Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sauna Delfín

Ži a nechaj žiť.

Od stuhnutej chrbtice ma rozbolel hrudník. Milá, staršia pani doktorka na pohotovosti v Ružinove ma upokojila, že nejdem byť chorý. Naviedla ma na poznanie, že je to od chrbtice. Len na rozdiel od stavu pred niekoľkými rokmi sa mi bolesť nelokalizovala okolo srdca ale uprostred hrudníka. Vtedy to vyzeralo na problémy so srdcom, teraz na priedušky, pľúca alebo čo. Mal by to vyriešiť Coxtral + Magnesium. Ešte ma napadlo, že si zájdem do sauny. A to práve do Delfína. A tam ma napadlo, že si dám masáž. Je tam taká slepá pani masérka neurčito vyššieho veku, ktorá mi celkom pomohla. Para, suchá sauna, bazénik s ľadovou vodoiu, teplejšie bazéniky, pohodlné ležadlá. Celkom fajn. Asi po hodine pobytu som si  všimol, že pre niektorých návštevníkov mužského dňa je prostredie nie len oddychové ale aj sexuálne elektrizujúce. Neviem koľko tam bolo gayov ale asi nie len tí dvaja, ktorí sa k sebe pritúlili pod sprchou v parnej miestnosti. A to som najprv nechápal, prečo sa tam sprchujú dvaja naraz. No, veď ži a nechaj žiť ale ja by som v tej chvíli tam najradšej nebol. A ak, tak iba ak v spoločnosti lesbičiek.


Ľudia a Ja | stály odkaz

Komentáre

  1. prejavy lásky skutočne
    nepatria do sauny a to bez ohľadu na to, či ide o gayov alebo heterosexuálov.... človek tam ide načerpať pokoj a nie....
    publikované: 16.11.2008 12:30:32 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. buzici
    Ano bol som tam, ale len v cese mixu. Do cisto muzskej sauny by som nikdy nesiel!! Ja by som tych buzikov tam asi pobil, naznasam ich!!! To by mali liecit olovenymi gulkami mezdi oci.
    publikované: 14.01.2009 13:00:27 | autor: saunar (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014