Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Malé a zároveň neprehliadnuteľné doplnky do bytu

Malé doplnky, ktoré napriek svojim rozmerom neprehliadnete. Dnes som si pre vás pripravila výber milých a malých vecičiek, ktoré zútulnia každý priestor. Či už potrebujete vhodný doplnok do malého bytu alebo máte skrátka slabosť na malé dekoratívne kúsky, inšpirujte sa mojimi dnešnými tipmi, ako na to.

Svetelná reťaz

S týmto doplnkom do bytu by určite súhlasil nejeden hygge odborník. Tí totiž odporúčajú tlmené svetlo na zútulnenie priestoru a navodenie pocitu pohody. A kým cez zimu ho docielime sviečkami, cez leto sú na dlhé letné večery vhodnou alternatívou svetelné reťaze. Mojím favoritom je jednoznačne rozkošná svetelná LED reťaz s konvičkami, ktorá poteší každého, nielen zanietených záhradkárov.

Neviditeľná polička

Patríte medzi zanietených knihomoľov, ale nemáte v byte priestor na veľkú knižnicu? V tom prípade sa nechajte inšpirovať jednoduchými „neviditeľnými“ poličkami na knihy, ktoré vám nielenže vďaka jednoduchému ukotveniu do steny ušetria priestor, ale zároveň stenu neuveriteľne oživia. Nechajte vašich hostí hádať, ako je možné, že knihy na stene držia! http://www.pluska.sk/ipeknebyvanie/dizajn/dizajnovy-nabytok/pat-kreativnych-policovych-napadov.html

Bonsaj

Ak neobľubujete veľké kvetináče a kombinácie rôznych kvetov vo svojich príbytkoch a napriek tomu by ste svojmu bytu dopriali trochu zelene, pouvažujte nad kúpou bonsaja. Bonsaj ako miniatúrny strom pestovaný v miske nie je podľa skúsených bonsajistov náročný na pestovanie. A ja dodávam, že na parapetnej doske vyzerá fakt dobre. https://casprezeny.azet.sk/fotogaleria/101948/start-v-malom-byte-vyhnite-sa-katastrofam-pri-zariadovani/2

Vtipná rohožka

Chcete, aby sa u vás hostia dobre cítili ešte predtým, ako prekročia prah dverí? Zaobstarajte si rohožku s originálnym obrázkom či textom. Výhody originálnej rohožky sú v tom, že je to doplnok, ktorý nezavadzia, netreba mu v malých bytoch vytvárať dodatočný priestor a je zároveň praktický. A vtipný.

Milých doplnkov, ktoré sa hodia do bytu je neúrekom. Dôležité je však vždy vyberať tak, aby doplnky vhodne priestor oživili, rozžiarili a zároveň podčiarkli jeho charakter.


bývanie | stály odkaz

Komentáre

  1. Interiér bydlení
    No pěkné dekorace jen ta bonsai mi nepřijde zrovna nejmenší dekorace ale určitě spestrì domácnost taky mám doma dost kytek a bonsai taky ale trochu menší. Bydlíme čerstvě v takové novostavbě https://novostavby.com/cs/ a snažím se to tady taky přizpůsobit podle svého různými dekoracemi a kytkami.
    publikované: 18.12.2020 16:45:41 | autor: Dita (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014