Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chobits

super geniálne anime
V blízkej budúcnosti , osobné počítače vzali na seba vzhľad ľudí a nazvali sa Persoconmi.
Hideki Motosuwa je chudobný sedliacky študent , ktorý sa nedostal na univerzitu.Hideki je donútený presťahovať sa do mesta , nájsť si prácu a navštevovať kurzy , ktoré by mu mohli pomôcť dostať sa na univerzitu.Ako inak , che ako každý iný pre seba Persocona , lenže ako to už býva , má od toho hodne ďaleko , pretože je chudobný.Jedného dňa , neskoro večer , nájde Persocona(skôr mooc kawai persoconku) na kope odpadkov.Keď ju doma "zapne":) zistí , že ona nevie povedať nič iné ako "chii".A tak ju Hideki pomenuje Chi.A keď zistí , že Chi má v sebe naprogramovaný systém na učenie , postupne ju učí rozprávať a zisťuje niečo o jej minulosti.Dozvedá sa , Chi by mohla byť Persoconom z legendárnej série Persoconov s "ľudskými citmi".A nakoniec zisťuje , že nie je také ťažké sa zamilovať do Persocona :) .
- Chobits je anime , ktoré sa mi moc páčilo , pretože má pekný príbeh , nádherný opening a ending a ešte sa mi veľmi páči , že toto anime sa netočí len okolo vlastného deju , ale aj rieši problémy a vzťahy medzi ľuďmi a robotmi.


Characters
Hideki Motosuwa - je 18 ročný študent , ktorý sa pokúša dostať na univerzitu.Hideki má problém prispôsobiť sa novému životu v Tokiu.Napriek jeho nedostatkom a trápnym situáciám je hideki naozaj čestný človek.Keď jeho priateľ v niečom lieta(obvzlášť Chi) , vždy pomôže.



 
Chitose Hibiya - je pani domu , v ktorom je Hideki ubytovaný.Bola manželka tvorcu Chobits.Ona je tiež autorom knihy "Mesto bez ľudí" , touto knihou chce pomôcť Chi nájsť osobu len pre ňu.


 
Hiromu Shinbo - je Hidekiho najlepší priateľ , ktorý študuje na tej istej škole a taktiež býva v tom istom byte ako Hideki.Shinbo je obyčajne prvá osoba , na ktorú sa Hideki obráti s prosbou o pomoc s Persoconmi.



Sumomo - je mobilný Persocon , je naprogramovaná tak , aby bola milá a hyperaktívna(čo aj je :D ).Jej pôvodným vlastníkom bol Shinbo , ale dal ju Hidekimu , keď utiekol s ich učiteľkou Takako.



Minoru Kokubunji - je 12 ročný génius , ktorý sa špecializuje na Persoconov.Dokonca jedného Persocona aj postavil a pomenoval ho Yuzuki.On toho zistil veľa z Chiinej minulosti.



Yuzuki - je Persocon vytvorený Minorom.Yuzuki bola vytvorená tak , aby sa podobala fyzicky aj psychicky , Minoriho staršej sestre , ktorá zomrela.



Takako Shimizu - je Hidekiho a Shinbova učiteľka na škole.Tak ako Yumi má zlú skúsenosť s Persoconmi.Jej manžel si kúpil Persocona a zabudol na ňu.Preto Shimizu nebola schopná dôverovať ľudským mužom.Neskôr , Shimizu utečie so Shinbom.Na koniec sa vrátia a vezmú sa.



Yumi Omura - je 17 ročné dievča , ktoré pracuje po boku Hidekiho v krčme.Yumi neprechováva lásku k Persoconom , pretože keď ešte pracovala v Chiroru(tam teraz pracuje Chi)zamilovala sa do vedúceho , Hiroyasu Ueda.Lenže keď mu to povedala on jej oznámil , že aj on ju má rád , lenže bol vydatý s Persoconom.("bol" nie "je").Potom Yumi túto prácu opustila a neskôr ju Hideki presvedčil , že Ueda ju má stále rád.



Hiroyasu Ueda - je vlastníkom Chiroru - pekárne.On tiež nemá dobrú skúsenosť s Persoconmi.Keď prvý raz otvoril jeho pekáreň , kúpil si Persocona , ktorý by mu pomohol s účtovníctvom.Napokon sa do tejto Persoconky zamiloval a vzal si ju za ženu.Lenže sa pokazila a stratila pamäť.Neskôr , ho zachránila pred autom , ktoré by ho už už zrazilo.Jej posledné slová boli "Konichiwa."Nakoniec zostal s Yumi.





Chobits

chi
































moj výrobok





 
 

Recenzie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014