Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...Začíname :))))

Kedže je náš život v Londýne veľmi pestrý,rozhodla som sa úplne bez cenzúry publikovať príbehy a problémy ktoré nás denno denne stretávajú:D Ashley,Serena,Daisy,Jennifer a Lola sú dievčatá ktoré sa vybrali z malého mesta na Slovensku do veľkomesta začať nový život....život je predsa krátky a krásny tak prečo si ho neužiť naplno??Myslím,že to momentálne vypĺňame do bodky:) Serena,ktorá miluje Vodku a dokáže preflámovať celé noci....Jennifer,ktorej neodolá žiaden muž...Daisy,ktorá samu seba označuje za zlatokopku...Ashley,ktorá udržuje pokoj v našej rodine....a Lola,naivná a príliš zahľadená do seba..... ...spája nás však jedna vec → milujeme život,párty a nadovšetko milujeme SEX....tento blog bude BEZ CENZÚRY,bude písaný pravdivo...možno vás pobúri,možno sa v ňom nájdete....príjemné čítanie :))))

Penthause | stály odkaz

Komentáre

  1. xxphxx
    Želám veľa šťastia a málo zdravotných nehôd.Teda pardon! Bez cenzúry- čo najmenej pohlavných chorôb, priotrávených žalúdkov, ktoré budú viesť k alkoholizmu, čo najmenej zbohatlíkov, ktorí sa dajú lapiť do osídiel zaltokopky a čo najviac sklamaní pri užívaní si života v Londýne.

    ==....život je predsa krátky a krásny tak prečo si ho neužiť naplno=milujeme život,párty a nadovšetko milujeme SEX.==no niekto prefláka noci nad alkoholovým oparom z vodky, z neviazaného sexu, z hľadaním najprachatejšieho chlapa, bez akého kuska citu, alebo stojac pred zrkadlom, hľadiac na seba a do nekonečna sa obdivovať aká som neodolateľná. Ale život môže byť krásny po preflákanej noci, keď s milovanou osobou čakám na východ slnka. Keď vediem nekonečné rozhovory, ktoré ma obohacujú a prehlbujú moje poznatky, keď budem hľadať najbohatšieho muža, nie s vysokým kontom, ale zdravými rukami, dobrým umom a snahou a silou splniť mi sny, aby ma urobil šťastnou. Alebo stáť pred zrkadlom a obzerať sa, v čom som taká neodolateľná, keď o mňa stojí muž, ktorý by mohol byť kráľom bedárov? Keď sa neodávam celonočnému sexu, ale celonočnému milovaniu s človekom, ktorý za to stojí a viem, že bude milujúcim viac, ako na jednu noc. V tom je užívanie si života a nie užívanie si miznúceho okamihu života.
    publikované: 03.07.2012 15:43:31 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Penta
    vy ste tiež napojenci na tú kýženú finančnú skupinu čo na Cypre daňovoprázdninuje ?
    povedzte bez CENZÚRY a priznajte či ten telocvik je až taký zábavný, ako sa všade jak mantra opakuje
    publikované: 03.07.2012 21:51:48 | autor: adalbert (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014