:22:25 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014