Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Strieška

Vážení čitatelia, na mojej streche Vás nevítam, nakoľko ju máme na dome dosť šikmú a bolo by to v takomto sychravom počasí nebezpečné.
Videl som (bohužiaľ, starká nenašla nič "lepšie") reprízu klebetníka zo slovenského (pardon, markízackeho) šoubiznisového sveta. Je tento program taký super, že musí ísť viackrát v pomerne sledovanom čase? Posúdime.

1. Zdenku Prednú majú vsetci radi. Ó, koľké prekvapenie, čo sa asi tak dalo povedať? Samozrejme, rozchody s jej partnerom nie sú nikdy pravda. Trošku je zaujímavé, že pekne je opísaná aj "superstáristka" z konkurenčnej STV. A to ešte keď človek počuje tú chválu na všetky tie *-násť ročné hviezdičky, ktoré su z markízackej dielne.

2. Patrik Švajda a teta Puškárová sú samozrejme v najlepšom poriadku. Bulvár (zasa raz) nemá pravdu.

3. Na streche uvítajme.. hmmm, už ani neviem koho. Poznal som trošku len Švajdu, ostatné rýchlokvasky ani nie. Nuž čo majú radi na ženách? Žeby to, čo ďalšie milióny mužov? Čo je odlišné práve na týchto troch? Jaj, jasné, markízacke páriky. Ešte pozvánka na včerajšiu Miss. Prečo ale nepopreli aj roztržku medzi moderátorkou Smotánky a riaditeľkou súťaže Miss? Žeby preto, že to nepasuje do dokonalého života, ktorý panuje na streche?

4. Reklama

5. František Mikloško - už neviemkoľká návšteva u návrhára, ktorému sa zasa darí. WOW. Pozor, otázka: "to máš nové?". "Ááááno?". A podobné skvosty moderátorky. Všimol som si, že je schopná sa spýtať aj na to, či v navštevovanom dome majú záchod. "A vy tu máte záchod? Naozaj? Ukážte."

6. Krátke klebety - napr. o výstave, ktorá tak neskutočne zaujala, že som o nej nikde inde nepočul.

7. Návšteva u speváka z relácie "Elán je Elán". Počkať, nie je tento program na Markíze? Niečo sa mi zdá. Keď tak pospomínam, tak som ešte nevidel návštevu u moderátora STV, JOJ či TA3. Vlastne, raz si spomínam, keď Horváthová prešla do STV, tak povedali, že si dala prestávku a teraz zvažuje niekoľko ponúk.

8. Krátke klebety

9. Vyvrátenie "klebiet" o "Normálnej rodinke". "Vyšiel článok plný lží a hlúpostí". No teda. Myslel som, že prizná, ako písala vedeniu a že sama na seba neznesie kritiku. Bulvarizovať môže len ona, nikto iný. Nehovorím, že všetky klebety v novinách sú pravda, ale bez vetra sa ani lístok nepohne.

Toľko teda, keďže sa viac do našej relácie nezmestilo. Nabudúce sa dozviete, že...

OpenText | stály odkaz

Komentáre

  1. Klebety,bulvar a pravda
    Pre bulvar by nebolo ani tak zaujimave vytvaranie pikošiek a klebiet,keby sa im chcelo dosledne patrat po tajomstvach nielen celebrit showbiznisu,ale hlavne verejnych činitelov,parkrat tak vyrobili verejny škandal najme anglicke a nemecke bulvarne media
    publikované: 06.04.2008 11:58:50 | autor: robert (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014