Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Inline mapy na inlinemap.net

Zima sa nám pomaly končí a tak je asi najvyšší čas vytiahnuť korčule z pivnice a začať sa pripravovať na sezónu. Musím skonštatovať, že som cez zimu poriadne zlenivel, pretože som nesplnil prakticky nič z toho, čo som splniť chcel.

Dnes by som Vám chcel dať do pozornosti jeden celoeurópsky projekt, do ktorého sa môžete pridať aj vy. Ide o online mapu, do ktorej korčuliari pre vzájomnú pomoc pri hľadaní tras zakresľujú tie vlastné. Ja som takto objavil fantastickú 30 km trasu, ktorá je len pár km od môjho bydliska.

Výhody projektu inlinemap.net:
- je to jediná inline mapa svojho druhu vôbec, v papierovej forme nič také neexistuje a na to, že sa v niektorých cyklomapách značia cesty aj na inline by som sa radšej nespoliehal
- robia to korčuliari pre korčuliarov, takže ak by sa na ceste vyskytlo niečo dôležité, budete o tom vedieť
- je to zadarmo, kedykoľvek a kdekoľvek si môžete danú trasu nájsť, alebo cestu k nej (aj cez mobil)
- zakreslenie trasy je otázkou minút, ak máte GPS prijímač, je to otázka sekúnd
- okrem nových tras si môžete zapisovať trasy, ktoré ste už prešli a ako dlho vám to trvalo, takto si vytvoríte vlastný tréningový zápisník

Nevýhody projektu inlinemap.net:
- na Slovensku to ešte nie je v povedomí, málo tras

A preto by som vás všetkých chcel požiadať o jednu vec. Ak poznáte nejakú trasu, nemusí byť ani nejako dokonale nádherná, dajte ju tam. Nebudeme si klamať, na našich cestách sa niekedy jazdiť naozaj nedá a tak stojí za to spísať si taký zoznam, kde to možné je.

www.inlinemap.net


Enjoy!

Terény | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014